Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita89
    02. Svibanj 2022. 19:17

Nola, jesam, sve ok, samo nastavim dozu kako trebam :) Nola, ti si trudnica, čestitam, nisam baš u toku sa svime, svratim uglavnom kad sam u postupku jer u svi ostalo vrijeme pokuašavam izbjegavati razmišljati o tome... Je li moguće da je ta voda od utrogestana? Ja kad ih koristim isto imam nekakvu vodicu uz ostatke utrogestana, nekad razmišljam jel mi pobjeglo možda 😂 nola, koliko transfera ti je bilo potrebno za uspjeh? Vjerujem da si u strahu, ali budi sretna što možeš doživjeti taj strah i uživaj u njemu. A mi ćemo držati fige da sve bude u najboljem redu 💪

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Nola_
    02. Svibanj 2022. 20:06

Jako mi je drago da si se smirila i da samo nastavis tako:) kako se osjecas imas kakvih simptoma? 
    Ne znam jel moguce, mozda jest, ali tek mi se sad pocelo dogadat pa sam se prepala, a utrogestane stavljam od transfera, vec 6 mj. 
    Uspjelo je iz 3. transfera. Prvi postupak je cijeli bio nekako fail, a ovo je 2.transfer iz 2og stimuliranog. Sve su bili FET-ovi.  

• Monolena
    02. Svibanj 2022. 20:18

Drage moje, da s vama podijelim san koji sam sanjala neki dan. Kad bi barem bilo istine u njemu. Dakle, sanjala sam da sam gledala kroz prozor u predvečer, već se polako noć spuštala. Pogledala sam kroz prozor i vidjela dječaka kako leti, bio je obasjan fluorescentno-plavom svjetlošću,  poput aure. Odlučila sam tada otvoriti prozor da uđe na toplo. I on je ušao. Okrenula sam se po sobi, i nije ga bilo, ali je odjednom prošla nekakva toplina mojim tijelom. Tad sam znala da je njegova duša ušla u mene i da će u meni rasti.

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

Nola_
    02. Svibanj 2022. 20:27

Monolena neka ti se ispuni tvoj san💫 od ❤️ ti zelimo ja i moj djecak❤️ 

• Monolena
    02. Svibanj 2022. 20:52

Hvala ti draga Nola_, pusa tebi i tvom dječaku 

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️

bejbe2018
    03. Svibanj 2022. 09:42

Monolena

Drage moje, da s vama podijelim san koji sam sanjala neki dan. Kad bi barem bilo istine u njemu. Dakle, sanjala sam da sam gledala kroz prozor u predvečer, već se polako noć spuštala. Pogledala sam kroz prozor i vidjela dječaka kako leti, bio je obasjan fluorescentno-plavom svjetlošću, poput aure. Odlučila sam tada otvoriti prozor da uđe na toplo. I on je ušao. Okrenula sam se po sobi, i nije ga bilo, ali je odjednom prošla nekakva toplina mojim tijelom. Tad sam znala da je njegova duša ušla u mene i da će u meni rasti.

Baš krasan san,🌹💋neka se ostvari

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    03. Svibanj 2022. 09:47

Nola_

Rita jesi zvala kliniku?
    Ja unazad 3,4 dana imam (uz utrogestan) i vodenast iscjedak. Ugl nasla sam samo repromed da radi amnisure ali nisu me mogli dns primit pa sam otisla u petrovu. Sve je ok, nije plodna voda i to je valjda normalno kako trudnoca odmice. Al sam se bas uplasila. Jedva cekam taj 37 tjedan💆🏻‍♀️

Nadam se da si sad ok, sigurno nije bilo lako kad ne znas sro je.
    Al bitno da nije ništa se zakompliciralo. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Monolena
    03. Svibanj 2022. 10:04

Hvala ti bejbe2018 😘

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger

• Monolena
    03. Svibanj 2022. 10:12

Joj, ovih zadnjih par dana je najgore, nikak da prođu. Idem na posao, a na radiju pjesme o trudnoći i djeci 😅. Prekosutra mi je dan D, na sreću, za sad nisam prokrvarila, jos uvijek me samo cice bole, grčeva nema. Joj, izludit cu! Na poslu jedva funkcioniram, a i muž isto. Betu idemo privatno raditi, čim se poliklinika otvori ujutro, vjerojatno ćemo zajedno sa sestrama vrata im otvarati 🤣.

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger

Rita89
    03. Svibanj 2022. 13:03

Nola_

Jako mi je drago da si se smirila i da samo nastavis tako:) kako se osjecas imas kakvih simptoma?
    Ne znam jel moguce, mozda jest, ali tek mi se sad pocelo dogadat pa sam se prepala, a utrogestane stavljam od transfera, vec 6 mj.
    Uspjelo je iz 3. transfera. Prvi postupak je cijeli bio nekako fail, a ovo je 2.transfer iz 2og stimuliranog. Sve su bili FET-ovi.

Nikakvi simptomi kao i svaki put do sada tako da ni ne računam, već sam se navikla na negativne bete. Ovaj put sam prije FET-a čak i bila dosta pozitivna (ili bolje rečeno nisam bila negativna kao do sada) jer mi je ful terapija pokrivena (inovo, folat, glucophage, omega, d vital, clexane, decortin, utrogestan, estrofem) , snizila tsh, pazila na prehranu unazad dva mjeseca pa i izgubila 4kg :/ odmah, kretala se ne puno ali više nego do sada. Nemam problema s kilogramima samo me pekla savjest kad bi jela gluposti pa sam odlučila jesti isključivo zdravo da i tu mogućnost maknem kao uzrok. Ali sad i mirnije prihvaćam negativan ishod jer sad znam da sam sve pokrila i ostalo je u Božjim rukama... Jesi ti mirnija i jel sada bolje s vodom? Koji ti je tjedan? 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.