Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monolena
    25. Travanj 2022. 18:40

malala

bejbe2018

malala

Nola i Bejbe, hvala. 🤗
    Da, bilo bi drugo. Prvo smo dobili prirodno bez ikakvih problema. S 35 pokušala na drugo i nikako. 😔
    Napravila jutros test, vidi se sjenica. Bit će kako Bog da. 🙏🙏🙏🙏

Ej jel imas sto dns, mislim na Betu, ne znam jesi li spominjala. 🤞Svakako drzim fige.

Betu sam vadila danas i samo je 25. Ali dr kaže da ponovim u srijedu jer u prirodnim fetovima je moguće da u početku bude tako niska. 😔 Ne nadam se previše jer nemam uopće nikakve simptome. Do petka sam osjeća laganu bol u trbuhu, ali onda me u petak jako zaboljelo i prestalo sve. Tako da nemam osjećaj da sam trudna. 🤷

Oprosti malala, sad sam vidjela da si vadila vec betu. Držim ti čvrsto fige da lijepo naraste do srijede!

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

• Easterbunny89
    25. Travanj 2022. 19:21

Monolena

Pozdrav svima!
    Evo da se i ja pridružim vama hrabrim lavicama! Moja priča ukratko je da smo muž i ja 3 godine pokušavali prirodno ostati trudni. Nakon 1.5 godine pokušavanja smo se obratili za pomoć u Petrovu međutim u 1.5 što smo bili tamo, nisu nas poslali niti na jedan postupak! Otkrili su samo da imam jako loš D vitamin (bio je 20, treba biti iznad 75). Pripišite to mom poslu i tome što se ne volim, a i ne smijem sunčati zbog silnih madeža. Zatim smo otišli privatno, gdje nam je kao i u Petrovoj rečeno da je sve u redu s nama, da nema pravih prepreka da ostanemo trudni. Rečeno mi je da imam jajnih stanica i više nego što bi bili za očekivati za ženu mojih godina, a muž također ima fantastičan spermiogram. Napravila sam HSG i jajovodi su mi prohodni stoga je bilo odluceno da cu ici na inseminaciju. S obzirom da sam jako dobro reagirala na clomifen, imala sam 4 folikula od 2 cm pa više nije bilo sigurno da li da idem na inseminaciju ili na ivf. Jedan folikul je u međuvremenu puknuo. Odluceno je da ipak idem na ivf. Samo jedna od tri jajne stanice je bila oplođena i vraćena mi je u četvrtak (21.4.). I sad naravno ovo famozno čekanje bete.

Draga Monolena,
    Dobro došla,hrabra ladice #xyz 🥰 !
    Ima puno nadahnjujucih priča poput tvoje,u kojima babića stigne iz prve. Držim ti najveće moguće fige!

Ja 33 - za sad sve ok,
    MM 34, teska oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo 2 god.
    KBC Rijeka:
    4.2021. Prirodni IVF ICSI, ET 1 petostanicnog embrija
    5.2021. Prirodni IVF ICSI, ET 1 osmostanicnog embrija
    6.2021. Stimulirani IVF ICSI, 9 folikula, 2 JS, blastice, ET 1 blastice, 0 za kriopohranu
    Petrova:
    4.2022. Stimulirani IVF ICSI, 10 JS sve zrele, 8 oplodeno, 1 savrsena blastica vracena, 5 blastica za kriopohranu.

• Monolena
    25. Travanj 2022. 19:39

Easterbunny89

Monolena

Pozdrav svima!
    Evo da se i ja pridružim vama hrabrim lavicama! Moja priča ukratko je da smo muž i ja 3 godine pokušavali prirodno ostati trudni. Nakon 1.5 godine pokušavanja smo se obratili za pomoć u Petrovu međutim u 1.5 što smo bili tamo, nisu nas poslali niti na jedan postupak! Otkrili su samo da imam jako loš D vitamin (bio je 20, treba biti iznad 75). Pripišite to mom poslu i tome što se ne volim, a i ne smijem sunčati zbog silnih madeža. Zatim smo otišli privatno, gdje nam je kao i u Petrovoj rečeno da je sve u redu s nama, da nema pravih prepreka da ostanemo trudni. Rečeno mi je da imam jajnih stanica i više nego što bi bili za očekivati za ženu mojih godina, a muž također ima fantastičan spermiogram. Napravila sam HSG i jajovodi su mi prohodni stoga je bilo odluceno da cu ici na inseminaciju. S obzirom da sam jako dobro reagirala na clomifen, imala sam 4 folikula od 2 cm pa više nije bilo sigurno da li da idem na inseminaciju ili na ivf. Jedan folikul je u međuvremenu puknuo. Odluceno je da ipak idem na ivf. Samo jedna od tri jajne stanice je bila oplođena i vraćena mi je u četvrtak (21.4.). I sad naravno ovo famozno čekanje bete.

Draga Monolena,
    Ima puno nadahnjujucih priča poput tvoje,u kojima babića stigne iz prve. Držim ti najveće moguće fige!

Easterbunny89, puno ti hvala! Kad je tebi vađenje bete? Želim ti puno sreće!

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️

• Easterbunny89
    26. Travanj 2022. 21:18

Monolena

Draga Monolena,

Easterbunny89, puno ti hvala! Kad je tebi vađenje bete? Želim ti puno sreće!

Sad u petak,12.dnt.... Idem privatno jer se u mom gradu beta može vaditi pon,uto ili srijedu 🙄 tako da smo se ipak ovako odlučili ,da ne čekamo 15.dnt...
    Sad smo već preuzbudeni!
    Ludi miks pozitive, strahova,..Možda najviše do sad..
    Od "simptoma",samo strecanje lijevog jajnika od jučer navečer (8.dnt)... I naravno,sve drugo šta ide uz utrogestan (cice,skroz raskopcane hlače na poslu ,zatvor,..)...

Ja 33 - za sad sve ok,
    MM 34, teska oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo 2 god.
    KBC Rijeka:
    4.2021. Prirodni IVF ICSI, ET 1 petostanicnog embrija
    5.2021. Prirodni IVF ICSI, ET 1 osmostanicnog embrija
    6.2021. Stimulirani IVF ICSI, 9 folikula, 2 JS, blastice, ET 1 blastice, 0 za kriopohranu
    Petrova:
    4.2022. Stimulirani IVF ICSI, 10 JS sve zrele, 8 oplodeno, 1 savrsena blastica vracena, 5 blastica za kriopohranu.

• Monolena
    27. Travanj 2022. 08:21

Easterbunny89, neka vam je sa srećom, vjerujem da je ovaj puta to to 🙂!
    Meni je danas 6dpt i pocele su me cice i bradavice boliti, zatvor, al i nekako pad raspoloženja, a jučer sam nešto bila i živčana. Nadam se da to nije nužno loš znak.

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger

Nola_
    27. Travanj 2022. 11:36

Jutro curke🌞🍀
    Nadam se da prezivljavate cekanje, jos malo🥰
    Saljem svima🤗😘

bejbe2018
    27. Travanj 2022. 12:22

Malala jesi ti dns vadila drugu betu? 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Monolena
    27. Travanj 2022. 18:42

malala

bejbe2018

Da. Ali je biokemijska. Vama sretno. 🤞🤞🤞

Baš mi je žao 🥺! 

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger

bejbe2018
    28. Travanj 2022. 06:55

malala

bejbe2018

Da. Ali je biokemijska. Vama sretno. 🤞🤞🤞

Ajoj, 😔 a nadam se da ćeš bit ok. 🌹💋Odmori sada. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• lulu17
    28. Travanj 2022. 13:03

Samo da se javnem i pozelim srecu svima koji cekaju 😊💪 A ostalima da ne klonu, nego odmarajte, uzivajte u ovim lijepim danima i punite baterije za nove borbe 😊 Ja sam dobro, srecom tabletica je djelovala i skoro sve se iscistilo. Krvarenje traje vec 10ak dana , a moze i jos potrajati. Ali nista strasno. Nadam se da ste svi dobro i stvarno pokusajte da uzivate u proljecu,  a i ljeto ce brzo, sve ce proci i rijesice se u nasu korist. 💪💪❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.