Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Meryyy
    04. Svibanj 2022. 11:58

Pozdrav svima. Ja sam nova ovdje pa da se ukratko predstavim. 
    Radila sam punkciju 19.04., Transfer je bio 24.04. Blastociti. 2 embria sam stavila. 
    Danas mi je 10 ti dan nakon embriotransfera. Imala sam 5 i 6 ti dan blago tackasto krvarenje, na papiru nakon brisanja primjetno. Te jucer i danas isto tako.. citala sam sta vi pisete to je individualno nemamo sve iste simptome. 
    Danas sam bila kod zenskog doktora imam anemiju pa me poslao kucni doktor tamo i tako ponudi mi ona da uradi test kao vec se moze (ja kontam betu ce), medjutim uradi mi na urin i kaze nazalost negativan je mozes prosetati koristit progesteron... nazovem u centar gdje sam radila Transfer pitam kada trebam doci da radim betu odgovor dobijem da trebam sada u nedjelju ili ponedjeljak da uradim sama test na urin jer oni to vise ne rade.. pomalo mi cudno jer ovaj test i nije bas toliko relevanten pa sam zabrinuta ..

Nola_
    04. Svibanj 2022. 12:10

Merry pozdrav, nemoj prestat s terapijom dok ti tako ne recu u klinici gdje si u postupku. Istina da bi se trebalo vidjeti na kucnom testu 10dnt ali posto ne znas nista o tom testu (osjetljivost itd) a jos si imala i tockasto krvarenje najbolje ti je izvaditi betu da znas na cemu si. Betu mozes vaditi i u privatnom labu. 
    Ako zelis ponoviti kucni test moja preporuka su ti oni duchesse trakice, u mullera ima za uzet. 

Rita89
    04. Svibanj 2022. 12:22

Monolena

Sve je to individualno, nema pravila. Ja sam eto jucer malo potonula, a ne znam, kak se bliži beta tako mi je sve gore. Jucer su me križa dosta boljela, a noćas i sad imam kao menstrualne grceve. Ne znam kaj da si mislim. Imala sam ono grceve kratke 7dpt, i do noćas ništa. Tješi me da ne krvarim za sad. Danas mi je 13dpt, embrij star 3 dana, dakle danas mi je zapravo 16. dan. Stvarno ne znam kaj da mislim.

Svaka bol je super, ja bi da me malo boli da se nadam :D

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Rita89
    04. Svibanj 2022. 12:26

Nola_

Merry pozdrav, nemoj prestat s terapijom dok ti tako ne recu u klinici gdje si u postupku. Istina da bi se trebalo vidjeti na kucnom testu 10dnt ali posto ne znas nista o tom testu (osjetljivost itd) a jos si imala i tockasto krvarenje najbolje ti je izvaditi betu da znas na cemu si. Betu mozes vaditi i u privatnom labu.
    Ako zelis ponoviti kucni test moja preporuka su ti oni duchesse trakice, u mullera ima za uzet.

Ja isto mislim da još ne prekidaš terapiju već izvadiš betu, osobito zbog krvarenja... Jedan doktor je rekao da slušamo samo ove s humane, bez obzira šro su doktori/medicinske sestre, ne znaju svi o toj temi tako da nikako prekidati prije nego provjeriš. 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

• Meryyy
    04. Svibanj 2022. 12:35

Rita, Nola 89.. hvala vam puno na podrsci... 

Ne znam da li ima gdje ovdje to privatno da rade. Zivim u Njemackoj. Moram malo istraziti. Ali cu otici svakako da kupim taj test. Oni iz centra su mi rekli da uradim ovaj test na urin u ponedjeljak. Nakon Toga ako bude pozitivan jos 15 dana progesteron ako bude negativan onda da prestsnem s terapijom.

Prijateljica mi je radila Ivf i njoj se desilo i nakon bete koja je bila pozitivna da joj je ovaj test na urin bio negativan. 

Inace krvarenje nije jako ... vise je tamno, nije bas prava krv, ako je crveno onda su crvene niti krvi sa sluzi, imam bolove u ledjima i bisher grceve koji nisu konstantni

• Monolena
    04. Svibanj 2022. 13:22

Draga Meryyy, dobrodošla! Ja sam isto nova pa ti ne mogu ništa pametno reći. Al zvuči mi dobro ovo što ti cure savjetuju.
    Rita89, ja sam cijelo vrijeme vjerovala da što su mi drugačiji simptomi od pms-a da su mi veće šanse da se primilo. Inace imam jako turbulentan, bolan pms sa sukrvicom koja se javlja 3 do 4 dana prije menge (makar bilo je i slucajeva gdje mi se i 9 dana prije menge javljala). Tako da sam vjerovala da je neimanje simptoma/malo simptoma jako dobar znak 😁.

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

• Meryyy
    04. Svibanj 2022. 14:05

Monolena

Draga Meryyy, dobrodošla! Ja sam isto nova pa ti ne mogu ništa pametno reći. Al zvuči mi dobro ovo što ti cure savjetuju.
    Rita89, ja sam cijelo vrijeme vjerovala da što su mi drugačiji simptomi od pms-a da su mi veće šanse da se primilo. Inace imam jako turbulentan, bolan pms sa sukrvicom koja se javlja 3 do 4 dana prije menge (makar bilo je i slucajeva gdje mi se i 9 dana prije menge javljala). Tako da sam vjerovala da je neimanje simptoma/malo simptoma jako dobar znak 😁.

Hvala puno,  bodrim vas i zelim vam pozitivne vijesti 🥰🥰

• Monolena
    04. Svibanj 2022. 14:28

Hvala ti , Meryyy 😊!

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

bejbe2018
    04. Svibanj 2022. 14:40

čekamo rezultate

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• NATALIE0407
    04. Svibanj 2022. 16:23

Pozdrav svim. Drage cekalice da podijelin s vama svoje iskustvo mozda vam pomogne I smirite se malo. Dva puta fet oba puta uspjesan BOGU HVALA.  Ista terapija ali dva skroz rszlicita perioda cekanja bete i trudnoce skroz razlicite.  Prvo cekanje test radila 14 dan i mirnija sam bila. Ni jedan jedini simptom nisam imala ni u cekanju bete ni poslije u trudnoci. Drugi fet cekanje bete 1001 simptom od bolni grudi, leda,ziganja jajnika od 10 dana mucnina koja me je pratila i poslije u trudnoci do 16tt. Zelim vam reci sve smo mi razlicite i drugacije reagiramo. Ja dva pokusaja ista terapija tijelo sve a skroz frugacije reagirala. Zelim vam puno strpljenja i da ugledate svoje pluseve i velike bete. Pokusajte se opustit koliko je to moguce, Znam da je lakse reci nego to napraviti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.