Anna Imas li ti mozda hematom pa da je to? Koliko ima tog iscjetka, jel ima kakvih ugrusaka? Jel te boli sto?
Anna Imas li ti mozda hematom pa da je to? Koliko ima tog iscjetka, jel ima kakvih ugrusaka? Jel te boli sto?
Pa nije mi se reklo da imam hematom 😑 a ima iscjetka na dnevnoj bazi 2-3 cm,ugrusaka nikakvih,a ni svjeze krvi.. nikakvi nenormalni bolovi,neko bockanje tu i tamo a i neki grcevi kao i cijelo vrijeme koje pajetim jos od implantacije...
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Vidis kako sam napisala da nema svjeze krvi,i koliko je proslo da sad napisem da je evo pocelo 😪😪😪😪😪😪😪
Sad neznam ako nije obilno krvarenje i jaki bolovi dal trebam u bolnicu?
Anna sto su ti rekli? Meni su na otpusnom napisali u slucaju obilnog krvarenja i/ili bolova da se javim
Anna sto su ti rekli? Meni su na otpusnom napisali u slucaju obilnog krvarenja i/ili bolova da se javim
Rekao mi doktor u slucaju obilnog krvarenja i bolova da idem u bolnicu,zasad curi i malo ledja bole al nista strasno sto nemogu izdrzat,nadam se kad vec tako mora biti da ce samo izaci da nemoram u bolnicu 😪
I znaci trebam prestat sa utricima vaginalno? To nisam pitala 😔
Cuvaj se, ako krenes obilno krvarit javi se svakako u bolnicu da ne iskrvaris. Meni su doktori na hitnoj rekli ovako, vi cete biti trudna i rodit bez obzira na ishod ove trudnoce, a ako nesto ode po zlu, to se ne moze sprijeciti a i ima razlog zasto je tako, jer priroda radi svoje, i sto god da se dogodi da razmisljam pozitivno i kako cu realizirati pravu zdravu trudnocu. Znam da je Bozic i da je ovo sad zivo sranje, ali cuvaj sebe i vjeruj da ce na kraju sve biti ok, ovaj put ili slijedeci. Mislim na tebe draga Anna 🙏🏻
Sto se tice utrica rekli su mi da uzimam i dalje isto 3x200 al na usta, ako si u prilici da nabavis one od 100 pa popijes dvije ako uzimas 200.
Sretan i blagoslovljen Bozic svima 🎄🌟
Lussy i anci bananci pms bolovi su pozitivan znak i mislim da smo ih vise manje sve imale u uspjesnim postupcima.
Pogotovo Anci Bananci, uz implantacijsko krvarenje nemas razloga za brigu samo za veselje po meni ✨❤️
Draga Nola,
Puno hvala na pozitivnom komentaru, puno mi znači a vjerojatno i mužiću jer sam nenormalna danas🙈
👩🏻37 god.
🧑🏻37 god.,loš spermiogram
13.12. Aspiracija 12 folikula
18.12. 4 blastociste, 2 transfer, 2 🐧🐧
30.12. Beta 20
3.1.22. Beta 2,3, biokemijska
28.1.22. Dogovor oko transfera 🐧🐧🤞🤞
Cuvaj se, ako krenes obilno krvarit javi se svakako u bolnicu da ne iskrvaris. Meni su doktori na hitnoj rekli ovako, vi cete biti trudna i rodit bez obzira na ishod ove trudnoce, a ako nesto ode po zlu, to se ne moze sprijeciti a i ima razlog zasto je tako, jer priroda radi svoje, i sto god da se dogodi da razmisljam pozitivno i kako cu realizirati pravu zdravu trudnocu. Znam da je Bozic i da je ovo sad zivo sranje, ali cuvaj sebe i vjeruj da ce na kraju sve biti ok, ovaj put ili slijedeci. Mislim na tebe draga Anna 🙏🏻
Jako lijepo receno,a tebi najvece hvala na svemu 💜
Imam od 200 i imam od 100..
Sortiraj odgovore
Najstariji