Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    26. Prosinac 2021. 12:24

Razumijem te za tatu, ja svog sanjam svaku noc, umro je prije pola godine. To je sve zivot moramo ici dalje..
    Sad moras biti jaka radi sebe i svog zdravlja. Jesi li sada sama?  

• anna882008
    26. Prosinac 2021. 12:27

Nola_

Razumijem te za tatu, ja svog sanjam svaku noc, umro je prije pola godine. To je sve zivot moramo ici dalje..
    Sad moras biti jaka radi sebe i svog zdravlja. Jesi li sada sama?

Nisam sama hvala Bogu,dragi ljudi su oko mene,al nekad to nije dovoljno kad se ruzno osjevas 🥰
    Kako si ti?

Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇

Nola_
    26. Prosinac 2021. 13:01

Znam da nije. 😐 Ali svakako je bolje da nisi sama..
    Ja sam ok, malo smedarim malo ne i tako ukrug, imam jake mucnine i smrsavila sam jos ako je to moguce. Ugl ne bi se reklo da imam trudnicki glow. 
    Javi kako si doci cu na forum te povirit. Mislim na tebe🙏🏻

• anna882008
    26. Prosinac 2021. 13:23

Nola_

Znam da nije. 😐 Ali svakako je bolje da nisi sama..
    Ja sam ok, malo smedarim malo ne i tako ukrug, imam jake mucnine i smrsavila sam jos ako je to moguce. Ugl ne bi se reklo da imam trudnicki glow.
    Javi kako si doci cu na forum te povirit. Mislim na tebe🙏🏻

Naravno da je moguce,i ja sam jer jedem samo mandarine,sir i jogurt 🤪🤪
    Ljubim te draga i hvala puno 🥰

Lussy
    26. Prosinac 2021. 14:38

Pozdrav cure,kako ste danas? 
    Ja imam bolove u ledima doslovno ako stojim na nogama duze od 5 min osjetim kako me probada dole ,lijeva strana me boli bas bas,desna je ok ali evo sad nakon nekog vremena stajanja na nogama (5/10 min) me sve boli 😅 ali i dalje nemam bas neku nadu,mislim da cu si ako ovaj put ne uspije nac nekog za razgovor jer mislim da s ovom mojom glavom ludom nece nikad uspjet jer ja automatski se ogradujem i kazem da nece uspjet😭

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• anna882008
    26. Prosinac 2021. 15:28

Lussy

Ja imam bolove u ledima doslovno ako stojim na nogama duze od 5 min osjetim kako me probada dole ,lijeva strana me boli bas bas,desna je ok ali evo sad nakon nekog vremena stajanja na nogama (5/10 min) me sve boli 😅 ali i dalje nemam bas neku nadu,mislim da cu si ako ovaj put ne uspije nac nekog za razgovor jer mislim da s ovom mojom glavom ludom nece nikad uspjet jer ja automatski se ogradujem i kazem da nece uspjet😭

Potrazit strucnu osobu za razgovor,nije sramota,dapace,moze samo pomoci u sprijecavanju donosenja losih odluka.
    Prosla sam to sve i u Njemackoj,di zivim,skroz se drugacije gleda na to,nego u Hrvatskoj,nazalost!
    Ja ti od srca preporucujem,cim osjetis da tu vise nisi ti i nacin kako inace razmisljas,sretno!

Lussy
    26. Prosinac 2021. 15:50

Da,odavno vec s obzirom na sve moje zivotne situacije mislim da bi mi razgovor s nekom neutralnom osobom dosta pomogao,ali opet imam taj neki “strah”

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• anna882008
    26. Prosinac 2021. 16:02

Lussy

Da,odavno vec s obzirom na sve moje zivotne situacije mislim da bi mi razgovor s nekom neutralnom osobom dosta pomogao,ali opet imam taj neki “strah”

Ja sam 1,5 pile antidepresive te ti preporucujem da potrazis nekog,al samo za razgovor,spasit ces se,da pocnes opet realno i svojim mozgom razmisljat,kad to predjes,poslije ce ti biti lakse borit se! 
    Zapamti,NIJE SRAMOTA 😊

Lussy
    26. Prosinac 2021. 16:06

Hvala ti♥️ Znam vjerujem..jer mislim kazem ja bi tako volila da mogu bit u zivotu optimisticna al bas mi to ne ide🤷🏼‍♀️ Suprug mi je podrska i on me tjera odavno da odem porazgovarat al ja tvrdoglava

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Lucky785
    26. Prosinac 2021. 18:18

Lussy

Mislim da što se simptoma tiče, nema nekih 'loših' po kojima možeš odmah zaključiti da nije uspjelo. Meni je sve bilo identično kao pred menstruaciju. Ponekad me prije početka ciklusa probala u križima, osobito s jedne strane. To i sve ostalo kad pred menstruaciju imala sam većinu vremena prije vađenja bete. 🤷‍♀️ Dok beta ne pokaže drugačije, lijepo smireno i opušteno uživaj u pozitivnom razmišljanju.

Anna, jako mi je žao što prolaziš kroz što prolaziš. Ako zbilja ispadne da je to to, moralo se to dogoditi, baš kao što je Nola rekla...
    Ali stručna pomoć, cure, dapače! Pustite to što se kod nas u Hrvatskoj premalo priča o tome. Treba biti ponosan na sebe ako i kada shvatiš da je to način na koji ti možda bude lakše nositi se s onim što osjećaš. Treba probati, možda brže olakša i ohrabri za dalje! 

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.