I da,sto ako ne pristanem na kiretazu?
Draga normalno je da si dreprimirana i da nemas volje ustat. Ali trzni se nedaj da te slomi. Jos neznas na cemu si sve je to iscekivanje. Koliko si trudna? Ako bude bas najgori ishod i ostane sve u tebi mozes dobit sepsu.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
I da,sto ako ne pristanem na kiretazu?
Draga normalno je da si dreprimirana i da nemas volje ustat. Ali trzni se nedaj da te slomi. Jos neznas na cemu si sve je to iscekivanje. Koliko si trudna? Ako bude bas najgori ishod i ostane sve u tebi mozes dobit sepsu.
Ja sam sad 7+1..
Znaci bez obzira na ovo malo krvi od jucer ako ovako ostane mogu cekat utorak ultrazvuk kod ginekologa? Nece se nista desit?
Imala sam 2018 vanmatericnu,pola godine prije tata umra,nisam mogla na sprovod jer sam bila u Njemackoj,nakon 6 mj vanmatericna 10 dana sama u Bolnici u Njemackoj jer se desilo na aerodromu,i da skratim pila sam antidepresive nakon toga 1,5 god 😏
Ali ja se necu dat bez obzira na ishod 🥰
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Razumijem te za tatu, ja svog sanjam svaku noc, umro je prije pola godine. To je sve zivot moramo ici dalje..
Sad moras biti jaka radi sebe i svog zdravlja. Jesi li sada sama?

Razumijem te za tatu, ja svog sanjam svaku noc, umro je prije pola godine. To je sve zivot moramo ici dalje..
Sad moras biti jaka radi sebe i svog zdravlja. Jesi li sada sama?
Nisam sama hvala Bogu,dragi ljudi su oko mene,al nekad to nije dovoljno kad se ruzno osjevas 🥰
Kako si ti?
Znam da nije. 😐 Ali svakako je bolje da nisi sama..
Ja sam ok, malo smedarim malo ne i tako ukrug, imam jake mucnine i smrsavila sam jos ako je to moguce. Ugl ne bi se reklo da imam trudnicki glow.
Javi kako si doci cu na forum te povirit. Mislim na tebe🙏🏻

Znam da nije. 😐 Ali svakako je bolje da nisi sama..
Ja sam ok, malo smedarim malo ne i tako ukrug, imam jake mucnine i smrsavila sam jos ako je to moguce. Ugl ne bi se reklo da imam trudnicki glow.
Javi kako si doci cu na forum te povirit. Mislim na tebe🙏🏻
Naravno da je moguce,i ja sam jer jedem samo mandarine,sir i jogurt 🤪🤪
Ljubim te draga i hvala puno 🥰
Pozdrav cure,kako ste danas?
Ja imam bolove u ledima doslovno ako stojim na nogama duze od 5 min osjetim kako me probada dole ,lijeva strana me boli bas bas,desna je ok ali evo sad nakon nekog vremena stajanja na nogama (5/10 min) me sve boli 😅 ali i dalje nemam bas neku nadu,mislim da cu si ako ovaj put ne uspije nac nekog za razgovor jer mislim da s ovom mojom glavom ludom nece nikad uspjet jer ja automatski se ogradujem i kazem da nece uspjet😭
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Pozdrav cure,kako ste danas?
Ja imam bolove u ledima doslovno ako stojim na nogama duze od 5 min osjetim kako me probada dole ,lijeva strana me boli bas bas,desna je ok ali evo sad nakon nekog vremena stajanja na nogama (5/10 min) me sve boli 😅 ali i dalje nemam bas neku nadu,mislim da cu si ako ovaj put ne uspije nac nekog za razgovor jer mislim da s ovom mojom glavom ludom nece nikad uspjet jer ja automatski se ogradujem i kazem da nece uspjet😭
Potrazit strucnu osobu za razgovor,nije sramota,dapace,moze samo pomoci u sprijecavanju donosenja losih odluka.
Prosla sam to sve i u Njemackoj,di zivim,skroz se drugacije gleda na to,nego u Hrvatskoj,nazalost!
Ja ti od srca preporucujem,cim osjetis da tu vise nisi ti i nacin kako inace razmisljas,sretno!
Da,odavno vec s obzirom na sve moje zivotne situacije mislim da bi mi razgovor s nekom neutralnom osobom dosta pomogao,ali opet imam taj neki “strah”
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Da,odavno vec s obzirom na sve moje zivotne situacije mislim da bi mi razgovor s nekom neutralnom osobom dosta pomogao,ali opet imam taj neki “strah”
Ja sam 1,5 pile antidepresive te ti preporucujem da potrazis nekog,al samo za razgovor,spasit ces se,da pocnes opet realno i svojim mozgom razmisljat,kad to predjes,poslije ce ti biti lakse borit se!
Zapamti,NIJE SRAMOTA 😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji