Ajoj, bravo na snazi koju imaš! 🙏
Neznam odakle vise 😪
Protiv nekih stvari ne možemo... Možemo jedino živjeti s njima. Možemo se truditi i nadati se najboljemu, ali ako priroda kaže drugačije i dođe to onog čega se najviše bojimo moramo to što bolje prihvatiti... 😔
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Da,odavno vec s obzirom na sve moje zivotne situacije mislim da bi mi razgovor s nekom neutralnom osobom dosta pomogao,ali opet imam taj neki “strah”
Ja sam 1,5 pile antidepresive te ti preporucujem da potrazis nekog,al samo za razgovor,spasit ces se,da pocnes opet realno i svojim mozgom razmisljat,kad to predjes,poslije ce ti biti lakse borit se!
Zapamti,NIJE SRAMOTA 😊
Koliko si bila trudna kad su ti rekli da se vide otkucaji srca? I koliko kad su ti rekli da nema otkucaja srca?
6+2 kad se culo pa 6+5 kad vise nije 😔
Zasto si isla dva puta u tako kratko vrijeme na kontrolu. Draga znam da si u teskoj situacija ali vidim da si jaka. Hrabro naprijed. Bog daje najteze krzeve najjacim ljudima. I mi smo jedne od ti ljudi. Ja u svakoj stvari i kad je nesto lose gledam i nesto pozitvno. Dobro je da nije gore ili tako nesto ako me razumijes. Meni je ginekolog rekao da nemogu imat prirodno djece samo IVF isplakala se i rekla pa dobro je moglo je bit i da mi ni ta opcija nemoze pomoc. Tako i ti samo hrabro dalje.
Da,odavno vec s obzirom na sve moje zivotne situacije mislim da bi mi razgovor s nekom neutralnom osobom dosta pomogao,ali opet imam taj neki “strah”
Ja sam 1,5 pile antidepresive te ti preporucujem da potrazis nekog,al samo za razgovor,spasit ces se,da pocnes opet realno i svojim mozgom razmisljat,kad to predjes,poslije ce ti biti lakse borit se!
Zapamti,NIJE SRAMOTA 😊
Koliko si bila trudna kad su ti rekli da se vide otkucaji srca? I koliko kad su ti rekli da nema otkucaja srca?
Zasto si isla dva puta u tako kratko vrijeme na kontrolu. Draga znam da si u teskoj situacija ali vidim da si jaka. Hrabro naprijed. Bog daje najteze krzeve najjacim ljudima. I mi smo jedne od ti ljudi. Ja u svakoj stvari i kad je nesto lose gledam i nesto pozitvno. Dobro je da nije gore ili tako nesto ako me razumijes. Meni je ginekolog rekao da nemogu imat prirodno djece samo IVF isplakala se i rekla pa dobro je moglo je bit i da mi ni ta opcija nemoze pomoc. Tako i ti samo hrabro dalje.
Zato jer sam imala taj smedji iscjedak pa sam se pripala.. i meni je ovo prvi ivf,ja nemam oba jajovoda,prvi odstranjen 2018 zbog vanmatericne i 2020 drugi jer je bio jako los
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Zapamti,NIJE SRAMOTA 😊
Zato jer sam imala taj smedji iscjedak pa sam se pripala.. i meni je ovo prvi ivf,ja nemam oba jajovoda,prvi odstranjen 2018 zbog vanmatericne i 2020 drugi jer je bio jako los
To smedarenje i iscjedak roza kao zilica je normalno u trudnoci jer se maternica razvlaci i dolazi do pucanja zilica ali uvijek se konsultiert sa doktorom u vezi svega.
Znam da su neke žene na forumu pisale o tome kak su dobile normalnu menstruaciju pod utrićima, znači moguće je. Ali možda one nisu dobro apsorbirale progesteron il tak nešto, a ti ga i dalje možda imaš puno pa zato ne kreće. Ne znam zbilja. 🤷♀️ A jesi li nazvala npr. dežurnog na ginekološkom odjelu, objasnila situaciju i pitala trebaš li doći/kad moraš doći ili možeš čekati pregled u utorak?
Je zvala sam sinoc pa mi je rekla da dodjem tek ako krene jace krvarit i/ili bolit.. A ako ostane ovako da idem u utorak normalno ginekologu 🙄
Drzim fige da sve bude dobro 🙏🙏🙏🙏
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Tina82 kako si ti?
Cure jel moguce da je meni tek implantacija danas?
Cijeli dan osjecam to cudno bockanje ne znam 😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Zaboravila sam napisat da mi je danas 8dnt
Trodnevni 🐧 su meni vraceni
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Kao sto ste vi sve meni podrska,znajte ds sam i ja vama.. u molitvama ste mi sve..
Znam da se nesmijem nervirat,al sam se isplakala i sad mi je lakse..
Javit cu vam sve,naravno 🥰
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Kao sto ste vi sve meni podrska,znajte ds sam i ja vama.. u molitvama ste mi sve..
❤️
Radi sve sto mislis da ce ti pomoci da se olaksas!!♥️ Uz tebe smo naravno!
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Sortiraj odgovore
Najstariji