Anna vjerujem da jest, jer u suprotnom doktor to ne bi predlozio. Tako mi je bar logicno. Jesi li oba puta gledana na isti uzv aparat?
Da u pravu si,logicno.. a vidis da mi je mozak u teskoj blokadi..
A oba puta isti aparat,da 😑
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Hvala vam cure na podrsci,puno mi to znaci u momentu..
Neznam ni sama sto da mislim,jako sam zbunjena..
Isplakala sam se pa mi je lakse,ali i dalje se nadam da ce moja bebica ipak ostat kod mene,da necu morat u bolnicu i da cu u utorak ipak opet vidit srce,male titraje..
Neznam dal je moguce nakon sto se culo srce,pa danas nije,da se opet cuje?😪🙏
Drago mi je da ti je malo lakse.kako si sad jel se smirilo jel imas bolove ? Drzim fige se da Ce sve proci dobro i da Ce otkucaji biti .. molim za to puno🙏🙏..
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Isplakala sam se pa mi je lakse,ali i dalje se nadam da ce moja bebica ipak ostat kod mene,da necu morat u bolnicu i da cu u utorak ipak opet vidit srce,male titraje..
Drago mi je da ti je malo lakse.kako si sad jel se smirilo jel imas bolove ? Drzim fige se da Ce sve proci dobro i da Ce otkucaji biti .. molim za to puno🙏🙏..
A nisam ja ni imala nikako bolove,tu i tamo me neato bocne i lagani neki grcici al nosta strasno,a iacjedak malo na ulosku svijetlo smedje i kad se obrisem al evo cilo popodne ni kad se obrisem nista.. Simptomi svi prisutni jos uvik..
Hvala na molitvama 💞💞💞💞
Držimo fige da je greška u pitanju... 🙏
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
A nisam ja ni imala nikako bolove,tu i tamo me neato bocne i lagani neki grcici al nosta strasno,a iacjedak malo na ulosku svijetlo smedje i kad se obrisem al evo cilo popodne ni kad se obrisem nista.. Simptomi svi prisutni jos uvik..
Hvala na molitvama 💞💞💞💞
Zvuči kao da ima još nade... Dok ne provjeriš opet pokušaj u misli ubaciti samo pozitivu i smirenost. Diši duboko, polako i što mirnije sa što manje stresa jer to je sad najviše potrebno i tebi i bebi ❣
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Hvala vam,Bog vas blagoslovio sve 💖
anna882008 šaljem velike zagrljaje I navijam za male titraje! Možda se samo sad uljenio pa se nije čulo.
Ja sam danas zvala Petrovu, dobila sam 4.4.2022 novi termin za dogovor. Pa sad to cekamo 😊
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
anna882008 šaljem velike zagrljaje I navijam za male titraje! Možda se samo sad uljenio pa se nije čulo.
Ja sam danas zvala Petrovu, dobila sam 4.4.2022 novi termin za dogovor. Pa sad to cekamo 😊
Hvala ti 💕💕
Oo super onda cemo skupa krenuti u postupak 🥳🥳🥳🥳💪💪💪💪💪
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Sortiraj odgovore
Najstariji