Evo dobro.pripreme za Badnjak u jeku.. 🎄🎁❄️🧑🎄.
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Drage žene nazdravlje vam Badnji dan!!😁😁🥰🥰🥰❤️💗💋😊💜❤️💋❤️💜🥰❤️💜❤️
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Hvala ljubicica takoder! ❤️ I svim ostalim curama zelim nazdravlje Badnji dan i da nas sve Bog prati na ovom nasem putu, a slijedece godine s bebama u rukama ili stomku za Bozic❤️❤️
Jutro cure.
Anna kako si?
Ej draga moja,jao opisat nemogu koliko meni ovo znaci kad me se neko sjeti..
A ja sam dobro,krvarenja nema samo taj neki kao svijetlo smedji iscjedak na ulosku,minimalno..
Tu i tamo me nesto bocne dolje ali vise kao neko rastezanje i nelagoda,nadam se da cu ovako i docekat utorak taj ultrazvuk i da cu cuti ginekologa da kaze evo ipak srce kuca 😇🙏💖
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Želim nam svima što više sreće i čuda, ne samo za ove blagdane nego da nas prate uvijek više nego tuga! I da uz sve loše što nam se dogodi uvijek nađemo snage prepoznati sve lijepo i dobro oko nas! 🥰
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Anna i ja isto, bit ce ako Bog da sve dobro. Ja sam 8tt i krvarim lagano stalno, imam veliki hematom. I znam sto znaci to ugledati a kamoli se jos dodatno brinuti. U mojim si molitvama, drzi se cuvaj i javi kako si ako budes zeljela🙏🏻❤️
Sretna svima Badnja vecer da nam donese naša cuda da cuva mrvice u busama... Neka sve bude dobro cure moje 🙏🙏🙏🎄🎁🧑🎄❄️🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
,
Onda dobro 😊 hvala ti puno♥️♥️
Jel mi vjerujete da mi sporije prolaze ovaj put dani nego prvi put😂
Nemam nikakvih simptoma apsolutno,al se tjesim da su postojale zene koje nisu imale simptome a ipak bile trudne😂 s tim da je danas tek 5dnt😅
Kako ste vi?
Nema na cemu.. sporo idu a kad dode dan bete jos bi da koji dan treba pricekati. Simptomi su nam ionako najmanji pokazatelj.. nije svakom isto pa drzim ti fige da Ce ovaj puta biti trudnoca bez simptoma ..Meni je danas 9dan od trodnevnog i u jutro sam napravila test koji je negativan. Test je osjetljiv na nisku koncentracije hormona pa vjerojatno je to to.. tu moja nada za cudom posustaje..
Draga ne gubi nadu. To je torodnevni i rano je za test. Ja sam imala transfer blastice i 10 dan se jedva vidila linija da je test pozitivan. Sve najbolje ti zelim.
Sretan Božić cure moje 🙏😇🙏🎁🧑🎄❄️☃️
,
Sretan Bozic drage moje🎄♥️🎁🤶🏼
Kako ste?
Ja jutros 7dnt imam kao predmenstrualne bolove i iskreno mislila sam da sam cak prokrvarila al kako nisam zadnji put pod utricima necu ni ovaj,ne znam jel iti jednoj bilo tako al ja bas da oprostite kad idem na wc imam osjecaj da se cuje krv😓 tako da mislim da nama nije ni ovaj put bio uspjesan…jedino sto sam jos primjetila da ne mogu bas spavat na lijevoj strani jedino bas ako se nekako cudno namjestim jer me probada kao u jajniku🤷🏼♀️
Al eto nemam bas neke nade😭
Beta tek u petak,a testove smo se dogovorili da ne radim
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Sortiraj odgovore
Najstariji