Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina82
    23. Prosinac 2021. 10:42

Lussy

Onda dobro 😊 hvala ti puno♥️♥️
    Jel mi vjerujete da mi sporije prolaze ovaj put dani nego prvi put😂
    Nemam nikakvih simptoma apsolutno,al se tjesim da su postojale zene koje nisu imale simptome a ipak bile trudne😂 s tim da je danas tek 5dnt😅
    Kako ste vi?

Nema na cemu.. sporo idu a kad dode dan bete jos bi da koji dan treba pricekati.  Simptomi su nam ionako najmanji pokazatelj.. nije svakom isto pa drzim ti fige da Ce ovaj puta biti trudnoca bez simptoma ..Meni je danas 9dan od trodnevnog i u jutro sam napravila test koji je negativan. Test je osjetljiv na nisku koncentracije hormona pa vjerojatno je to to.. tu moja nada za cudom posustaje.. 

VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
    Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
    1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
    Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    9.11 ivf polik konzultacije.
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    "Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
    ,
    "Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇

• anna882008
    23. Prosinac 2021. 11:05

Cure moje..
    20.12.sam isla na pregled i culo se srce sve ok 💖
    Od jucer mali tragovi smedjeg iscjetka i skoro pa neprimjetni grcevi znaci vise kao nelagoda..
    Prepala sam se i otisla doktoru jutros,na ultrazvuk,kaze vidi se plod,gv i sve al nema otkucaja srca 😑😑 
    Dao mi uputnicu za bolnicu u slucaju jakog krvarenja i bolova,a ako se daj Boze ne desi u utorak opet njemu na ultrazvuk,ako se opet ne cuje srce pa da se idem ocistit 🤧🤧🤧

Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇

Lussy
    23. Prosinac 2021. 11:15

Tina82 istina u pravu si😅 hvala ti na ljepim zeljama i ja se toplo nadam,ali iskreno pokusavam bit hladna jer sam se zadnji put bas razocarala,ali mi je pomoglo sto sam brzo isla odma opet pa sam se eto veselila tom drugom putu😊
    Ne gubi nadu,sacekaj betu,nemoj radit vise testove!

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Lussy
    23. Prosinac 2021. 11:16

anna882008  zao mi je,nadam se da ce ipak sve bit okej♥️ Cuvaj se i zelim ti srecu i da ti sve prode dobro🤞🏼♥️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Tina82
    23. Prosinac 2021. 11:56

anna882008

Cure moje..
    20.12.sam isla na pregled i culo se srce sve ok 💖
    Od jucer mali tragovi smedjeg iscjetka i skoro pa neprimjetni grcevi znaci vise kao nelagoda..
    Prepala sam se i otisla doktoru jutros,na ultrazvuk,kaze vidi se plod,gv i sve al nema otkucaja srca 😑😑
    Dao mi uputnicu za bolnicu u slucaju jakog krvarenja i bolova,a ako se daj Boze ne desi u utorak opet njemu na ultrazvuk,ako se opet ne cuje srce pa da se idem ocistit 🤧🤧🤧

A jaooooooo..draga moja ...drzim fige da da sve bude ipak  dobro. Šaljem ti veliki zagrljaj.🤞🤞🍀🍀🍀🙏🙏🙏

Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
    12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
    ,

Tina82
    23. Prosinac 2021. 11:59

Lussy

Tina82 istina u pravu si😅 hvala ti na ljepim zeljama i ja se toplo nadam,ali iskreno pokusavam bit hladna jer sam se zadnji put bas razocarala,ali mi je pomoglo sto sam brzo isla odma opet pa sam se eto veselila tom drugom putu😊
    Ne gubi nadu,sacekaj betu,nemoj radit vise testove!

Beta ce reci svoje.. tolko sam imala vjere da ovaj puta bude to to.. 

,

Nola_
    23. Prosinac 2021. 13:58

Sanjarka onda nemoj niti citati mislila sam da je sadrzaj foruma pametniji. 🤷🏻‍♀️
    Tina dosta je rano jos, kao 7dnt blastice. Nemoj se jos predavati, ponovi test za 2,3 dana. 
    Anna mislim na tebe i nadam se najboljem🙏🏻 Javi se kako si ❤️

Lucky785
    23. Prosinac 2021. 13:59

Sanjarka

Hvala cure, jako je lijepo imati ovakvu podršku!!!!
    Ja ne odustajem, nikad nisam niti ću. Već sam kao nova 💪stvarno me pogodilo,koga nebi, ali zapravo sam Bogu zahvalna na zdravoj psihi i ljudima oko sebe🥰🥰
    Sve ce to biti dobro. Prvi put je, pa ne znaš šta očekivati niti kako će mi tijelo na sve to reagirati, ali sad se već pomalo kuzimo pa idemo dalje.
    E sad jedno pitanje za sve cure koje su se cijepile? Kojim cjepivom ? Planiram sad ro riješiti dok je ovakva situacija.

Ja sam se cijepila sa Pfizerom prije 6 mjeseci (dvije doze). Nije mi ostalo nešto puno antitijela u odnosu na supruga koji se cijepio Modernom. Kada sam se čula sa svojom doktoricom prije cijepljenja rekla mi je da me ne bi cijepila jedino s Astra Zenecom. Nisam potala zašto, ali možda zato jer je vektorsko cjepivo i zbog potencijalnih ugrušaka. Evo, nisam imala.problema ni sa čime nakon cijepljenja. Naprotiv, nikad prije nisam ostala trudna! 🤣 Naravno da to nema veze s tim, samo kažem da ne utječe na nekakvu neplodnost ili tako nešto.

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• anna882008
    23. Prosinac 2021. 19:04

Hvala vam cure na podrsci,puno mi to znaci u momentu..
    Neznam ni sama sto da mislim,jako sam zbunjena..
    Isplakala sam se pa mi je lakse,ali i dalje se nadam da ce moja bebica ipak ostat kod mene,da necu morat u bolnicu i da cu u utorak ipak opet vidit srce,male titraje..
    Neznam dal je moguce nakon sto se culo srce,pa danas nije,da se opet cuje?😪🙏

Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇

Nola_
    23. Prosinac 2021. 19:25

Anna vjerujem da jest, jer u suprotnom doktor to ne bi predlozio. Tako mi je bar logicno. Jesi li oba puta gledana na isti uzv aparat? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.