Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    25. Prosinac 2021. 19:02

anna882008

I znaci trebam prestat sa utricima vaginalno? To nisam pitala 😔

Nastavi sa terapijom i dalje kako su ti i rekli. Mozda se krvarenje i smanji. Nemora to uvijek biti nesto lose. Odmaraj sto vise. Po potrebi u boonicu. Sve najbolje ti zelim. 

• anna882008
    25. Prosinac 2021. 20:34

NATALIE0407

anna882008

Nastavi sa terapijom i dalje kako su ti i rekli. Mozda se krvarenje i smanji. Nemora to uvijek biti nesto lose. Odmaraj sto vise. Po potrebi u boonicu. Sve najbolje ti zelim.

Hvala draga..ja sam zvala bolnicu i objasnila situaciju,ova tuka odma spominje kiretazu,ja sam rekla da krvarim minimalno,rekla je da dodjem tek kad krene jace krvarit i bolit,pitala sam i za utrice rekla mi je da nastavim vaginalno uzimat i ako ostane ovako da odem u utorak na pregled kao sto je dogovoreno kod ginekologa.
    Rekla sam da se 20 og culo srce,a u cetvrtak nije,a plod tu i sve,a doktorica rekla a onda je to priprema za spontani,jao mislim se hvala vam na ohrabrenju.
    Zasad se osjecam ok i krvi nema eto minimalno nesto,bolovi nista hvala Bogu.

Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇

ljubičica
    25. Prosinac 2021. 20:38

anna882008

NATALIE0407

anna882008

Hvala draga..ja sam zvala bolnicu i objasnila situaciju,ova tuka odma spominje kiretazu,ja sam rekla da krvarim minimalno,rekla je da dodjem tek kad krene jace krvarit i bolit,pitala sam i za utrice rekla mi je da nastavim vaginalno uzimat i ako ostane ovako da odem u utorak na pregled kao sto je dogovoreno kod ginekologa.
    Rekla sam da se 20 og culo srce,a u cetvrtak nije,a plod tu i sve,a doktorica rekla a onda je to priprema za spontani,jao mislim se hvala vam na ohrabrenju.

Draga Ana drzi se! Nadam se da će sve biti ok.. pokušaj ostati koliko možeš smirena i  prati svoje tijelo. Ako se osjetiš lošije svakako se javi u bolnicu 💜💙💚❤️💜💙❤️💙

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• anna882008
    25. Prosinac 2021. 20:45

ljubičica

anna882008

NATALIE0407

anna882008

Draga Ana drzi se! Nadam se da će sve biti ok.. pokušaj ostati koliko možeš smirena i prati svoje tijelo. Ako se osjetiš lošije svakako se javi u bolnicu 💜💙💚❤️💜💙❤️💙

Tako cu i napravit,hvala vam drage moje zene,da nam Bog podari sve sto zelimo i za cim patimo 💜

• Slavica83
    26. Prosinac 2021. 09:39

Drage žene, teško je reći sretan Božić kad čitam što se Anni dogodilo 🙁 Jako mi je žao, meni se dogodilo slično u prethodnoj trudnoći, kad je počela svježa krv, već je sve bilo gotovo. Kad sam kasnije taj dan otišla na pregled, rekla je doktorica da sam pobacila (već nekad ranije), a sad je počela menstruacija. 
    A sad, ne mora nužno biti to, možda je hematom. Ja bih na tvom mjestu što prije išla na hitnu. Kiretažu ti ne smiju raditi bez tvog pristanka ionako. 
    Drži se!

🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
    03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
    zdjelična endometrioza
    04.2020. s.p. u 6tt
    2021. početak MPO
    03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
    5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
    7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
    30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
    3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
    7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
    29.8.'22 rodila se Elena 😊

• Sanjarka
    26. Prosinac 2021. 10:22

Cure moje, sretan vam svima Bozic! Da nam se ispuni sve ono za što se molimo i čemu težimo! Da nam Bog podari naše male srecice🥰🥰💖
    Nadam se da ste dobro i da uživate u božićnim blagdanima, da ste sa najmilijima i da dobro papate 🙈❤

👱‍♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
    🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
    Petrova Zagreb
    1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
    FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞

• anna882008
    26. Prosinac 2021. 10:27

Slavica83

Drage žene, teško je reći sretan Božić kad čitam što se Anni dogodilo 🙁 Jako mi je žao, meni se dogodilo slično u prethodnoj trudnoći, kad je počela svježa krv, već je sve bilo gotovo. Kad sam kasnije taj dan otišla na pregled, rekla je doktorica da sam pobacila (već nekad ranije), a sad je počela menstruacija.
    A sad, ne mora nužno biti to, možda je hematom. Ja bih na tvom mjestu što prije išla na hitnu. Kiretažu ti ne smiju raditi bez tvog pristanka ionako.
    Drži se!

Dobro jutro,noc protekla mirno,nema krvi,ne boli..neznam dal da idem u bolnicu il da cekam utorak pregled,jutros mi se nije dalo dignut iz kreveta i to mi se ne svidja,stvarno neznam sto da radim.. simptomi i dalje prisutni..

• anna882008
    26. Prosinac 2021. 10:28

I da,sto ako ne pristanem na kiretazu?

• NATALIE0407
    26. Prosinac 2021. 11:40

anna882008

Draga normalno je da si dreprimirana i da nemas volje ustat. Ali trzni se nedaj da te slomi. Jos neznas na cemu si sve je to iscekivanje. Koliko si trudna?  Ako bude bas najgori ishod i ostane sve u tebi mozes dobit sepsu.  

• anna882008
    26. Prosinac 2021. 11:50

NATALIE0407

anna882008

Draga normalno je da si dreprimirana i da nemas volje ustat. Ali trzni se nedaj da te slomi. Jos neznas na cemu si sve je to iscekivanje. Koliko si trudna? Ako bude bas najgori ishod i ostane sve u tebi mozes dobit sepsu.

Ja sam sad 7+1..
    Znaci bez obzira na ovo malo krvi od jucer ako ovako ostane mogu cekat utorak ultrazvuk kod ginekologa? Nece se nista desit? 
    Imala sam 2018 vanmatericnu,pola godine prije tata umra,nisam mogla na sprovod jer sam bila u Njemackoj,nakon 6 mj vanmatericna 10 dana sama u Bolnici u Njemackoj jer se desilo na aerodromu,i da skratim pila sam antidepresive nakon toga 1,5 god 😏
    Ali ja se necu dat bez obzira na ishod 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.