Nina, ti uzimaju maloga po noći da se odmoriš? Sretno s dojenjem. Samo hrabro! Sve smo to prošle. Mlijeko će ti samo tako doćiPij' puno tekućine… Kakvi su bili doktori i babice na porodu? Koji doktor ti je bio na CR-u?
Samo su ga prvu noc odnijeli. Ma vidim da ih uopce bas i nije briga kad je dijete jelo i sl, doslovno moram moliti dohranu :/ pijem i caj i uzimam od Plan T kapi pa se nadam da ce biti bolje
Svi su bili dobri, doktori Bilankov i onaj sa G slovom, sad se ne mogu sjetiti. A babicama ne znam ime, jedna mi se posrbno svidhela, ima kratku kosu
Dazi javi nam se s dojmovima iz rodilista kad budes stigla. Sretno!
Hocuu :) evo u fazi smo cekanja, 5cm sam otvorena :)
Samo su ga prvu noc odnijeli. Ma vidim da ih uopce bas i nije briga kad je dijete jelo i sl, doslovno moram moliti dohranu :/ pijem i caj i uzimam od Plan T kapi pa se nadam da ce biti bolje
Svi su bili dobri, doktori Bilankov i onaj sa G slovom, sad se ne mogu sjetiti. A babicama ne znam ime, jedna mi se posrbno svidhela, ima kratku kosu
Razlicita iskustva, a isto rodilistr… Mene su svaki put sestre kad bi dosle pitale dali je mali bio na cici, koliko, kada… Tako da stvarno nemogu reci nis protiv njih… I cimerica svaki put kad bi htjela spavati je trazila da joj odnesu malog ca, i svaki put su ga uzele…
A taj dr na slovo G je najvjerojatnije Grdinić(jedan stariji crni covjek). Meni je bio u TA na kontroli i bio je super.
url=https://lilypie.com]
Razlicita iskustva, a isto rodilistr… Mene su svaki put sestre kad bi dosle pitale dali je mali bio na cici, koliko, kada… Tako da stvarno nemogu reci nis protiv njih… I cimerica svaki put kad bi htjela spavati je trazila da joj odnesu malog ca, i svaki put su ga uzele…
A taj dr na slovo G je najvjerojatnije Grdinić(jedan stariji crni covjek). Meni je bio u TA na kontroli i bio je super.
Je da, i meni je bio dobar. Ma u globalu sam zadovoljna. Sinoc mi se bas jedna posvetila i pomogla oko dojenja, crna sa siskama, jako simpa
Hvala svima na cestitkama!!
l me koliko si dugo bila u bolnici? Jesi uspjela dojiti? Ako jesi, kad ti je doslo mlijeko?
6 dana, dosla sam dan prije dogovorenog carskog. Inace se ostaje 5 dana, duze ako je nesto sa bebom ili mamom.
Ujutro bio carski, lezala u sok sobi cca 6h, odvezli me na 3 kat i za sat vremena donjeli bebicu. Kolostrum odmah krenuo 😊 iako me bilo strah hoce li ili nece,inace kad rodis carski sve krene kasnije. Mala lijena i vuce 2x i zaspi. Mlijeko doslo 3 dana i to naglo. Sise su mi bile stalno na izvolte i masirala sam ih ja, sestre i jedan doktor da ne dobijem upalu. Mene su spasili sesirici za bradavice u bolnici, jedna sestra mi ih je dala, odmah mi bilo lakse i mala je papala ko luda 😊😆 kad smo isle kuci iz bolnice, bilo je mlijeka, beba sita i naucila hvatat bradavicu, mama sretna i spremna za novu avanturu 😂
Super, odlicno za mlijeko! Ja sam 3 kapi kolostruma imala doslovno, mali non stop place i trpa rukice usta. Sad sam popodne trazila dohranu jer vise nisam znala sto bi. Nadam se da ce i meni doci mlijeko, i da idemo za 5 dana kuci jer mislim da ce sve biti lakse :) ok se osjecam, ali mi je tesko zbog rane stalno malog nositi i nunati i tako cijeli dan
I mojoj maloj su dali dohranu jer su vidjeli da ful place u jednom trenu. A jednom sam ja u noci trazila da mi naprave malo dohrane i da ju nahranim jer sam skuzila da je bila gladna. I onda sam ih zamolila da je uzmu u vrtic da se mogu izmasirat i izdojit i naspavat jer sam komirana bila.
Bas to sto kazes, nahrani nju, boli rez, sise teske.. 😥
Dazi sretno! Vjv si vec rodila?! 😊
Hvala I_me :)
Nisam jos. I dalje sam na odjelu. Isto otvorena, trudovi su tu. Ali kazu da me nebi jos u radjaonu
Nisam jos. I dalje sam na odjelu. Isto otvorena, trudovi su tu. Ali kazu da me nebi jos u radjaonu
Ajme, jos maaalo!!!!!! :) :) :) SRETNOOOOO!!!!!!!!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji