Nina-sretno!!
Dazi-vidim da si ti na 38+4 danas… Ja san rodila na 38+5! :)
Draga pa ne bi me iznenadila bas ova lopuzica hahahha od sinoc sam bila 4 puta u kupatilu,imam povremene bolove, hm hm hehhe 🤗
Nina bas me zanima sta ce ti reci na pregleduuu 😊😊
Evo me s pregleda, Perkov mi je bio ipak. Sutra samo na ctg, prekosutra i pregled i vjerojatno cu ostati na indukciji ali cemo se sve u sub dogovoriti. Mali se ne da, nisam ni mrvicu otvorena. Gledao mi je i plodnu vodu i sve objasnio. Nadam se da ostajem u subotu jer mi se ne daaaa vise :)
Draga vazno da je sve super. :)
Pa stvarno se neda, lijepo mu je u bazencicu. Kako i nece biti,legi,pajki, piski, papa, mama ga mazi hehhehe
Vas dvije se mozda sretnete u radaoni
Javljajte novosti i koji dr. su vam bili, lijepo je procitati iskustva.
Meni je zadnji pregled kod moje dr 11.1 i onda krecem u TA
Meni je zadnji pregled kod moje dr. 10.01 i onda i ja krecem u TA. Mozda se.mi sretnemo u rađaoni… :)
url=https://lilypie.com]
Pa stvarno se neda, lijepo mu je u bazencicu. Kako i nece biti,legi,pajki, piski, papa, mama ga mazi hehhehe
Hihi, tako je :) ma uziva, a nestrpljiva mama ga jedva ceka <3 bilo bi super da se sretnemo. Neku curu su danas poslali u radjaonu, odmah me trema uhvatila.
Javljam svakako. Drzite fige da prezivim sutra ako me posalju na indukciju ;) sretnoo svima!
Meni je zadnji pregled kod moje dr. 10.01 i onda i ja krecem u TA. Mozda se.mi sretnemo u rađaoni… :)
Daa i mi smo na blizu nikad se ne zna, prvu cu pitat da li ima netko s klokanice
Sretno nina, jos malo pa ces se maziti sa svojom bebicom
Pixii lako moguce hehhe :)
Hihi, tako je :) ma uziva, a nestrpljiva mama ga jedva ceka <3 bilo bi super da se sretnemo. Neku curu su danas poslali u radjaonu, odmah me trema uhvatila.
Javljam svakako. Drzite fige da prezivim sutra ako me posalju na indukciju ;) sretnoo svima!
A kako to da su je poslali u radjaonu? Bila puno otvorena ili hm?
Da li ima novih informacija vezano uz diantal gel? Zadnje sto znam je bilo prije 2 godine da ga ne stavljaju ako ga se donese jer nisu educirani.
Pixii koriste ga, samo se treba vidjeti sa doktorom. :)
Ja sam ih pitala.
Sortiraj odgovore
Najstariji