Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixii
    29. Prosinac 2017. 14:24

Super  da li ga ti planiras koristiti? 

29. Prosinac 2017. 14:56

Pa htjela sam, al mi je moja doktorica rekla da mi nece biti potreban, da kad mi krene otvaranje da ce to ici jako glatko, jer mi je cerviks takav i takav. A i da babice cijelo vrijeme masiraju medjicu. To je bilo njeno misljenje, a ja joj bas vjerujem. Pa ipak necu. :)
    A znas li mozda smije li muz biti cijelo vrijeme uz mene? Kakve su babice?

Nina88
    29. Prosinac 2017. 15:42

Dazi

Pixii

Vas dvije se mozda sretnete u radaoni
    Javljajte novosti i koji dr. su vam bili, lijepo je procitati iskustva.
    Meni je zadnji pregled kod moje dr 11.1 i onda krecem u TA

Pixii lako moguce hehhe :)

Nina88

Dazi

Draga vazno da je sve super. :)
    Pa stvarno se neda, lijepo mu je u bazencicu. Kako i nece biti,legi,pajki, piski, papa, mama ga mazi hehhehe

Hihi, tako je :) ma uziva, a nestrpljiva mama ga jedva ceka <3 bilo bi super da se sretnemo. Neku curu su danas poslali u radjaonu, odmah me trema uhvatila.
    Javljam svakako. Drzite fige da prezivim sutra ako me posalju na indukciju ;) sretnoo svima!

Obavezno nam javljaj situaciju Nina :D drzim fige i mislim na tebe. Sve cw super proci hihiih
    A kako to da su je poslali u radjaonu? Bila puno otvorena ili hm?

Hvala ;) nadam se. Ispao mi je danas i sluzni cep, tko zna, mozda se na kraju i samo pokrene :D nemam pojma, sestra ju je vodila i muz je nosio kofer, bas su mi djelovali uplaseno. Samo da uspijem biti smirena i ne pocnem panicariti :)

Nina88
    29. Prosinac 2017. 15:43

Pixii

Tea0801

Meni je zadnji pregled kod moje dr. 10.01 i onda i ja krecem u TA. Mozda se.mi sretnemo u rađaoni… :)

Daa i mi smo na blizu nikad se ne zna, prvu cu pitat da li ima netko s klokanice
    Sretno nina, jos malo pa ces se maziti sa svojom bebicom

Hvala! Jedva cekam :)

29. Prosinac 2017. 16:17

Ajmeeee Nina. Sretnoooooo :D :D

barbs
    29. Prosinac 2017. 16:41

Dazi, i ja sam rodila na 38+5 :) Sretnooo :* 

Pixii
    29. Prosinac 2017. 17:54

Mislim da moze biti cijelo vrijeme. Mojeg su poslali kuci da odspava jer je bilo 1 ujutro pa kao nece to jos, na kraju je stigao taman za izgon. Ali tada uz 2 babice i doktora nije skoro bilo ni potrebe da je tamo. Tako da nemojte pristati na to da vam ih posalju kuci jer se nikad ne zna kojom brzinom ce teci porod.
    Za babice i dr. sve pohvale 

29. Prosinac 2017. 19:45

barbs

Dazi, i ja sam rodila na 38+5 :) Sretnooo :*

Hvala Barbs :D :***

Pixii

Mislim da moze biti cijelo vrijeme. Mojeg su poslali kuci da odspava jer je bilo 1 ujutro pa kao nece to jos, na kraju je stigao taman za izgon. Ali tada uz 2 babice i doktora nije skoro bilo ni potrebe da je tamo. Tako da nemojte pristati na to da vam ih posalju kuci jer se nikad ne zna kojom brzinom ce teci porod.
    Za babice i dr. sve pohvale

A ne ne,moj se kuci nece dat sigurno jer smo udaljeni 100km,tako da hehehhe 
    Super, bas sam uzbudjena. Ali me i jako strah jer nisam bila na tecaju u Puli,jer sam bila na strogom mirovanju. Nekako me smirivala cinjenica da cu biti na tecaju, pa da ce oni tamo sve reci sta i kako to ide i izgleda kad ja dodjem u trudovima i slicno. Ali dobro, valjda ce sve proci u redu i nadam se da cu biti ovako smirena i trezvena i kad porod krene ( inace sam placko velikiiii ) heheheh :P

Nina88
    29. Prosinac 2017. 21:24

Dazi, nemoj se brinuti :) ja sam bila na tecaju u Porecu i treci put je dosla babica iz pulske bolnice i objasnila nam neke stvari - npr faze poroda, pokazala fotke rodilista i sl. Ali nista posebno unaprijed ne trebas znati, sve ce te uputiti kad dodjes ;) koliko znam prvo idu prijem, pregled - tad spomenes ukoliko zelis epiduralnu pa ti vade i krv, priprema za porod, njihova spavacica pa u predradjaonu. Ako grijesim neka me vec iskusne mame isprave ;) i ja sam poprilican panicar, ali mozemo mi to! 

29. Prosinac 2017. 21:48

Ahaaa. Super. E sad znam barem neki okvirni tijek heheh hvala tii nina :)
    Ja sam iz Umaga, i meni je patronazna dosla kuci i nista posebno mi nije rekla, sve sam vec znala,tako da. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.