Cure rodila sam sinoc, na kraju sam zavrsila na carskom jer se beba nikako nije spustala. Porod je bio dug i tezak, ali sve je dobro zavrsilo :) i doktori i babice su bili super. A bebac je 52 cm i 3980, pravi bucko :)
Cestitam! 😊
I ja sam bila na carski rodila.
Kako kazem spasila sam se 😂
Odmaraj sad i uzivaj u bebici 😊
Cestitke, Nina 😘
Od cimi family je dolazila kad god... nije mi smetalo al mi je bilo krivo sto ja nisam bas htjela da mi tu svi vise... muz je dolazio oko 15 i bio max
Cestitke, Nina 😘
Od cimi family je dolazila kad god… nije mi smetalo al mi je bilo krivo sto ja nisam bas htjela da mi tu svi vise… muz je dolazio oko 15 i bio max
do 18h... muzeve u biti pustaju koliko god bitno da niie vrijeme vizite.. 😂😂😂 da ih doktori ne ubiju pogl
Cure rodila sam sinoc, na kraju sam zavrsila na carskom jer se beba nikako nije spustala. Porod je bio dug i tezak, ali sve je dobro zavrsilo :) i doktori i babice su bili super. A bebac je 52 cm i 3980, pravi bucko :)
Cestitam Nina :D zelim ti sto brzi i laksi oporavak i svu srecu bebacu. Bas pravi bucko, neka neka heheh :) :D
*ubiju pogledom... steka mob...
i bili su i moji isto al au se drzali toga kad trebaju doci i ugl bilo mi je krivo sto taman kad su moji dosli je sestra pocela sr* a kod ove je njih 7-8 bilo bez problema
Moja je cimi bila super i puno mi je pomogla... malo je bila cudna i non stop je visila na mobu i urlala (to mi je jedino smetalo jer bih htjela odmoriti)... al za ostalo imam sveeee pohvale..
I mislim da uopce nije problem kad netko dođe ranije i ostane duže, ili dođe kad može… nego ove gospođe koje izvoljevaju pa muzevi/decki/ ul
POTPISUJEM!!!
kako sam rekla muz je dolazio od 15 do max 18h... Al od cimi... kod nje su staaaaalno bili... tata... muz s djecom i majkom i tatom i sogoricom s djecom..
Hvala svima na cestitkama!!
l me koliko si dugo bila u bolnici? Jesi uspjela dojiti? Ako jesi, kad ti je doslo mlijeko?
l me koliko si dugo bila u bolnici? Jesi uspjela dojiti? Ako jesi, kad ti je doslo mlijeko?
6 dana, dosla sam dan prije dogovorenog carskog. Inace se ostaje 5 dana, duze ako je nesto sa bebom ili mamom.
Ujutro bio carski, lezala u sok sobi cca 6h, odvezli me na 3 kat i za sat vremena donjeli bebicu. Kolostrum odmah krenuo 😊 iako me bilo strah hoce li ili nece,inace kad rodis carski sve krene kasnije. Mala lijena i vuce 2x i zaspi. Mlijeko doslo 3 dana i to naglo. Sise su mi bile stalno na izvolte i masirala sam ih ja, sestre i jedan doktor da ne dobijem upalu. Mene su spasili sesirici za bradavice u bolnici, jedna sestra mi ih je dala, odmah mi bilo lakse i mala je papala ko luda 😊😆 kad smo isle kuci iz bolnice, bilo je mlijeka, beba sita i naucila hvatat bradavicu, mama sretna i spremna za novu avanturu 😂
6 dana, dosla sam dan prije dogovorenog carskog. Inace se ostaje 5 dana, duze ako je nesto sa bebom ili mamom.
Ujutro bio carski, lezala u sok sobi cca 6h, odvezli me na 3 kat i za sat vremena donjeli bebicu. Kolostrum odmah krenuo 😊 iako me bilo strah hoce li ili nece,inace kad rodis carski sve krene kasnije. Mala lijena i vuce 2x i zaspi. Mlijeko doslo 3 dana i to naglo. Sise su mi bile stalno na izvolte i masirala sam ih ja, sestre i jedan doktor da ne dobijem upalu. Mene su spasili sesirici za bradavice u bolnici, jedna sestra mi ih je dala, odmah mi bilo lakse i mala je papala ko luda 😊😆 kad smo isle kuci iz bolnice, bilo je mlijeka, beba sita i naucila hvatat bradavicu, mama sretna i spremna za novu avanturu 😂
Super, odlicno za mlijeko! Ja sam 3 kapi kolostruma imala doslovno, mali non stop place i trpa rukice usta. Sad sam popodne trazila dohranu jer vise nisam znala sto bi. Nadam se da ce i meni doci mlijeko, i da idemo za 5 dana kuci jer mislim da ce sve biti lakse :) ok se osjecam, ali mi je tesko zbog rane stalno malog nositi i nunati i tako cijeli dan
Nina, ti uzimaju maloga po noći da se odmoriš? Sretno s dojenjem. Samo hrabro! Sve smo to prošle. Mlijeko će ti samo tako doći Pij' puno tekućine... Kakvi su bili doktori i babice na porodu? Koji doktor ti je bio na CR-u?
Sortiraj odgovore
Najstariji