Po meni su ovo negativni testovi..
A ti i dalje gataj iz njih ili idi izvadi betu.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ovo je glupo pitanje, ali započet ću novu temu. Ovako. Imam unuku od 10 godina i 4 mjeseca, jače je građe. Visoka je 164.98 cm, a ima 62.98 kg. Je li to normalno? Znam da je jako daleko iznad 97. centile za visinu i težinu prema dobi, ali samo pitam u smislu težine. Pedijatar nam je već javio kako je ona prerano ušla u pubertet, pošto ima velike dojke, dlake, smradove i razvijeno tijelo, ali i testis. Jest da je malo "ojačana" djevojčica, ali uglavnom ne izgleda pretilo. Jede raznoliko, raznovrsno, nutrijski i energetski bogato i zdravo, ali u jako velikim količinama. Napominjem da i pije jako puno vode, soka, čaja, mlijeka, svježeg mlijeka, čokoladnog mlijeka, kakaa, energetskih pića i kave, ali ima veću količinu zdrave mišićne mase. Vesela je i zaigrana, zdravo živi i bavi se sportom, a spava jako puno, od 14-20 sati.
A ti i dalje gataj iz njih ili idi izvadi betu.
Pa sto da radim betu onda ako kažete svi su negativni
Ovo je glupo pitanje, ali započet ću novu temu. Ovako. Imam unuku od 10 godina i 4 mjeseca, jače je građe. Visoka je 164.98 cm, a ima 62.98 kg. Je li to normalno? Znam da je jako daleko iznad 97. centile za visinu i težinu prema dobi, ali samo pitam u smislu težine. Pedijatar nam je već javio kako je ona prerano ušla u pubertet, pošto ima velike dojke, dlake, smradove i razvijeno tijelo, ali i testis. Jest da je malo "ojačana" djevojčica, ali uglavnom ne izgleda pretilo. Jede raznoliko, raznovrsno, nutrijski i energetski bogato i zdravo, ali u jako velikim količinama. Napominjem da i pije jako puno vode, soka, čaja, mlijeka, svježeg mlijeka, čokoladnog mlijeka, kakaa, energetskih pića i kave, ali ima veću količinu zdrave mišićne mase. Vesela je i zaigrana, zdravo živi i bavi se sportom, a spava jako puno, od 14-20 sati.
Kako mislis ima testis? 🤔 Kakva kava djetetu 10 godina, sta je vama?
💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
A ti i dalje gataj iz njih ili idi izvadi betu.Pa sto da radim betu onda ako kažete svi su negativni
Ja bih na tvom mjestu za dva dana ponovila test jer mi se cini da se nesto ipak vidi. Sretno!
Samo da javim da sam napravila danas digitalni i negativan je tako da je ono ipak bila evaporacijska linija... :(
A ti i dalje gataj iz njih ili idi izvadi betu.Pa sto da radim betu onda ako kažete svi su negativni
Pa da si TI sigurna, meni ovo sve lici na evaporacijske pogotovo sto si mijenjala filtere..
💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
A ti i dalje gataj iz njih ili idi izvadi betu.Pa sto da radim betu onda ako kažete svi su negativniJa bih na tvom mjestu za dva dana ponovila test jer mi se cini da se nesto ipak vidi. Sretno!
Samo da javim da sam napravila danas digitalni i negativan je tako da je ono ipak bila evaporacijska linija… :(
Ode ja po digitalni clear Blue sad ću ga napravit nemogu više pišam ko luda dva dana
A ti i dalje gataj iz njih ili idi izvadi betu.Pa sto da radim betu onda ako kažete svi su negativniPa da si TI sigurna, meni ovo sve lici na evaporacijske pogotovo sto si mijenjala filtere..
Pa mijenjala sam kad mi glupi tel neće da uslika kak treba uživo
Da odahneš i znaš na čemu si.. ako je negativna čekaj M , ako je pozitivna da se opustiš napokon..al aj ti po digitalni 😉
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ovo je glupo pitanje, ali započet ću novu temu. Ovako. Imam unuku od 10 godina i 4 mjeseca, jače je građe. Visoka je 164.98 cm, a ima 62.98 kg. Je li to normalno? Znam da je jako daleko iznad 97. centile za visinu i težinu prema dobi, ali samo pitam u smislu težine. Pedijatar nam je već javio kako je ona prerano ušla u pubertet, pošto ima velike dojke, dlake, smradove i razvijeno tijelo, ali i testis. Jest da je malo "ojačana" djevojčica, ali uglavnom ne izgleda pretilo. Jede raznoliko, raznovrsno, nutrijski i energetski bogato i zdravo, ali u jako velikim količinama. Napominjem da i pije jako puno vode, soka, čaja, mlijeka, svježeg mlijeka, čokoladnog mlijeka, kakaa, energetskih pića i kave, ali ima veću količinu zdrave mišićne mase. Vesela je i zaigrana, zdravo živi i bavi se sportom, a spava jako puno, od 14-20 sati.Kako mislis ima testis? 🤔 Kakva kava djetetu 10 godina, sta je vama?
Ja isto ništa skontala nisam..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji