Rano radjen test za trudnocu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • majaelena
    16. Srpanj 2021. 11:52

majaelena

majaelena

Pozz žene, zanima me da li se netko susreo sa ovakvom situacijom??? 5 dana prije M i napravila sam test međutim pojavilo se nešto kao poluplus… ne znam zašto je mogu ucitati sliku da vidite.. :(
    https://ibb.co/Lpvbnyk

Evo uspjela sam ajde sada ženice helpppp

Garawa¤
    16. Srpanj 2021. 12:11

crnamarica

Drage moje žene,od srca vam svima želim da dobijete rezultat koji želite,no isto tako jedan dobronamjeran savjet iz osobnog iskustva.Prestanite se o vlastitom zdravlju konzultirati preko internet foruma,svako tijelo je svoj zasebni sustav i drugačije funkcionira,ono što je kod jedne izostanak menstruacije trudnoća,kod druge je ogroman stres koji si je možebitno sama napravila ludeći se po portalima.
    Ako imate ikakve sumnje,napravite Betu,toliko cete potrositi na testove. Ovo gledanje ko vidi jednu,ko dvije crtice je smiješno i žalosno.
    🤞

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Tonia♥️
    16. Srpanj 2021. 20:39

crnamarica

Drage moje žene,od srca vam svima želim da dobijete rezultat koji želite,no isto tako jedan dobronamjeran savjet iz osobnog iskustva.Prestanite se o vlastitom zdravlju konzultirati preko internet foruma,svako tijelo je svoj zasebni sustav i drugačije funkcionira,ono što je kod jedne izostanak menstruacije trudnoća,kod druge je ogroman stres koji si je možebitno sama napravila ludeći se po portalima.
    Ako imate ikakve sumnje,napravite Betu,toliko cete potrositi na testove. Ovo gledanje ko vidi jednu,ko dvije crtice je smiješno i žalosno.
    🤞

Forum i postoji da se postavljaju takva pitanja pogotovo u ovoj temi... Ti si zalutala 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

simba
    17. Srpanj 2021. 14:15

Tonia❤️💙💜

crnamarica

🤞
    Forum i postoji da se postavljaju takva pitanja pogotovo u ovoj temi… Ti si zalutala

Eej, pa šta si ti pobjegla sa lh teme? 😁 vidim da ti je temp više nego fina👌😃

👩33g
    👨42g
    👦4g

Tonia♥️
    17. Srpanj 2021. 14:41

hehehehe uočila ti mene :)))  a ne stignem više toliko visiti gore...Puno cura sa kojima sam preko godina dana tipkala je otišlo a i možda čist malo predaha uzet... Ovak naletim tu jer mi je uvijek fora vidjet testiće :D
    U kojoj si ti fazi?

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Gea12
    21. Srpanj 2021. 10:47

raniplusici

https://ibb.co/x6bZ45SMoja dva testa, jedva se vidi na ovom običnom. Doduše napravljen je 5 dana prije dana očekivane menstruacije pa računam da je friško što je i digitalac potvrdio. Brine me taj osjećaj kao da ću dobit svaki tren

Meni je bila identična situacija. Test napravljen 5 dana prije očekivane menstruacije, svaki dan sam ponavljala test i svaki dan je crtica bila tamnija. Bolove sam imala ko da ću dobiti, ali nisam i sad ssm u 26.tjednu... To da li ćete dobiti nitko ne može znati, uvijek postoji šansa biokemijske trudnoće. Mogli biste recimo 2 puta izvaditi krv i pogledati beta Hcg da vidite jel se dupla, ali moj savjet bi bio pričekati jer se svejedno ništa u ovom trenutku ne može promijeniti.... Napraviti još jedan test dan nakon očekivane menge i ako bude plus, naručiti se kod ginekologa za nekih 2 tjedna da se sve lijepo vidi.
    Sretno!! :) 

• una22
    23. Srpanj 2021. 15:43

Djevojke, cure, žene!
    Ovako da skratim moj dragi i ja smo imali lošu godinu iza sebe.. Spontani pobačaj, pa ubrzo nakon toga missed ab.
    Od ginekologa smo dobili zeleno svijetlo da je sve u redu i da je prošlo dosta vremena da možemo krenuti u akciju :D
    Naime (NE)trebam dobiti u nedjelju menstruaciju…Imali smo odnose u plodnim danima..Primjetila sam da me cijelo vrijeme od ovulacije pa do sad bolucka desni jajnik nekad većeg a nekad manjeg intenziteta a i sad unazad dva dana imam grčeve, isto tako grudi su mi od ovulacije teške, pojavile su se vene na njima te male krvžice oko bradavice, da li je moguće da sam trudna? Pitam jer realno svi ti neki simptomi su i simptomi pred menstruaciju..Od nestrpljenja sam napravila test 5 dana ranije negativan je, a vjerojatno je prerano...

• mici26
    11. Rujan 2021. 07:41

Zdravoo devojkeee.. evo i mene sa pitanjem 🙈 danas me drugi dan kasni, uradila rani test za utvrdjivanje trudnoce i negativan je.. juce i prekjuce sam imala grceve u stomaku kao da cu da dobijem ali nista vise... i danas je sve normalno, nikakvih simptoma da ce doci do menstruacije nemam vise 🙈 Da li je neka imala slicno iskustvo? Treba li ipak jos cekati sa testom?  

• zvijezdica
    12. Rujan 2021. 17:14

Pozdrav svima,evo moje situacije ,planiramo bebu i zadnja M je bila 19.8 i ocekujem ju sljedeći vikend,evo već par dana imam grozne grčeve koji idu od maternice pa do leđa ,osjetljive bradavice na dodir i pojačano mokrenje,rano mi je za test i neznam dal da se radujem prerano,nije bilo krvarenja nikakvog do sada,dali je koja imala takve jake grčeve i sumnjala na trudnoću ili možda kakvu bolest?

• maca31
    15. Rujan 2021. 07:59

zvijezdica

Pozdrav svima,evo moje situacije ,planiramo bebu i zadnja M je bila 19.8 i ocekujem ju sljedeći vikend,evo već par dana imam grozne grčeve koji idu od maternice pa do leđa ,osjetljive bradavice na dodir i pojačano mokrenje,rano mi je za test i neznam dal da se radujem prerano,nije bilo krvarenja nikakvog do sada,dali je koja imala takve jake grčeve i sumnjala na trudnoću ili možda kakvu bolest?

Pozzz ja sam trebala 13 dobiti i sve me bolilo kao da ce svaki čas doci i ništa....juče uradim test kad ono dvije crte....tako da bolovi nemoraju znacit ni pozitivno ni negativno...a grceve imam i danas...tako sacekaj dan kad trebaš dobiti i uradi test...držim ti🤞 i sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.