Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jeja90

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Evo jos jedna sličica
    https://i.imgur.com/JBwOOJb.png 

Broj poruka: 1187

Prijavi adminu

jeja90 na dan ocekivane m bi ti se trebala znatno jaca crtica vidjet😖 ovo ti ne definitivno negativno ako danas trebas dobiti

• jeja90

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Nisam rekla da je meni i sa prvim detetom dosta svetlija crtica bila, posle 10-ak dana kašnjenja, jer su mi ovulacije kasnije i ciklusi na 29-30 dana.

Prijavi adminu

Jeja kada ti je dan ocekivane menstruacije podrazumijeva se da je proslo 14 dana od ovulacije. Test mozes raditi najranije 10,11 dana poslije ovulacije. Jel znas kad ti je bila ovulacija uopce?

cvijet

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Pozdrav žene!😊 nova sam ovdje i jako mi se sviđa stranica 😄 imam jedno pitanje. M mi treba doći naredna 4 dana ali ja sam bila tako nestrpljiva,jer već zadnjih deset dana imam bolove u donjem dijelu trbuha,kao da ću dobit menstruaciju. I jako bolne i osjetljive grudi. Inače imam bolove u trbuhu dan prije m ili točno taj dan. Bio je prisutan i smeđi iscjedak prije par dana. Radila sam test za rano otkrivanje trudnoce (clearblue) ali je nažalost bio negativan.Jel možda to ipak rano za prepoznat iako je test za rano otkrivanje koji djeluje već 6 dana prije menst. Jel netko imao slična iskustva?

• Gea12

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

cvijet

Pozdrav žene!😊 nova sam ovdje i jako mi se sviđa stranica 😄 imam jedno pitanje. M mi treba doći naredna 4 dana ali ja sam bila tako nestrpljiva,jer već zadnjih deset dana imam bolove u donjem dijelu trbuha,kao da ću dobit menstruaciju. I jako bolne i osjetljive grudi. Inače imam bolove u trbuhu dan prije m ili točno taj dan. Bio je prisutan i smeđi iscjedak prije par dana. Radila sam test za rano otkrivanje trudnoce (clearblue) ali je nažalost bio negativan.Jel možda to ipak rano za prepoznat iako je test za rano otkrivanje koji djeluje već 6 dana prije menst. Jel netko imao slična iskustva?

Moguće da je test negativan ako je ovulacija bila kasnije od toga što ste očekivali... Ponoviti opet za par dana. Držim fige :) 

• matejabevanda

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Lijep pozdra  radila sam test 6 dana prije menstruacije i ova blijeda crta mi je bacila bubu u uho 😁 dali je neka imala slicnu situaciju? 

• Gea12

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

matejabevanda

Lijep pozdra radila sam test 6 dana prije menstruacije i ova blijeda crta mi je bacila bubu u uho 😁 dali je neka imala slicnu situaciju?

Ne vidim da ste stavili sliku u prilog, ali ako postoji crtica, onda je to pozitivan test, bez obzira što je rađen dosta prije. Bitno samo da je očitana u vremenu u kojem proizvođac navodi. U svakom slučaju ponoviti test za par dana, a za prvi pregled kod ginekologa se svakako još malo strpiti :) 

kiara12

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Pozdrav neznam jesam falila forum..ali svaka pomoc bi mi dobro dosla :)
    Operiran mi je septum maternice prosle godine 
    Od tad ja i muz bi se tu i tamo pazili 
    M mi traje 31 dan
    Zadnju m imala sam 30.4 
    Od 15-20 imali smo odnose radili na bebi
    Uzasno zelim bebu 
    M bi trebala dobit za 31.5
    Evo 3 dana imam temp 37.2 i par puta mi je doslo povratit
    Nemogu rec da sam.ista drugo primetila cudno osim prije 3 dana laganu tupu bol u stomaku jedno dva sata otp
    Grudi me bole ali kao inace i za pms
    Znam.da je rano za test ali samo bi voljela cut tuda misljenja i savjete 
    U drugoj drzavi sam.muz radi 12 sati sama sam doma imam puno vremena za razbijat glavu 
    Hvala i oprostite na dugom postu

Prijavi adminu

kiara12  imaš testove koji utvrđuju M i do 5 dana prije. tako da nije rano za test, samo kupi osjetljiviji i provjeri da nisi u nedoumici .

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.