Pozdrav žene!😊 nova sam ovdje i jako mi se sviđa stranica 😄 imam jedno pitanje. M mi treba doći naredna 4 dana ali ja sam bila tako nestrpljiva,jer već zadnjih deset dana imam bolove u donjem dijelu trbuha,kao da ću dobit menstruaciju. I jako bolne i osjetljive grudi. Inače imam bolove u trbuhu dan prije m ili točno taj dan. Bio je prisutan i smeđi iscjedak prije par dana. Radila sam test za rano otkrivanje trudnoce (clearblue) ali je nažalost bio negativan.Jel možda to ipak rano za prepoznat iako je test za rano otkrivanje koji djeluje već 6 dana prije menst. Jel netko imao slična iskustva?
Pozdrav žene!😊 nova sam ovdje i jako mi se sviđa stranica 😄 imam jedno pitanje. M mi treba doći naredna 4 dana ali ja sam bila tako nestrpljiva,jer već zadnjih deset dana imam bolove u donjem dijelu trbuha,kao da ću dobit menstruaciju. I jako bolne i osjetljive grudi. Inače imam bolove u trbuhu dan prije m ili točno taj dan. Bio je prisutan i smeđi iscjedak prije par dana. Radila sam test za rano otkrivanje trudnoce (clearblue) ali je nažalost bio negativan.Jel možda to ipak rano za prepoznat iako je test za rano otkrivanje koji djeluje već 6 dana prije menst. Jel netko imao slična iskustva?
Moguće da je test negativan ako je ovulacija bila kasnije od toga što ste očekivali... Ponoviti opet za par dana. Držim fige :)
Lijep pozdra radila sam test 6 dana prije menstruacije i ova blijeda crta mi je bacila bubu u uho 😁 dali je neka imala slicnu situaciju?
Ne vidim da ste stavili sliku u prilog, ali ako postoji crtica, onda je to pozitivan test, bez obzira što je rađen dosta prije. Bitno samo da je očitana u vremenu u kojem proizvođac navodi. U svakom slučaju ponoviti test za par dana, a za prvi pregled kod ginekologa se svakako još malo strpiti :)
Pozdrav neznam jesam falila forum..ali svaka pomoc bi mi dobro dosla :)
Operiran mi je septum maternice prosle godine
Od tad ja i muz bi se tu i tamo pazili
M mi traje 31 dan
Zadnju m imala sam 30.4
Od 15-20 imali smo odnose radili na bebi
Uzasno zelim bebu
M bi trebala dobit za 31.5
Evo 3 dana imam temp 37.2 i par puta mi je doslo povratit
Nemogu rec da sam.ista drugo primetila cudno osim prije 3 dana laganu tupu bol u stomaku jedno dva sata otp
Grudi me bole ali kao inace i za pms
Znam.da je rano za test ali samo bi voljela cut tuda misljenja i savjete
U drugoj drzavi sam.muz radi 12 sati sama sam doma imam puno vremena za razbijat glavu
Hvala i oprostite na dugom postu
Sortiraj odgovore
Najstariji