Drage žene, sindrom PCOS-a je tu. Prilikom pregleda utvrđeno da mi se tijekom ovulacije izbacuju prazni folikuli (bez jajašca), tako da je oplodnja gotovo nemoguća. Međutim, nije utvrđeno da je tako baš svaki mjesec. Bila na Klomifenu i Ovitrelle inekciji, bezuspješno. Danas mi je 20. dan ciklusa. Strašno natečene i bolne grudi, gotovo nemoguće za podnositi. Prije par dana imala svijetlo smeđ iscjedak koji je trajao jedan dan. Jučer radila 2 testa, jedan pokazao drugu tanku ali veoma jasnu liniju tek nakon 10 min (clearblue), drugi unutar 10 min pokazao jako slabu i tanasnu liniju, jedva vidljivu (primatest). Jutros radila na prvi urin, kontrolna crta jasno vidljiva, ova druga zamucena tako da uopce ne vidim dobro ni onu testnu, a kamo li eventualnu "pozitivnu". Imate li iskustva s "isparavajucim/evaporacijskim" crtama? Kakva su vam Iskustva s clearblueom? Hvala!!!
Drage žene, sindrom PCOS-a je tu. Prilikom pregleda utvrđeno da mi se tijekom ovulacije izbacuju prazni folikuli (bez jajašca), tako da je oplodnja gotovo nemoguća. Međutim, nije utvrđeno da je tako baš svaki mjesec. Bila na Klomifenu i Ovitrelle inekciji, bezuspješno. Danas mi je 20. dan ciklusa. Strašno natečene i bolne grudi, gotovo nemoguće za podnositi. Prije par dana imala svijetlo smeđ iscjedak koji je trajao jedan dan. Jučer radila 2 testa, jedan pokazao drugu tanku ali veoma jasnu liniju tek nakon 10 min (clearblue), drugi unutar 10 min pokazao jako slabu i tanasnu liniju, jedva vidljivu (primatest). Jutros radila na prvi urin, kontrolna crta jasno vidljiva, ova druga zamucena tako da uopce ne vidim dobro ni onu testnu, a kamo li eventualnu "pozitivnu". Imate li iskustva s "isparavajucim/evaporacijskim" crtama? Kakva su vam Iskustva s clearblueom? Hvala!!!
Pozdrav,dosta smo skepticne prema CB trstovima jer znaju lagati. Imas mozda slikice da nam uploadas preko stranice imgbb.com da ti ne slazemo nesto i ne bubamo u prazno 🤞🏻
Drage žene, sindrom PCOS-a je tu. Prilikom pregleda utvrđeno da mi se tijekom ovulacije izbacuju prazni folikuli (bez jajašca), tako da je oplodnja gotovo nemoguća. Međutim, nije utvrđeno da je tako baš svaki mjesec. Bila na Klomifenu i Ovitrelle inekciji, bezuspješno. Danas mi je 20. dan ciklusa. Strašno natečene i bolne grudi, gotovo nemoguće za podnositi. Prije par dana imala svijetlo smeđ iscjedak koji je trajao jedan dan. Jučer radila 2 testa, jedan pokazao drugu tanku ali veoma jasnu liniju tek nakon 10 min (clearblue), drugi unutar 10 min pokazao jako slabu i tanasnu liniju, jedva vidljivu (primatest). Jutros radila na prvi urin, kontrolna crta jasno vidljiva, ova druga zamucena tako da uopce ne vidim dobro ni onu testnu, a kamo li eventualnu "pozitivnu". Imate li iskustva s "isparavajucim/evaporacijskim" crtama? Kakva su vam Iskustva s clearblueom? Hvala!!!Pozdrav,dosta smo skepticne prema CB trstovima jer znaju lagati. Imas mozda slikice da nam uploadas preko stranice imgbb.com da ti ne slazemo nesto i ne bubamo u prazno 🤞🏻
Pokušala sam fotografirati ali mob jednostavno neće da fokusira pa se ne vidi ništa.
Mislim se otići po digitalni ili uzeti neki drugi? Šta preporučate?? Mrzim ovo iščekivanje!
Mislim se otići po digitalni ili uzeti neki drugi? Šta preporučate?? Mrzim ovo iščekivanje!
Digitalac mozes eventualno CB ali s tjednima ako ima,ovome drugom bas ne vjerujem. Ili uzmi gravignost i ljekarni kosta 15kn a ima crvenu liniju ne mozes fulat ni da hoces ako je pozitivno 😄
Mislim se otići po digitalni ili uzeti neki drugi? Šta preporučate?? Mrzim ovo iščekivanje!Digitalac mozes eventualno CB ali s tjednima ako ima,ovome drugom bas ne vjerujem. Ili uzmi gravignost i ljekarni kosta 15kn a ima crvenu liniju ne mozes fulat ni da hoces ako je pozitivno 😄
Evo napravila digitalni - negativno! Uh...
Zdravoo svima, ja i moj suprug radimo na trudnoci. I evo kasni mi vec cetri dana, jucer sam radila test i bio je negativan. Koliko jos da cekam i da uradi ponovo test. Imam simpotme stalno mi je muka , zagaravicu imam nostop, bole me ledja i donji dio stomaka, sise me inace bole 10 danas prije M, a danas su me tek pocele pomalo bolit. Strah me ponovo uradit test, ne bi voljela se ponovo razocaratDa li znaš kada ti je bila ovulacija?
Zdrvao ,ne znam evo 8 dan kako mi kasni a negativan test, sutra idem doktoru
Pozdrav cure,
bila sam na inseminaciji 10.06., pijem Duphastone, doktor mi je rekao da test na trudnoću napravim 24.06... To je još tjedan dana i imam osjećaj da ću poluditi čekajući :D Koji biste test preporučile za što raniju provjeru i po vama koliko rano nije prerano :) ? Hvala na svakoj sugestiji <3
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Savjet je da se čeka 14 dana kako bi razina hcga bila dovoljna da ga skoro svi testovi mogu očitati...pogotovo je dobro čekati i duže od 14 kako bi se izbjegao stres detektiranja biokemijske trudnoće i razočaranja koje s tim ide...
Iz mog iskustva, najjeftiniji test duchesse iz mullera mi je pokazao jako jako blijedi plus točno 10 dana nakon ovulacije... Dakle 4 dana prije očekivane m. Držim fige!
Hvala ti Gea12 na odgovoru! Sačekati ću 24.06., kažu strpljen spašen, pa ćemo vidjeti 😇
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Sortiraj odgovore