zdravo zene molim za misljenje.U petak trebam ici ponovo dr ali sam jako zabrinuta.Naime kasni mi 8 dana.(sto apsolitmo nije slucaj kod mene).Nemam nikakve bolove,nemam nadute i bolne dojke kao pred mens al sy mi se grudi uvecale bas.(kao sa prvom trudnocom kod koje je crta isto bila skroz bleda ali kad sam otisla ginekologu rekao je da se vidi trudnoca)Uradim test druga crta se vidi samo pri svetlosti.Uradim posle dan drugi opet ista prica.Suprug kaze da umisljam da crte nema da je to ustvari bio onaj kao neki zarez u pozadini sto se vidi kada prislonite test svetlosti nzm dal se to nekoj desilo da vidi.Elem odem dr on me jos vise zabrine.Kaze endometriijum zadebljao nista ne vidi dal nije vanmatericna.A ja sad moram sacekati do petka da prroverimo to putem Hcg.Znaci odlepicu
Curee, nova sam tu paa ako je neka od vas imala sličan slučaj..
M mi kasni 9 dana, osim šta me leđa u dnu bole i učestalo mokrim nemam drugih simptoma da će doći... Toliko puta me test razočarao da ne znam napraviti ga ili ne..
Curee, nova sam tu paa ako je neka od vas imala sličan slučaj..
M mi kasni 9 dana, osim šta me leđa u dnu bole i učestalo mokrim nemam drugih simptoma da će doći… Toliko puta me test razočarao da ne znam napraviti ga ili ne..
Napravi test.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤*A goal without a plan is just a wish
Pozdrav nova sam ovdje🙂 mene zanima ovaj moj test dali je pozitivan napravjen jucer prvim urinom izgleda mi da je pozitivno danas napravila ponovno nista nije bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji