Hi curke,
Malo sam u nedoumici.
Imam inace inace zbog usporenog rada stitnjace neredovite cikluse koji znaju jako varirati (28-40dana) sad sam na 40.danu i napravila sam test sa onom jeftinijom trakicom.
Nešto blijedo mi se prikazalo al nekak mi ne daje nadu. Imam dolje cudan osjecaj praznog balona, i lagano grcenje,cak manje nego kad dolazi menstruacija.
Ovo mi je trakica od danas radjena u poslijepodnevnim satima.
https://i.postimg.cc/yYWgK9JV/IMG-03032021-225515-1080-x-1080-piksel.jpg
Hi curke,
Malo sam u nedoumici.
Imam inace inace zbog usporenog rada stitnjace neredovite cikluse koji znaju jako varirati (28-40dana) sad sam na 40.danu i napravila sam test sa onom jeftinijom trakicom.
Nešto blijedo mi se prikazalo al nekak mi ne daje nadu. Imam dolje cudan osjecaj praznog balona, i lagano grcenje,cak manje nego kad dolazi menstruacija.
Ovo mi je trakica od danas radjena u poslijepodnevnim satima.https://postimg.cc/jL0dQDQ9
Meni Bubi baš i nije jasna slika, ne vidim neku sjenicu a te desno što imaš nisu crtice trudnoće.. Nadam se da će sve biti u redu ♥️
Hi curke,
Malo sam u nedoumici.
Ovo mi je trakica od danas radjena u poslijepodnevnim satima.https://postimg.cc/jL0dQDQ9
Ovo je na žalost negativan test
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tonia, gledam nešto opis profila... Pa me jedna stvar zanima. Piše da ste imali dvije biokemijske, ali trajale su duže od 6 tjedana.. . Ja sam bila uvjerena da biokemijska rano završava jer implantacija nije bila uspješna. Oprostite na pitanjima, ali svakih pitanja sad imam, nadala sam se da bar biokemijsku mogu otpisati
Pozdrav Gea,
Biokemijskom trudnoćom se smatra svaka trudnoća koja nije potvrđena uzv-om. Ja sam sa svakom tom prokrvarila prije prvog pregleda te su doktori rekli da se ona smatra biokemijskom i sama sam se očistila bez tableta ili bilo čega. Znam da je to već kod nekih djevojaka baš spontani, no meni su rekli da su to biokemijske
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Pozdrav Gea,
Biokemijskom trudnoćom se smatra svaka trudnoća koja nije potvrđena uzv-om. Ja sam sa svakom tom prokrvarila prije prvog pregleda te su doktori rekli da se ona smatra biokemijskom i sama sam se očistila bez tableta ili bilo čega. Znam da je to već kod nekih djevojaka baš spontani, no meni su rekli da su to biokemijske
Zao mi je na ovom groznom iskustvu. Imala sam isto u Maju prošle godine, pa missed ab krajem Septembra :(. Nadam se da cemo sve ugledati svoje plusice uskoro♥️
Pozdrav Gea,
Hvala na odgovoru!
Draga Gea, doći će i naše sunčeko jednog dana, samo moramo biti pozitivne i vjerovati, doći će sigurno Svu sreću ti želim i što prije pravi plusić
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Pozdrav dame, žene, mame i sve one koje to žele da postanu. Sretan vam 8. Mart❤️.
Naime kako stvari stoje pomalo sumnjam da sam trudna, imam taj neki 'filing'. Zadnja mens bila 17.02., ciklusi prilično uredni, 28-30-32 dana, nista neuobičajeno, par dana. Zadnja ovulacija po mom računanju i praćenju bila 05.03. A plodni od 01. do 06.
Muž i ja smo skoro sve dane pokrili, i prije i tokom plodnih i ovulaciju😂. Pa me zanima kad bih mogla najranije raditi testić, a imam još nekih 11 dana do mens. Pa neka mi neko iskusniji kaze koliko da se strpim. Hvala unaprijed 🤗
Pozdrav dame, žene, mame i sve one koje to žele da postanu. Sretan vam 8. Mart❤️.
Naime kako stvari stoje pomalo sumnjam da sam trudna, imam taj neki 'filing'. Zadnja mens bila 17.02., ciklusi prilično uredni, 28-30-32 dana, nista neuobičajeno, par dana. Zadnja ovulacija po mom računanju i praćenju bila 05.03. A plodni od 01. do 06.
Muž i ja smo skoro sve dane pokrili, i prije i tokom plodnih i ovulaciju😂. Pa me zanima kad bih mogla najranije raditi testić, a imam još nekih 11 dana do mens. Pa neka mi neko iskusniji kaze koliko da se strpim. Hvala unaprijed 🤗
Zavisi koji testic kupis, ima osjetljivijih i manje osjetljivih...kupi gravignost Ultra i mozes raditi vec 5 dana prjje ocekivane M, znaci za nekih 6 dana ;) Sretno🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji