Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

bubi001

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

bubi001

Hi curke,
    Malo sam u nedoumici.
    Imam inace inace zbog usporenog rada stitnjace neredovite cikluse koji znaju jako varirati (28-40dana) sad sam na 40.danu i napravila sam test sa onom jeftinijom trakicom.
    Nešto blijedo mi se prikazalo al nekak mi ne daje nadu. Imam dolje cudan osjecaj praznog balona, i lagano grcenje,cak manje nego kad dolazi menstruacija.
    Ovo mi je trakica od danas radjena u poslijepodnevnim satima.
    https://i.postimg.cc/yYWgK9JV/IMG-03032021-225515-1080-x-1080-piksel.jpg

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

bubi001

Hi curke,
    Malo sam u nedoumici.
    Imam inace inace zbog usporenog rada stitnjace neredovite cikluse koji znaju jako varirati (28-40dana) sad sam na 40.danu i napravila sam test sa onom jeftinijom trakicom.
    Nešto blijedo mi se prikazalo al nekak mi ne daje nadu. Imam dolje cudan osjecaj praznog balona, i lagano grcenje,cak manje nego kad dolazi menstruacija.
    Ovo mi je trakica od danas radjena u poslijepodnevnim satima.https://postimg.cc/jL0dQDQ9

Meni Bubi baš i nije jasna slika, ne vidim neku sjenicu a te desno što imaš nisu crtice trudnoće.. Nadam se da će sve biti u redu ♥️

Tonia♥️

Broj poruka: 1174

Prijavi adminu

bubi001

Hi curke,
    Malo sam u nedoumici.
    Ovo mi je trakica od danas radjena u poslijepodnevnim satima.https://postimg.cc/jL0dQDQ9

Ovo je na žalost negativan test

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Gea12

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Tonia, gledam nešto opis profila... Pa me jedna stvar zanima. Piše da ste imali dvije biokemijske, ali trajale su duže od 6 tjedana.. . Ja sam bila uvjerena da biokemijska rano završava jer implantacija nije bila uspješna. Oprostite na pitanjima, ali svakih pitanja sad imam, nadala sam se da bar biokemijsku mogu otpisati

Tonia♥️

Prijavi adminu

Pozdrav Gea,
    Biokemijskom trudnoćom se smatra svaka trudnoća koja nije potvrđena uzv-om. Ja sam sa svakom tom prokrvarila prije prvog pregleda te su doktori rekli da se ona smatra biokemijskom i sama sam se očistila bez tableta ili bilo čega. Znam da je to već kod nekih djevojaka baš spontani, no meni su rekli da su to biokemijske 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Broj poruka: 50

Prijavi adminu

Tonia

Pozdrav Gea,
    Biokemijskom trudnoćom se smatra svaka trudnoća koja nije potvrđena uzv-om. Ja sam sa svakom tom prokrvarila prije prvog pregleda te su doktori rekli da se ona smatra biokemijskom i sama sam se očistila bez tableta ili bilo čega. Znam da je to već kod nekih djevojaka baš spontani, no meni su rekli da su to biokemijske

Zao mi je na ovom groznom iskustvu. Imala sam isto u Maju prošle godine, pa missed ab krajem Septembra :(. Nadam se da cemo sve ugledati svoje plusice uskoro♥️

• Gea12

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Tonia

Pozdrav Gea,

Hvala na odgovoru! 

Tonia♥️

Prijavi adminu

Draga Gea, doći će i naše sunčeko jednog dana, samo moramo biti pozitivne i vjerovati, doći će sigurno  Svu sreću ti želim i što prije pravi plusić 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• Meli998

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Pozdrav dame, žene, mame i  sve one koje to žele da postanu. Sretan vam 8. Mart❤️.
    Naime kako stvari stoje pomalo sumnjam da sam trudna, imam taj neki 'filing'. Zadnja mens bila 17.02., ciklusi prilično uredni, 28-30-32 dana, nista neuobičajeno, par dana. Zadnja ovulacija po mom računanju i praćenju bila 05.03. A plodni od 01. do 06.
    Muž i ja smo skoro sve dane pokrili, i prije i tokom plodnih i ovulaciju😂. Pa me zanima kad bih mogla najranije raditi testić, a imam još nekih 11 dana do mens. Pa neka mi neko iskusniji kaze koliko da se strpim. Hvala unaprijed 🤗

SAYURI

Broj poruka: 1387

Prijavi adminu

Meli998

Pozdrav dame, žene, mame i sve one koje to žele da postanu. Sretan vam 8. Mart❤️.
    Naime kako stvari stoje pomalo sumnjam da sam trudna, imam taj neki 'filing'. Zadnja mens bila 17.02., ciklusi prilično uredni, 28-30-32 dana, nista neuobičajeno, par dana. Zadnja ovulacija po mom računanju i praćenju bila 05.03. A plodni od 01. do 06.
    Muž i ja smo skoro sve dane pokrili, i prije i tokom plodnih i ovulaciju😂. Pa me zanima kad bih mogla najranije raditi testić, a imam još nekih 11 dana do mens. Pa neka mi neko iskusniji kaze koliko da se strpim. Hvala unaprijed 🤗

Zavisi koji testic kupis, ima osjetljivijih i manje osjetljivih...kupi gravignost Ultra i mozes raditi vec 5 dana prjje ocekivane M, znaci za nekih 6 dana ;) Sretno🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.