Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mnce600

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Imam pitanje za zene koje su vec radjale i ko god ima iskustva evo vec 2 dana kad god ustanem i legnem me toliko zeludac boli i svaki sekund osjecam da mi je stomak prazan a jedem nenormalno, ne znam je li to normalno za sad jer me bas zeludac muci evo 2 dana

Luna21

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

TaniaM

Beta 5.11 ima nade 🤞

Javi nam dalje. Držim ti sve palčeve 🤞🏼✨🤞🏼✨🤞🏼

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

• mnce600

Prijavi adminu

TaniaM

Beta 5.11 ima nade 🤞

sta bi?

• mnce600

Prijavi adminu

TaniaM

https://ibb.co/wCdYX5s
    Evo test od dns. Vidi se bolje ta vrtica. Puna sam nade. Sutra ću raditi betu da vidim da li raste.

meni ovo djeluje kao pozitivno samo rana trudnoca 🥹

• violetatetabeta

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Drage zenice, radila sam danas test na trudnocu 20.dan ciklusa i ispao je pozitivan. Odmah sam isla vaditi betu i ispala je <0.2 
    Ima li nade ili je lazno pozitivno?Hvala 💕

• mnce600

Prijavi adminu

violetatetabeta

Drage zenice, radila sam danas test na trudnocu 20.dan ciklusa i ispao je pozitivan. Odmah sam isla vaditi betu i ispala je &lt;0.2

uradi ponovo test ali sto bih ja rekla uzmi digitalni

Riri🤰🏽

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

mnce600

Imam pitanje za zene koje su vec radjale i ko god ima iskustva evo vec 2 dana kad god ustanem i legnem me toliko zeludac boli i svaki sekund osjecam da mi je stomak prazan a jedem nenormalno, ne znam je li to normalno za sad jer me bas zeludac muci evo 2 dana

Imate ovdje na forumu grupu ljetne bebe i tamo su vam sve zenice koje ce roditi ljetne bebe 2025, razgovaraju o svim simptomima i prate se s T i pregledima, bilo bi super da im se pridružite 😊😊

• violetatetabeta

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

mnce600

violetatetabeta

Drage zenice, radila sam danas test na trudnocu 20.dan ciklusa i ispao je pozitivan. Odmah sam isla vaditi betu i ispala je &amp;lt;0.2
    uradi ponovo test ali sto bih ja rekla uzmi digitalni

Hvala! Ima li netko da mu je bila niska beta a da je ipak bila trudnoca?

• mnce600

Prijavi adminu

TaniaM

https://ibb.co/SRZdpr2
    Evo ga. Mislim da sam sad potvrdila da sam stvarno trudna. Neka tako i ostane 😍

TaniaM

https://ibb.co/SRZdpr2
    Evo ga. Mislim da sam sad potvrdila da sam stvarno trudna. Neka tako i ostane 😍

kunem ti se isto tako je i meni bilo, cestitam ti od srca da sve bude kako treba🩷😚

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.