Beta 5.11 ima nade 🤞
Javi nam dalje. Držim ti sve palčeve 🤞🏼✨🤞🏼✨🤞🏼
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
https://ibb.co/wCdYX5s
Evo test od dns. Vidi se bolje ta vrtica. Puna sam nade. Sutra ću raditi betu da vidim da li raste.
meni ovo djeluje kao pozitivno samo rana trudnoca 🥹
Drage zenice, radila sam danas test na trudnocu 20.dan ciklusa i ispao je pozitivan. Odmah sam isla vaditi betu i ispala je <0.2
Ima li nade ili je lazno pozitivno?
Hvala 💕
Drage zenice, radila sam danas test na trudnocu 20.dan ciklusa i ispao je pozitivan. Odmah sam isla vaditi betu i ispala je <0.2
Hvala 💕
uradi ponovo test ali sto bih ja rekla uzmi digitalni
Imam pitanje za zene koje su vec radjale i ko god ima iskustva evo vec 2 dana kad god ustanem i legnem me toliko zeludac boli i svaki sekund osjecam da mi je stomak prazan a jedem nenormalno, ne znam je li to normalno za sad jer me bas zeludac muci evo 2 dana
Imate ovdje na forumu grupu ljetne bebe i tamo su vam sve zenice koje ce roditi ljetne bebe 2025, razgovaraju o svim simptomima i prate se s T i pregledima, bilo bi super da im se pridružite 😊😊
Drage zenice, radila sam danas test na trudnocu 20.dan ciklusa i ispao je pozitivan. Odmah sam isla vaditi betu i ispala je &lt;0.2
Hvala 💕
uradi ponovo test ali sto bih ja rekla uzmi digitalni
Hvala! Ima li netko da mu je bila niska beta a da je ipak bila trudnoca?
https://ibb.co/SRZdpr2
Evo ga. Mislim da sam sad potvrdila da sam stvarno trudna. Neka tako i ostane 😍
https://ibb.co/SRZdpr2
Evo ga. Mislim da sam sad potvrdila da sam stvarno trudna. Neka tako i ostane 😍
kunem ti se isto tako je i meni bilo, cestitam ti od srca da sve bude kako treba🩷😚
Pozdrav cure,zene, trudnice, mame i one koje to zele biti a i ja sam jedna od takvih.
Citajuci forum shvatila sam da vam se zelim pridruziti na putu u ostvarenju majcinstva i dijeljenju iskustava.
Ovaj mjesec smo krenuli MM i ja u akciju al sam isto tako saznala da imam i maternicu u obliku srca ali neki lagani tip pa ne bi trebale biti tolike smetnje. ( idemo pozitivno).
Prilikom pregleda 17.02. receno mi je da je jajna stanica spremna za oplodnju i da ce svaki tren prsnuti pa smo krenuli u akciju ta 2 dana. ( i koji dan prije). Znsci ovulacija se dogodila 17.02 ili 18.02. O simptomima je rano govoriti ali mislim da ih imam par(ili sam umislila). Ciklus traje od 28 do 40 dana tako da mislim da ce mi tesko biti pratiti ovulacije. Eh sad prvo pitanje, da li je rano napraviti test (imam clear blue za rano otkrivanje trudnoce 6 dana prije mj)
Pocetak ciklusa 30.02., ovulacija 17.02/18.02
Hvala i nadam se da cu ja nekad nekome moci pomoci sa mojim iskustvom!
Pozdrav cure,zene, trudnice, mame i one koje to zele biti a i ja sam jedna od takvih.
Citajuci forum shvatila sam da vam se zelim pridruziti na putu u ostvarenju majcinstva i dijeljenju iskustava.
Ovaj mjesec smo krenuli MM i ja u akciju al sam isto tako saznala da imam i maternicu u obliku srca ali neki lagani tip pa ne bi trebale biti tolike smetnje. ( idemo pozitivno).
Prilikom pregleda 17.02. receno mi je da je jajna stanica spremna za oplodnju i da ce svaki tren prsnuti pa smo krenuli u akciju ta 2 dana. ( i koji dan prije). Znsci ovulacija se dogodila 17.02 ili 18.02. O simptomima je rano govoriti ali mislim da ih imam par(ili sam umislila). Ciklus traje od 28 do 40 dana tako da mislim da ce mi tesko biti pratiti ovulacije. Eh sad prvo pitanje, da li je rano napraviti test (imam clear blue za rano otkrivanje trudnoce 6 dana prije mj)
Pocetak ciklusa 30.02., ovulacija 17.02/18.02
Hvala i nadam se da cu ja nekad nekome moci pomoci sa mojim iskustvom!
Nije rano uopće, ako si ovulirala 17.2. onda ti je danas 15 dana od ovulacije. Ako si trudna bilo koji test će ti sada pokazati pozitivno, ne mora ni biti rani. Držim fige za pozitivan test 🤞
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
4/2025 kemijska 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji