Prvi Božić s bebom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    09. Prosinac 2015. 21:08

Nisam naisla na hlacice ali ima stramplica preslatkih na snjegovica i jos neki blagdanski motivi,hehe mozes skomb sa nekim kracim hlacicama ko pravi mali vilenjak..ili pogledaj mozda ima i hlacica ili c&a cak zna imat..

• Ineska3
    09. Prosinac 2015. 22:34

Imas u Nextu, bar na netu...Ne znam da li ima kod nas u ducanima;
    http://hr.nextdirect.com/en/boys/newborn-boys/merry-bright/2

Mila7
    10. Prosinac 2015. 11:35

Hvala curke. Next nema, C&A nema al budem probala sa stramplama

Mila7
    10. Prosinac 2015. 19:15

Ma kad ja ne volim online shopping al hvala na prijedlozima

• Ineska3
    10. Prosinac 2015. 23:14

Navodno će se tesco otvoriti u onom konzumu na Vukovarskoj koji se preuređuje. Mislim da bi to trebalo biti sada brzo

Belle2
    12. Prosinac 2015. 05:13

Ja sam vidjela super stvari u cartersu I osh kosh...Ima odijelca kao vilenjak ili djedica...a sad, gledala Sam za deckice Ali vjerujem da za cure Ima I veci izbor...ja Sam narucila preko neta ali trebalo bi biti I u ducanu🌸💐🌺

leptirica3
    12. Prosinac 2015. 06:40

Sutra kitimo bor . Moj sin ima 8 i pol mj i ne mogu dočekati njegovu reakciju.  Za poklon sam mislila kupiti neku igačku i  ubaciti ju u veliku kutiju tako da kutija bude zanimljivija od igračke..

• Ineska3
    15. Prosinac 2015. 15:07

U petak, 18.12. se otvara F&F Tesco! Nadam se da će biti slatke božićne robice kao na internetu.I da će cijene biti kao na netu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.