Haha ko ona jedna epizoda Malcolm u sredini nekak svako iduce dijete nema slike,ah prije se bas moralo dat napravit slike a sad kao ma stignem jer ih imam na mobu/kompu pa onda ko ja izbrises galeriju i odeeee sveeee...sva sreca da stalno saljem muzu na whatsup inace bi sve iz rodilista i prvih par mj otislo u zaborav...
Morat ću bit jednako ažurna i za drugo. Sad kad sam već pretjerala sa ovim, morat ću i s drugim
Moje su slike isto na čekanju, razvijene ali nemam album.. a tražim onaj gdje se pored može napisati nešto, pa kao zaljepim sliku i pored napišem ono "prvo kupanje" haha, samo kod nas u takozvanom gradu nigdje ne mogu naći takav album
Tema odlična!! Nemam vremena sve čitati, ali evo što mi planiramo: već sljedeći tjedan počinjem peći božićne kolačiće, uvijek to nekako prije volim početi jer dosta toga podijelim. Naš mališa će biti 6 i pol mjeseci pa će od nas dobiti korisne stvari tipa pelene, vlažne mar., odjećicu i drugo što mu je potrebno. Igračkice će dobiti od baka, djedova, teta...
Ja se baš veselim prvom Božiću i Novoj Godini s njim jer neće biti strke-zbrke, gdje ćemo, šta ćemo... Ovako znamo da ćemo biti kod kuće i imati obiteljsko druženje. Jedva čekam! :)
Mi smo proslavili Sv. Nikolu i rođendan, ispucala sam oko 200 fotki, muž se primao za glavu! Za Božić će biti još više fotki!
Moj malac ce napuniti 9 mjeseci pa se svi veselimo prvom Bozicu i obiteljskom okupljanju. Moja obitelj dolazi u Zagreb i vec se kupuju pokloni i peku kolaci. O fotkama i snimkama da i ne govorim. Oborit cemo rekord
Nego zanima me zna li netko gdje se moze kupiti fora robica npr vilenjaka i sl. da obucem malca? Do sada sam nasla samo bodice i to je sve. Zar je moguce da niti jedan ducan nema fora odjecu za klince?
Ako itko zna neka javi jer cu se morati baciti na sivanje
Sortiraj odgovore
Najstariji