Prvi Božić s bebom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    04. Prosinac 2015. 10:13

Haha ko ona jedna epizoda Malcolm u sredini nekak svako iduce dijete nema slike,ah prije se bas moralo dat napravit slike a sad kao ma stignem jer ih imam na mobu/kompu pa onda ko ja izbrises galeriju i odeeee sveeee...sva sreca da stalno saljem muzu na whatsup inace bi sve iz rodilista i prvih par mj otislo u zaborav...

Nixie
    04. Prosinac 2015. 10:36

Morat ću bit jednako ažurna i za drugo. Sad kad sam već pretjerala sa ovim, morat ću i s drugim 

Doris7
    04. Prosinac 2015. 11:04

Moje su slike isto na čekanju, razvijene ali nemam album.. a tražim onaj gdje se pored može napisati nešto, pa kao zaljepim sliku i pored napišem ono "prvo kupanje" haha, samo kod nas u takozvanom gradu nigdje ne mogu naći takav album 

Baby1
    04. Prosinac 2015. 11:07

Tema odlična!!  Nemam vremena sve čitati, ali evo što mi planiramo: već sljedeći tjedan počinjem peći božićne kolačiće, uvijek to nekako prije volim početi jer dosta toga podijelim. Naš mališa će biti 6 i pol mjeseci pa će od nas dobiti korisne stvari tipa pelene, vlažne mar., odjećicu i drugo što mu je potrebno. Igračkice će dobiti od baka, djedova, teta... 
    Ja se baš veselim prvom Božiću i Novoj Godini s njim jer neće biti strke-zbrke, gdje ćemo, šta ćemo... Ovako znamo da ćemo biti kod kuće i imati obiteljsko druženje. Jedva čekam! :)

mmama2
    04. Prosinac 2015. 18:11

Baby1

Tema odlična!!  Nemam vremena sve čitati, ali evo što mi planiramo: već sljedeći tjedan počinjem peći božićne kolačiće, uvijek to nekako prije volim početi jer dosta toga podijelim. Naš mališa će biti 6 i pol mjeseci pa će od nas dobiti korisne stvari tipa pelene, vlažne mar., odjećicu i drugo što mu je potrebno. Igračkice će dobiti od baka, djedova, teta… 
    Ja se baš veselim prvom Božiću i Novoj Godini s njim jer neće biti strke-zbrke, gdje ćemo, šta ćemo… Ovako znamo da ćemo biti kod kuće i imati obiteljsko druženje. Jedva čekam! :)

čovijek ne bi rekao ali ja se jako veselim našim dočecima doma u obiteljskom okruženju.. zadnjih godina je mm bio stalno dežuran i ja se sa klincima krala starcima ili oni nama i sl, sada koooonačno budemo kao family dočekali Novu i to na 6 katu sa prehebenim pogledom na cijeli grad, jedva čekam

url=https://lilypie.com]

Igorovabebica
    09. Prosinac 2015. 13:53

Mi smo proslavili Sv. Nikolu i rođendan, ispucala sam oko 200 fotki, muž se primao za glavu!  Za Božić će biti još više fotki! 

Mila7
    09. Prosinac 2015. 19:02

Moj malac ce napuniti 9 mjeseci pa se svi veselimo prvom Bozicu i obiteljskom okupljanju. Moja obitelj dolazi u Zagreb i vec se kupuju pokloni i peku kolaci. O fotkama i snimkama da i ne govorim. Oborit cemo rekord 

Nego zanima me zna li netko gdje se moze kupiti fora robica npr vilenjaka i sl. da obucem malca? Do sada sam nasla samo bodice i to je sve. Zar je moguce da niti jedan ducan nema fora odjecu za klince?

Ako itko zna neka javi jer cu se morati baciti na sivanje

mayathequeen
    09. Prosinac 2015. 19:34

Mila7

Moj malac ce napuniti 9 mjeseci pa se svi veselimo prvom Bozicu i obiteljskom okupljanju. Moja obitelj dolazi u Zagreb i vec se kupuju pokloni i peku kolaci. O fotkama i snimkama da i ne govorim. Oborit cemo rekord 

Nego zanima me zna li netko gdje se moze kupiti fora robica npr vilenjaka i sl. da obucem malca? Do sada sam nasla samo bodice i to je sve. Zar je moguce da niti jedan ducan nema fora odjecu za klince?

Ima u hm-u preslatka majica bas ko vilenjak,mislim da je 40kn...pogledaj na webu njihovom😉

Nixie
    10. Prosinac 2015. 12:13

Mila7

Ja sam s tesca naručila. Ima neka grupa na face-u za grupno naručivanje pa sam preko toga. A ima i neke fora robice na nextdirekt. Često naručujem njihovo.

Mila7
    09. Prosinac 2015. 19:44

A jel ima sta za dolje? Tutica ili hlacice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI