Ovo sa slingom me bacilo na pod, hahahahaha. Evo, ja imam veliko pospremanje po kući, toliko sam se latila čišćenja i pranja veša da mi se muž smije. A kako dva tjedna po kući nisma ništa radila, jer je mali bio prehlađen, dosta se toga i nakupilo. Konačno je sve gotovo, tako da sada samo moram srediti kupovinu malome za rođendan, kada će više ta (sljedeća) subota?
Mi cemo za Bozic imati skoro 6mj, tako da se nece ni sjecati prvog Bozica, ali naravno da cu ja to sve poslikati pa nek kasnije kad bude veci gleda slikice
Doris7-ja sam već napunila kameru da bude spremna za Božić! Naravno, kako maleni u četvrtak puni godinu dana , a slavlje je u subotu, sve ću fotkati, snimiti, svaki najsitniji detalj! Toliko se veselim njegovom rođendanu, onda nam je Sv. Nikola, a tada smo došli iz rodilišta, zatim na Sv. Luciju nam je pao pupak, prvo kupanje, ma slaviti ću svaki događaj u njegovom životu! A kako gleda kada je vani sve ukrašeno, pogotovo ga vesele Božićne reklame!
Tako i ja moram svaki trenutak imati uslikan, te prva setnja, prvo kupanje, hranjennje, prvi Bozic bla bla bla haha vec sam sama sebi dosadna
Ma potpuno te razumijem, ja imam već 1000 fotki od maloga, muž mi se smije, sve fotkam i kada obuče novu robicu, odmah fotosejšn!
Da, da! Evo, upravo smo ga 20 minuta snimali za njegov prvi rođendan i nazdravili smo višnjevcem (kojeg ja ne voli, pa sam samo posrkala) i izljubili ga i snimili smiješan video! Isuse, pa on ima godinu dana!!!!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji