Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    25. Veljača 2020. 19:31

skoljka

🥳🥳🥳🥳🥳
    U 17:30 stigao nam je malesni Aaron, tezak 2670 i dug 48cm. Do sad smo se mazili. Sad su ga odnijeli na pedijatriju. Ima puno kosice. Sad mene voze na odjel, sve je bilo super, javim se poslije. Gladna sam ko vuk 🙈

Dobro došao nam Aaron!!! 💙🎂🥳🥳🥳💞💞💞
    Čestitam vam i želim ti brzi oporavak! 
    Kad ćeš moći javi nam se s detaljima, znaš da nas sve zanima 🤗 danas sam bila rekordan broj puta na forumu, samo da vidim jesi li rodila! 😍💞

Maja 3
    25. Veljača 2020. 19:34

skoljka

🥳🥳🥳🥳🥳
    U 17:30 stigao nam je malesni Aaron, tezak 2670 i dug 48cm. Do sad smo se mazili. Sad su ga odnijeli na pedijatriju. Ima puno kosice. Sad mene voze na odjel, sve je bilo super, javim se poslije. Gladna sam ko vuk 🙈

Cestitam roditeljima,a malenom Aaronu zelim veliku dobrodoslicu!

• monalisa
    25. Veljača 2020. 19:35

skoljka

🥳🥳🥳🥳🥳

Cestitam 💙💙💙

Maja 3
    25. Veljača 2020. 19:36

Karla89

Maja 3

https://ibb.co/NCtr5d4
    Preventivno protiv korone!!!😂🤣

😍😍😍
    Ovo je provokacijaaa!!! 🤪

E da, kad smo kod ljekarne..što nam treba od tamo za bebu? Ja imam octanisept doma uvijek, kao i sterilne gaze.. uzela sam i probiotik biokult koji ću krajem tjedna krenut piti..što mi još treba za bebu? Negdje sam pročitala neka mrežica za pupak? Kakva je to mrežica?
    Znači bilo bi dobro i čepiće pripremiti? Al meni je termin za mj dana, pa možda da to kupim pred sam kraj da im rok ne istekne..
    Ajme imam milijun pitanja, nemojte zamjeriti 🙈

Mislim da su ti te mrezice sterilne gaze..mi smo to na pupak stavljali. Kakve cepice? Za temp? Ili za kakanje?

Tina1803
    25. Veljača 2020. 19:39

skoljka

🥳🥳🥳🥳🥳

Čestitam mamiceee🥳🥳🥳💙💙💙

Boa35
    25. Veljača 2020. 19:42

Maja 3

Karla89

Maja 3

😍😍😍

E da, kad smo kod ljekarne..što nam treba od tamo za bebu? Ja imam octanisept doma uvijek, kao i sterilne gaze.. uzela sam i probiotik biokult koji ću krajem tjedna krenut piti..što mi još treba za bebu? Negdje sam pročitala neka mrežica za pupak? Kakva je to mrežica?
    Znači bilo bi dobro i čepiće pripremiti? Al meni je termin za mj dana, pa možda da to kupim pred sam kraj da im rok ne istekne..

Mislim da su ti te mrezice sterilne gaze..mi smo to na pupak stavljali. Kakve cepice? Za temp? Ili za kakanje?

Nemam pojma 🙈🙈
    Happyivy je napisala da je išla čepiće kupiti .. 
    Ma mislim da ću ja to kasnije.. 
    Jel treba još što za pupak? 

• Ivana1810
    25. Veljača 2020. 19:42

skoljka

🥳🥳🥳🥳🥳

Čestitam💓💓💓💓💓

My baby
    25. Veljača 2020. 19:45

Cestitke roditeljima i dobrodosao malecki 🥰🥰

Maja 3
    25. Veljača 2020. 19:46

Karla89

Maja 3

Karla89

Maja 3

😍😍😍

Nemam pojma 🙈🙈
    Happyivy je napisala da je išla čepiće kupiti ..
    Ma mislim da ću ja to kasnije..
    Jel treba još što za pupak?

Tyrosur prasak,s octaniseptom samo spricas ak se gazica priljepi za pupak..a prasak stavljas da brze zacijeli.

25. Veljača 2020. 19:46

Skoljka cestitam 🎉🎉🎉💙💙💙 odmaraj pa nam javi detalje 😊
    Maja da ciste provokacije i iz protesta sam pojela pola zdjele ustipaka 😂😂🙈 kod mame je najbolje 😀😀
    Karla pa mislim da ti netrebaju cepici ionako svi uvijek kazu da odma na hitnu ako ti je nesto sumnjivo sa malom bebicom neces ionako nista na svoju ruku davati, a onda lako kupis kad zatreba.
    A meni je drugo dijete pa imam milijun pitanja tako da ne brini i samo se ti tjesi da imas jos mjesec dana do termina 😜😜 vidis da se nastavlja kao sa zimskih svi bar koji tjedan ranije, ja sebi vec racunam da oko 38tt 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.