Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    25. Veljača 2020. 15:39

Do sad sve zvuči dobro! Već si dosta otvorena... Bit će to ubrzo... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    25. Veljača 2020. 15:56

skoljka

Jos smo u komadu. Otvorena 6 prije pol sata, dobila epi, neke trudove ocitava do vrha ali ih i osjetim bome.
    Muz je samnom, do sad su svi super

Odlično! 😘
    Zvučiš mi super smireno! Samo bez panike i još malo i mazite se svi troje zajedno! 🤗🤗

bejb2
    25. Veljača 2020. 15:58

Ma nasa Skoljka je hrabrica, ona kao da je na izlet otisla! 😂😎 tako i treba, odmah mi je lakse dok vidim da je moguce biti smiren, a ne da dizes paniku i plasis sve druge zene oko sebe../eh kad bi sve zene bile takve! 😘

25. Veljača 2020. 16:00

skoljka

Jos smo u komadu. Otvorena 6 prije pol sata, dobila epi, neke trudove ocitava do vrha ali ih i osjetim bome.
    Muz je samnom, do sad su svi super

Ovo je tako uzbudljivo, bas mi je drago da ti sve super tako ide ❤ eto princa jos malo 👑
    .
    A sto se tice korone pa svagdje su vec rekli da te maske nista ne pomazu, eventualno ako je neko zarazan pa da on ne siri dalje. Meni se to cini malo prenapuhano ali isto mi nije bas svejedno.

Vaki
    25. Veljača 2020. 16:13

Ma, meni tim zastrašivanjem već idu na živce. Kud god kreneš to je top vijest. Puno ljudi umire i od gripe pa ne pričaju o tome jer to nije interesantna vijest.
    Da se vratim malo na temu rodilišta... Sa mnom je u predrađaoni bila neka mlada djevojka koja je urlala od ponoći pa do 13h. Ja sam joj se divila... Od kud joj toliko snage!? Ja sam jedva disala, nisam mogla proizvesti zvuk sve da sam i htjela. 🙄

🤞❤️🙏

Vaki
    25. Veljača 2020. 16:19

bejb2

Ma nasa Skoljka je hrabrica, ona kao da je na izlet otisla! 😂😎 tako i treba, odmah mi je lakse dok vidim da je moguce biti smiren, a ne da dizes paniku i plasis sve druge zene oko sebe../eh kad bi sve zene bile takve! 😘

Da, samo što nije svim ženicama isto. Mnoge muku muče s vaginalnim porodom pa završe na hitnom carskom jer se nešto zakompliciralo. Vjerujem da si one ne mogu pomoći... Ne želim to nikad probati, ali vjerujem da ne viču baš sve bezveze. Naravno da ima i takvih koje dižu paniku bez razloga, ali ipak. 

🤞❤️🙏

• Minnie255
    25. Veljača 2020. 16:28

Vaki  ja i ti smo u 2 dana s terminom ja sam danas tocno 34 vidit cemo koja ce od nas prije... a i moja starija ima 5 godina😃ja na prvom porodu isto nisam vikala ni derala se a bila sam nakon 16 sati trudova i iscrpljena i preplasena...mene sad iza viroze skrpila ova ledja cijela sam nervozna i nikakva...cak u neka doba mislim da me trudovi love al onda kad legnem nista me ne boli...a trbuh me isto ne boli i ne steze se...stvarno me ova druga trudnoca ubijaaaa...danas sam od straha odma spkirala skoro cijelu torbu za rodiliste da bude spremno sve za svaki slucaj🤷🏼‍♀️Robicu jos moram nesto pokupit kod mame i sloziti sve je oprano i ispeglano...i jos par sitnica u dm i ljekarnoj kupiti...valjda cu sutra konacno bit bolje da mogi to sve poobavljat😀

Maja 3
    25. Veljača 2020. 16:29

Vaki

Ma, meni tim zastrašivanjem već idu na živce. Kud god kreneš to je top vijest. Puno ljudi umire i od gripe pa ne pričaju o tome jer to nije interesantna vijest.
    Da se vratim malo na temu rodilišta… Sa mnom je u predrađaoni bila neka mlada djevojka koja je urlala od ponoći pa do 13h. Ja sam joj se divila… Od kud joj toliko snage!? Ja sam jedva disala, nisam mogla proizvesti zvuk sve da sam i htjela. 🙄

Imala sam i ja jednu koja vice kad sam malog isla rodit..ja uletila u radjaonu..i cujrm nju u sobi do..pitam babicu da sta je pri kraju zena...a kaze ona da se dere odkad je dosla..ja u pola sata rodila..jos 2 lezala tamo..ona je jos uvijek vikala.
    Srele smo se na hodniku 2-3 dan..bas mi ju zao bilo..ona sva sieota popucala..rezana..jedva hodala..bijela ko duh...
    Neke zene neznajj drugacije nego vikat..a neke misle da ce si olaksat tako.
    Ono ceg se ja najvise bojim..je skupljanje maternice.
    Nakon 1 poroda to nisam uopce osjetila...a nakon drugog sam se previjala od bolova..gore nego trudovi..sad planiram neke ibuprofene uzet u bolnicu jer znam da tamo necu dobit nista jace od lekadola..i ro na kapaljku!

Vaki
    25. Veljača 2020. 16:39

Minnie255 - vidiš kako se pratimo u svemu pa i u virozi... Ja svoju torbu nisam još spakirala, nisam još spremna. 😂
    Maja 3 - vidiš o tome nisam uopće razmišljala jer prvi puta nisam uopće osjetila vraćanje maternice na mjesto. Uh, ovu trudnoću jedva preživljavam i ako me još to satre onda sam stvarno pehista. 

🤞❤️🙏

Tina1803
    25. Veljača 2020. 16:42

Vaki

bejb2

Da, samo što nije svim ženicama isto. Mnoge muku muče s vaginalnim porodom pa završe na hitnom carskom jer se nešto zakompliciralo. Vjerujem da si one ne mogu pomoći… Ne želim to nikad probati, ali vjerujem da ne viču baš sve bezveze. Naravno da ima i takvih koje dižu paniku bez razloga, ali ipak.

Vaki slažem se...
    Školjka nadam se da beba samo što nijeee🥳🥳🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.