I da, u plusu sam danas ( od pocetka ) 8,5 kg.
Ostalo mi je jos dva mj nadam se da 12,5 kg necu preci :-)
https://ibb.co/8NR7gxy
Dok je zadovoljna
U kojem plusu? Izgledas ko avion. Model trudnica 😍
Fever bas si zgodna trudnica😃
Znam sam da moras mirovati, al nisam znala da je to zbog tog sto nisko nosis.
🥳🥳🥳🥳🥳
U 17:30 stigao nam je malesni Aaron, tezak 2670 i dug 48cm. Do sad smo se mazili. Sad su ga odnijeli na pedijatriju. Ima puno kosice. Sad mene voze na odjel, sve je bilo super, javim se poslije. Gladna sam ko vuk 🙈
Cestitam !🎉🎉🎉🎊🎊😍😍😍Uzivajte,mazite se i pazite
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Fever bas si zgodna trudnica😃
Znam sam da moras mirovati, al nisam znala da je to zbog tog sto nisko nosis.
Da da, prvo sam mislila da nema veze, podici ce se kako ide trudnoća kao i ostalima, ali nije. Ali barem me tješi to što stvarno mirujem i mislim da će biti sve ok jer se ne otvaram, i što mi svi govore da kad je tako nisko bude brži i lakši porod... tako da se nadam da je istina😬🤔
It’s a baby boy💙
Sad sam procitala sve stranice od jutros. Kao prvo oprostite sto sam vas uznemirila svojim iznenadnim porodom, i sebe sam, stvarno jos nisam ocekivala 🙈
Do radjaone sve znate 🙈, u radjaoni sam se toliko isplakala zbog zene koja je u sobi do moje radjala jer je bas vikala, biko mi ju zao. Otisla sam prije nje u radjaonu a ona prije mene rodila, to pozvrdjuje ovo da su sve osobe posebne individue za sebe..
I tak imala sam trudove koje sam prodisavala, ali ne strasne. U 14:30 mi namontiraju drip i daju probnu dozu, reagiram, oko 15 daju mi pravu dozu koja treba drzati do 2h. Sestra navila drip samo tako, vidim trudovi do neba al ja ne osjecam, neznam niti sta ocekivati. Nakon sat i petnestak min pocinjem osjecati te jake od 80 do 100 i prodisrm svaki. Oko 16:30 trudove do 30 ja nemogu izdrzati, muzu ruku kad nisam slomila, al uspijem prodisati, nikakvo ono disanje sa tecaja, ja sama sebi napravila ritam udisaja i izdisaja. Nigdje anesteziologa da mi da jos jednu dozu, a dr ima predavanje nikog da me pregleda 🙈.pokusavam se okrenuti na bok kao mozda ce manje bolizi, al kakvi jos gore. U 17 dolazi anesteziolog vidi da je neizdrzivo , daje dozu i veli ovo ce tek reagirati za nekih 15 min. U 17:15 ulazi neki doktor usputni, otkriva me, veli zena radja 🙈, dolazi moj dr i jos babica, sestara, ukupno ih 7 oko mene i muz 🙈, vele kad krene trud udahni i napni se bez ispustanja zraka, (sad razumijem Vaki sto je rekla nije mogla udahnuti) nekoliko puta to odradimo oni svaki put vele samo malo duze i bebac je van a ja nemam snage za duze. Vikao dr na mene al i bome i ja na njega. Muz bodrio da duze tiskam. I pred zadnje tiskanje kazem ja cekajte ja se moram napiti vode pa cu onda moc, ovi umrli od smijeha. I zahnji put kad sam udahnula imam osjecaj da sam 5 min tiskala u komadu( al nije toliko 🙈) tad je vec epi pocela ponovno djelovat, capnuli me dole, vele beba nece da izadje a na samom izlazu. Bebi je bila pupcana puno puta omotana oko vrata i nije joj dalo van, odmotali je, kad cujem dr dobro je ziv je 🤨, ono molim, tu sam zaboravila i na bol i na sve moguce 😓. Onda je poceo malo kmecati i stavili ga na mene. Posteljica je odmah izasla, zasili me, nekakav produzeni rez, muz slikao, bas je dugacak, valjda su me jednom capnuli pa jos jednom u produzetku. Sve je bilo ok naredna dva sata dok je epi djelovala, sad boli uzaaasno, popila za bolove al ne reagira.
.
Bebolino je bio na cicki odma ulovio ko da se rodio sa njom i navlaci.
.
Na prvo dizanje sam se onesvjestila, pa su mi ga uzeli i nedaju mi ustajat bez njih ni sutra cijeli dan.
.
Sad idem spavati 😉
I tak imala sam trudove koje sam prodisavala, ali ne strasne. U 14:30 mi namontiraju drip i daju probnu dozu,
Epiduralnu
skoljka jesu pratili otkucaje bebe cijelo vrijeme? Mislim da padaju skuzili bi da je pupcana omotana odmah zar ne?
It’s a baby boy💙
Fever ne mora znaciti ja sam s drugim djetetom odmah isla u radaoni nije bilo vremena za nista,i kad sam ju radala tiskala sam no pupcana ju vracala.i kad je dr skocila na trbuh izasla je i rekli su mi da joj je pupcana bila oko vrata..
Sortiraj odgovore
Najstariji