Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    26. Veljača 2020. 01:41

A joj... to mi je tako strasno i toga me tako strah :-/ 

It’s a baby boy💙

Tina1803
    26. Veljača 2020. 03:21

Cure, mene oko 2:30h probudili jaki bolovi nalik menstrualnim...sto je to? Jos me boli i ne mogu zaspat

skoljka
    26. Veljača 2020. 04:59

Tina1803

Cure, mene oko 2:30h probudili jaki bolovi nalik menstrualnim…sto je to? Jos me boli i ne mogu zaspat

Jel jos boli, u koliko ti je pregled? Bit ce da je krenulo i kod tebe. 🤞🏻 Samo da bude sve ok

Tina1803
    26. Veljača 2020. 05:03

skoljka

Tina1803

Cure, mene oko 2:30h probudili jaki bolovi nalik menstrualnim…sto je to? Jos me boli i ne mogu zaspat

Jel jos boli, u koliko ti je pregled? Bit ce da je krenulo i kod tebe. 🤞🏻 Samo da bude sve ok

Da, još boli...pregled u 11:30h. Mislis da je krenulo? Pročitala sam kako je prošao tvoj porod, bravoo💪

skoljka
    26. Veljača 2020. 05:06

Fever da svo vrijeme su pratili, na sto cuda sam bila prikopcana, bas su mi bii iritantni onaj za tlak i za puls. Bitno da je sve dobro proslo, evo bebac uz mene pajki, donijeli ga, ko mali macic 💙
    Ti miruj ako su ti tak rekli, da ne bi bilo sta prerano. 
    Mybaby e tako je bilo i kod mene, dva doktora na stomaku, to stvatno nije strasno nista, samo prije na vrijeme treba udahnuti sto vise, i stvarno pomogne kod izgona, al da nisu to napravili ko zna kako bi zavrsilo, jer beba nije mogla van zbog pupcane.

skoljka
    26. Veljača 2020. 05:08

Tina1803

skoljka

Tina1803

Da, još boli…pregled u 11:30h. Mislis da je krenulo? Pročitala sam kako je prošao tvoj porod, bravoo💪

Jel ti konstantna bol ili dolazi svako malo, ako dolazi svako malo upali kontrakcije na aplikaciji pa prati duljinu i razmak

Grizli
    26. Veljača 2020. 06:14

Skoljka prije svega ceatitam na malenom bebacu. Ti se drzi i brz oporavak. Zao mi je da je porod bio takav. Znam da boli dole di si sivana pa pitaj da ti daju buprofen u prasku ako imaju taj je od 600 i svima s kim sam pricala najbolje djeluje za sivanje nakon epizio ili ketonale. Ako ne daju bas lijekove reci muzu da ti kupi rapidol S pa popis 2 tablete. Nemoj se ustajat nikako bez njih, i predlazem ti nek ti muz donese energetske plocice one tipa corny ili u dm ima one bas za sportase. Meni je to vratilo snagu i smnjilo vrtoglavicu da sam 24h sata nakon poroda mogla funkcionirati. Za dole ranu samo svaki put kad ides na wc smoci wc papira hladnom vodom i potapkaj dole da osvjezis, a pomogne i ako spricas sa octeniseptom. Drzi se i sad prvo za pocetak se oporavi da mozes pocet uzivati u malom cudu. Sretno i da oboje budete zdravi i veseli. 

maybaby
    26. Veljača 2020. 07:22

Skoljka čestitke na malenom čudu.Iznenada došlo i sve dobro završilo, gdje ćeš ljepše.
    Mislim da će svaki dan sada netko javljati da je krenulo.
    Ni ja ne vjerujem da mi sutra kreće 30-ti tjedan. Kako sve to brzo prolazi, ajme.
    Danas idem kod patronažnih sestara, one mi mjere šećer, kilažu i tlak. Sljedeći tjedan planiram privatno, jer mi taj doktor sve lijepo izmjeri i cerviks i plodnu vodu i sve.
    Za ovu svoju sam već prije pisala,da ništa posebno ne zna.
    Kupila sam kolica cybex balios s,polovna. S tim da je sportski dio bio upakiran u kutiju i nekorišten. Kolica kao iz trgovine, nevjerojatno. Jako malo sam platila, žena poslala busom i ja već 2x satavila da vidim kako će sve to biti. Jedva čekam šetnje  Još sam u potrazi za jajem,al i to ću uskoro kupiti.
    Komodu sam kupila u Ikei, obična bijela sa 4 ladice, nikakva baby komoda, da mogu i kasnije ukombinirati sa namještajem.

url=https://lilypie.com]

sagi
    26. Veljača 2020. 07:37

Jutro, 
    Skoljka bitno da na kraju sve dobro završilo i da je maleni kraj tebe 😍
    Maybaby dobro izgledaju kolica, i mi ćemo tak s komodom. 

Lilypie
    26. Veljača 2020. 07:49

Draga Skoljka čestitam ti mila ❤️🥳🥳🥳
    Sto skoriji oporavak ti želim.
    Tina sretno ❤️ Držim fige da sto bezbolnije prodje.
    Cure u Petrovoj je karantena. Nema posjeta, nema izlaska s odjela i nema muževa na porodu 😢
    Sinoć od cimerice prijateljica išla radjati i muza nisu pustili.
    Nitko ne može unutra niti mi možemo na zrak. Jučer smo trebale doma ali nas pedijatrica ostavila kao da napunimo 14 dana. Danas ako me ne puste sama ću se potpisati.
    Žene dolaze u sobu, kašlju.... sva sam u strahu.
    Mislim da je za nas u ovoj situaciji najsigurnije da smo doma.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.