Vaki,nisam ni ja osjetila 1 puta nesto previse,jos sam se cudila kak su nam tablete ponudili..a 2 puta sam bome trazila..a davali lekadol svakih 6 sati. Poucena tim iskustvom nosim svoje tablete. Kazu da to svaki puta sve vise boli!
Skoljka jos malooo!
Ma nasa Skoljka je hrabrica, ona kao da je na izlet otisla! 😂😎 tako i treba, odmah mi je lakse dok vidim da je moguce biti smiren, a ne da dizes paniku i plasis sve druge zene oko sebe../eh kad bi sve zene bile takve! 😘
Da, samo što nije svim ženicama isto. Mnoge muku muče s vaginalnim porodom pa završe na hitnom carskom jer se nešto zakompliciralo. Vjerujem da si one ne mogu pomoći… Ne želim to nikad probati, ali vjerujem da ne viču baš sve bezveze. Naravno da ima i takvih koje dižu paniku bez razloga, ali ipak.
Pricam o tome da hrpa zena prica drugim zenama koje nisu rodile svoje horor price s poroda. Osobno ne znam cemu zastrasivati druge, svaka zena je individua ne znam sto si htjela reci da nije svim zenicama isto? Pa nitko to nije rekao, niti pricam o vikanju, svako se nosi sa porodom kako je njemu valjda najlakse..neko vristi neko suti, ne znam..Pricam o sasvim drugoj stvari, o tome da ako mi porod nece biti super, necu drugima pricati grozote..
Pregled prosao super, bebac 1500g, okrenut i dalje dolje ali jako nisko, nisam otvorena al strogo mirovanje.
Iduci pregled prijavljujem 18.3. Iako mi je sestra rekla da osim tada ce me minimalno jos jednom narucit do kraja treceg kod njih.
Radila mi je briseve za mikrobiologiju i sutra idem vaditi krv da vidi zeljezo, nisam vadila od pocetka trudnoce
It’s a baby boy💙
Ma nasa Skoljka je hrabrica, ona kao da je na izlet otisla! 😂😎 tako i treba, odmah mi je lakse dok vidim da je moguce biti smiren, a ne da dizes paniku i plasis sve druge zene oko sebe../eh kad bi sve zene bile takve! 😘
Da, samo što nije svim ženicama isto. Mnoge muku muče s vaginalnim porodom pa završe na hitnom carskom jer se nešto zakompliciralo. Vjerujem da si one ne mogu pomoći… Ne želim to nikad probati, ali vjerujem da ne viču baš sve bezveze. Naravno da ima i takvih koje dižu paniku bez razloga, ali ipak.
Pricam o tome da hrpa zena prica drugim zenama koje nisu rodile svoje horor price s poroda. Osobno ne znam cemu zastrasivati druge, svaka zena je individua ne znam sto si htjela reci da nije svim zenicama isto? Pa nitko to nije rekao, niti pricam o vikanju, svako se nosi sa porodom kako je njemu valjda najlakse..neko vristi neko suti, ne znam..Pricam o sasvim drugoj stvari, o tome da ako mi porod nece biti super, necu drugima pricati grozote..
Mislis da bi zene trebale sutiti o tome ako su imale losa iskustva pri porodu? Zasto? To nije zastrasivanje niti to zene rade da bi isprepadale druge zene...zene samo dijele svoje price - bilo ono lose ili dobro. I to je u redu. Ja i moja cimi iz bolnice (obje imale serklazu) smo u istoj situaciji npr..tjedan dana razlike i stalno se cujemo..ona je imala bas grozno iskustvo s poroda. Ni ona ni beba nisu bile dobro ali hvala Bogu sada je sve u redu i ta muka je iza njih. Naravno da mi je sve ispricala. I naravno da sam htjela da mi isprica. I ne - nije me isprepadala. Jer je svaka zena drugacija, svaka trudnoca je drugacija i svaki porod je drugaciji. Zene svasta prodju i prezive i svaka ima svoju pricu. Neke je imaju potrebu ispricati a neke ne. Sve smo drugacije 🥰
Sve 5 cure! Bolje da dalje ne razglabamo o toj temi... 😁
Nadam se da su školjkine muke prošle i da se mazi sa svojim sinčićem.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
I ja mogu reci da mi nije bas svejedno za ovaj Korona virus ali da je bas zavladala tolika panika...da ljudi vec mahnito kupuju zalihe hrane, da ce uskoro biti nestašica hrane i higijenskih potrepstina 😱🤔
Mislis da bi zene trebale sutiti o tome ako su imale losa iskustva pri porodu? Zasto? To nije zastrasivanje niti to zene rade da bi isprepadale druge zene…zene samo dijele svoje price - bilo ono lose ili dobro. I to je u redu. Ja i moja cimi iz bolnice (obje imale serklazu) smo u istoj situaciji npr..tjedan dana razlike i stalno se cujemo..ona je imala bas grozno iskustvo s poroda. Ni ona ni beba nisu bile dobro ali hvala Bogu sada je sve u redu i ta muka je iza njih. Naravno da mi je sve ispricala. I naravno da sam htjela da mi isprica. I ne - nije me isprepadala. Jer je svaka zena drugacija, svaka trudnoca je drugacija i svaki porod je drugaciji. Zene svasta prodju i prezive i svaka ima svoju pricu. Neke je imaju potrebu ispricati a neke ne. Sve smo drugacije 🥰
O boze, predoslovno shvacas to sto pisem. Ne, ne mislim da bi zene trebale sutiti o porodu, ali isto tako i mislim da nema potrebe zastrasivati druge koji to iskustvo jos nisu imali. Upravo zbog toga jer smo sve razlicite bi i svaka sama trebala dozivjeti to na svoj nacin, a sa zastrasivanjem vec usadujes misao nekome da moze biti jako jako grozno. I da svijesna sam sama toga bez detalja od drugih. Ako je porod individualan, neka tako i ostane. Ti o svom pricaj kome zelis i najmanji detalj, tvoja stvar..
I ja mogu reci da mi nije bas svejedno za ovaj Korona virus ali da je bas zavladala tolika panika…da ljudi vec mahnito kupuju zalihe hrane, da ce uskoro biti nestašica hrane i higijenskih potrepstina 😱🤔
Mi smo htjeli kupiti maskicu za maškare, ali nema šanse. Ni jedna ljekarna ih nema pa smo napravili od krpe. Improvizacija do kraja...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mislis da bi zene trebale sutiti o tome ako su imale losa iskustva pri porodu? Zasto? To nije zastrasivanje niti to zene rade da bi isprepadale druge zene…zene samo dijele svoje price - bilo ono lose ili dobro. I to je u redu. Ja i moja cimi iz bolnice (obje imale serklazu) smo u istoj situaciji npr..tjedan dana razlike i stalno se cujemo..ona je imala bas grozno iskustvo s poroda. Ni ona ni beba nisu bile dobro ali hvala Bogu sada je sve u redu i ta muka je iza njih. Naravno da mi je sve ispricala. I naravno da sam htjela da mi isprica. I ne - nije me isprepadala. Jer je svaka zena drugacija, svaka trudnoca je drugacija i svaki porod je drugaciji. Zene svasta prodju i prezive i svaka ima svoju pricu. Neke je imaju potrebu ispricati a neke ne. Sve smo drugacije 🥰
Ok, ali sama si upravo rekla da zena ne treba sutit osim ako je jako jako grozno - onda bolje da zadrzi za sebe...tako da te ne kužim baš a i ne moram... kao ni ti mene. Sve 5 😊 Nadam se da nijedna od nas nece imati loše iskustvo a i da ima - sve mi preživimo za svoje bebače💪
Ja sutra idem na ctg i pregled pa cemo viditi kakva je situacija🤞 mislila sam da cu ja biti medju prvima s Lily...ali bome, neda se ovaj moj div😁
Mozemo se sloziti da se ne razumijemo i da razmisljamo drugacije😂✌🏻Upravo to, nije ni vazno, na kraju svi zelimo isto 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji