Ma ovaj korona virus je vise marketing...mislim tko ima dobar imunitet da se ne treba bojat...mislim ljudi su presmijesni sa kupovanjem zaliha hrane i ostalog...po ovome treba stat zivit sljedecih 5 mjeseci...a evo prve mi moramo ic rodit ne mozemo sad to odgodit...i netko mora doc po nas i u uc u bolnicu...i doktori i sestr moraju doc na posao a voze se po javmom projevozu i ostalo🤷🏼♀️
Mozemo se sloziti da se ne razumijemo i da razmisljamo drugacije😂✌🏻Upravo to, nije ni vazno, na kraju svi zelimo isto 🙂
Deal 😉✌
Čitam sada članak ženska pod pauzom išla u dućan kupiti zalihe da ima doma..pita je novinar što je sve kupila, ona nabraja razne konzerve, brašno, ulje, šećer, wc papir, šibice, svijeće, tranzistor.. onako umrla sam od smijeha..ne znam jel se šalila ili što, pa neće biti smak svijeta il da nam isključe plin i struju zbog korone da joj trebaju šibice, svijeće, tranzistor.. 🙈🙈😆😆😆😆
Ma ni mene nije strah virusa..ali me strah hoće li zabraniti muževima da budu na porodu zbog tog sranja..popizdit ću ako zabrane!
Čitam sada članak ženska pod pauzom išla u dućan kupiti zalihe da ima doma..pita je novinar što je sve kupila, ona nabraja razne konzerve, brašno, ulje, šećer, wc papir, šibice, svijeće, tranzistor.. onako umrla sam od smijeha..ne znam jel se šalila ili što, pa neće biti smak svijeta il da nam isključe plin i struju zbog korone da joj trebaju šibice, svijeće, tranzistor.. 🙈🙈😆😆😆😆
Ma ni mene nije strah virusa..ali me strah hoće li zabraniti muževima da budu na porodu zbog tog sranja..popizdit ću ako zabrane!
To sam i ja citala!
A svakakvih nas ima zbilja! Tranzistor!
Bome danas idu stranice 😀
Pa meni je ok procitati sve price sa poroda, nije da me zastrasuju i mislim iskreno i ako se osobno dogodi neka takva teza prica da je bolje ispricati i lakse ce se prijeći preko toga. Ali naravno zelim nam svima sto lakse da nam porodi prođu i sto vise pozitivnih prica i iskustava. Mene prvi put nakon carskog isto nije bolilo vracanje maternice pa mi nije trebalo tableta, a nadam se da nece biti skrti u bolnici ako ovaj put zatreba. Taman mi je i danas gin komentirala da obzirom da cu ovaj put ako sve bude islo po planu ici na vaginalni porod i da sam u biti ko prvorotkinja.
.
Za aktualnu koronu opet cu reci da sve vise mislim da je prenapuhano i znamo ko ce na tome najbolje zaraditi. Sve u svemu moze se usporediti sa obicnom gripom.
.
I da super i ostale za preglede ko je bio ako nisam vec napisala.
Ja sljedeci tjedan na prvi ctg i sad dok sam ovo napisala sigurno vec imam novu stranicu za procitati 😂
Ajme nije mi palo napamet to da muz nece mozda biti na porodu zbog toga..neeeee😱😱😱
Ma krivo ste me razumjele, ne bolim se ja korone neg ak sve pozatvaraju ili rasprodaju 🤣. Danas sam isla u ljekarnj kupit osnovno za novorodence cepice, fo, blazinice i octanisept da se nade...
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
🥳🥳🥳🥳🥳
U 17:30 stigao nam je malesni Aaron, tezak 2670 i dug 48cm. Do sad smo se mazili. Sad su ga odnijeli na pedijatriju. Ima puno kosice. Sad mene voze na odjel, sve je bilo super, javim se poslije. Gladna sam ko vuk 🙈
https://ibb.co/NCtr5d4
Preventivno protiv korone!!!😂🤣
😍😍😍
Ovo je provokacijaaa!!! 🤪
E da, kad smo kod ljekarne..što nam treba od tamo za bebu? Ja imam octanisept doma uvijek, kao i sterilne gaze.. uzela sam i probiotik biokult koji ću krajem tjedna krenut piti..što mi još treba za bebu? Negdje sam pročitala neka mrežica za pupak? Kakva je to mrežica?
Znači bilo bi dobro i čepiće pripremiti? Al meni je termin za mj dana, pa možda da to kupim pred sam kraj da im rok ne istekne..
Ajme imam milijun pitanja, nemojte zamjeriti 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji