Skoljka - tebe kao da slušaju… Taman si sve sredila i rekla da si sad spremna za rađanje i eto… Ne mogu vjerovati! Neka ti je sa srećom, da sve prođe brzo i čim bezbolnije.
Eee, cure koje ste blizu. Jel vas sad malo prpa?
Pa ja moram priznat da nakon školjkine objave jutros mi i nije baš svejedno 🙈
Išla sam pripremit i robu za izlazak iz bolnice za malecku i sebe.. stavila sam to u vrećicu i u jaje, pa da zna muž što treba uzet 😆 ja sam spremna isto 💪 ali bih voljela da prođemo 37tj..ovo mi je ipak malo prebrzo 😊
Prebacena u radjaonu ( vrhunski su ovo sredili),
4 prsta otvorena, osjecam trudove na svake 4 min, nista strasno 🙈, poslije ce mi dat epi, i onda drip.
Cure, čestitke svima na urednim pregledima!! 💞
Ja sam zadnji pregled kod svog gina imala sa skoro 35tj i tek me tada poslao u bolnicu..mislim da se od 36-37tj kreće u bolnicu, ako je sve u redu s trudnoćom..
juhuuu bravo skoljka! meni se sve cinilo jos dalekooo ali sad kad imamo skoljku u bolnici, vise ne! Sretno!!
mimmyx mi smo isti tjedan!! ista tezina bebice pa mi je upalo u oko!
Ja vec nocima imam lude snove, sanjam bebicu u ludim situacijama. Jeste vidjele: Corona virus u Zagrebu?
Mi smo se bas spremali na put u Zg, imam hrpu stvari za obaviti, a sad ne znam sto cu. Da nisam trudna, bilo bi me bas briga, ali ovako..
Skoljka sretnoooooooooo ❤️💖💞
Curice mene sad panika korone, imam hrpu toga za obavljat u bolnici a pol toga za bebu nemam. Kaj ak nas zaista stave u karantenu sad kad je potvrdeno da je dosla u hr.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
4 prsta otvorena, osjecam trudove na svake 4 min, nista strasno 🙈, poslije ce mi dat epi, i onda drip.
Super ti ide, pogotovo sto ne boli jako😃 jel muz s tobom?
Sretno dalje 🤞😊
Baš me zanimaju tvoja iskustva sa sv.Duha 😊
Dosla skicnut jel ima kakvih novosti..
Curke cestitam na dobrim pregledima!
Za koronu neznam sto bi napisala uopce..nadam se da nece uzet previse maha..da se nece stvorit prevelika panika oko sveg tog skupa..
Joj i mene je strah korone, kod nas u ljekarnama nema jedne maske za kupit, vratili se neki prekjučer iz italije i nastala je panika. A ko za vraga kćer mi se razbolila, povraćala cijelu noć, danas temperatura, možda ću morati s njom na bolnicu ako joj ne bude bolje kroz dan dva, vjerujte da mi nije svejedno.
Jos smo u komadu. Otvorena 6 prije pol sata, dobila epi, neke trudove ocitava do vrha ali ih i osjetim bome.
Muz je samnom, do sad su svi super
Sortiraj odgovore
Najstariji