Školjka e baš si me šokirala, držim fige da sve prođe brzo i što manje bolno 🙏🙏 sretno draga!
Ja došla s pregleda, ništa novo, beba oko 2700, majušna i dalje, doktor kaže da inače super napreduje i sad za novi termin carskog predlaže 10.3. sve dalje i dalje, ali dobro. Strpljen spašen🤪
Mislim da nas je Skoljka sve iznenadila. Nekako bas nju nisam ocekivala prvu od vas finalistica.
.
Svako malo otvaram forum i cekam novosti.
.
Meddle bravo za dobar pregled. Neka bebe u tibici, nek se deblja jos malo. 😉
.
Lunina mama super da su te pustili kuci. Bolje nego da tamo lezis bzvz ako je sve pod kontrolom.
Skoljka bome 🙈🙊 jos pukao u krevetu 🤭 sretno i drzi se 🤰🥰 pisi novosti 🤩👼
Evo da vam se javim iz predradjaone, sad sam u fazi setanja po sobi zbog klistira. Prije sat vremena otvorena 3 prsta, ctg biljezio dosta trudova, vele dobro su poceli, al ja to jako slabo osjetim, mogu mislit kak ce biti kad me zaserafi 🙈. Dr je rekla kad budem dovoljno otvorena ide epiduralna.
Medleo za dobar pregled, moj je prosli tjedan imao 2700, valjda je sta dobio do danas 🙄.
.
I ja sam iznenadjena da je krenulo bas nisam ocekivala jos.
.
Lunina mama super da je sve ok pa da mozes doma.
Skoljka ma super da te ne boli jos, imam osjecaj da ces ti to laganini odraditi, eto imamo live prijenos 😊 samo hrabro 💪💪❤
Lunina mama ma super da su te pustili lakse ces od kuce, a izvidila si situaciju sada 😊
Meddleo super za dobar pregled, neka bebice jos unutra ako je sve u redu, ali kilaza je vec sasvim ok ☺
Ja bila na pregledu danas i skroz zatvorena pa sam se smirila. Spomenula sam i gin da me jutros malo bolilo pa kaze da je to sve normalno.
Školjka dobro si ti predvidjela da staviš onu podlogu na madrac ako pukne mjehur haha, imaš šesto čulo 🤭
Bas sam to htjela reci kako je predvidjela da ce joj puknuti u krevetu 😊 školjka drži se i samo hrabro💪
Ja sam na putu za pregled, nadam se da je iduci u bolnici, ova moja gin mi nimalo ne koristi...🙈
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji