Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    25. Veljača 2020. 10:37

Školjka e baš si me šokirala, držim fige da sve prođe brzo i što manje bolno 🙏🙏 sretno draga!
    Ja došla s pregleda, ništa novo, beba oko 2700, majušna i dalje, doktor kaže da inače super napreduje i sad za novi termin carskog predlaže 10.3. sve dalje i dalje, ali dobro. Strpljen spašen🤪

Jahanara
    25. Veljača 2020. 10:52

Mislim da nas je Skoljka sve iznenadila. Nekako bas nju nisam ocekivala prvu od vas finalistica. 
    .
    Svako malo otvaram forum i cekam novosti.
    .
    Meddle bravo za dobar pregled. Neka bebe u tibici, nek se deblja jos malo. 😉
    .
    Lunina mama super da su te pustili kuci. Bolje nego da tamo lezis bzvz ako je sve pod kontrolom.

brankica09
    25. Veljača 2020. 11:08

Skoljka bome 🙈🙊 jos pukao u krevetu 🤭 sretno i drzi se 🤰🥰 pisi novosti 🤩👼

skoljka
    25. Veljača 2020. 11:13

Evo da vam se javim iz predradjaone, sad sam u fazi setanja po sobi zbog klistira. Prije sat vremena otvorena 3 prsta, ctg biljezio dosta trudova, vele dobro su poceli, al ja to jako slabo osjetim, mogu mislit kak ce biti kad me zaserafi 🙈. Dr je rekla kad budem dovoljno otvorena ide epiduralna.
    Medleo za dobar pregled, moj je prosli tjedan imao 2700, valjda je sta dobio do danas 🙄.

I ja sam iznenadjena da je krenulo bas nisam ocekivala jos.

Lunina mama super da je sve ok pa da mozes doma. 

25. Veljača 2020. 11:34

Skoljka ma super da te ne boli jos, imam osjecaj da ces ti to laganini odraditi, eto imamo live prijenos 😊 samo hrabro 💪💪❤
    Lunina mama ma super da su te pustili lakse ces od kuce, a izvidila si situaciju sada 😊
    Meddleo super za dobar pregled, neka bebice jos unutra ako je sve u redu, ali kilaza je vec sasvim ok ☺
    Ja bila na pregledu danas i skroz zatvorena pa sam se smirila. Spomenula sam i gin da me jutros malo bolilo pa kaze da je to sve normalno.

My baby
    25. Veljača 2020. 11:38

Skoljka sretno i meni je u prvoj trudnoci pukao u krevetu.

• meddleO407
    25. Veljača 2020. 11:41

Školjka dobro si ti predvidjela da staviš onu podlogu na madrac ako pukne mjehur haha, imaš šesto čulo 🤭

• meddleO407
    25. Veljača 2020. 11:41

Ne mjehur, vodenjak 🙄

Tina1803
    25. Veljača 2020. 12:04

Bas sam to htjela reci kako je predvidjela da ce joj puknuti u krevetu 😊 školjka drži se i samo hrabro💪

Fever
    25. Veljača 2020. 12:22

Ja sam na putu za pregled, nadam se da je iduci u bolnici, ova moja gin mi nimalo ne koristi...🙈

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.