Skoljka sretnooo da brzo sve prođe i da uzivas uskoro sa bebicom 💕
Mene jutros probudili lagani menga bolovi pa sam se malo zabrinula, trajalo je oko 10ak min mozda je bila i i koja lazna kontrakcija u to vrijeme, ali u to nisam sigurna. A ja uvjerena bila da imam jos mjesec dana 😳
Nas dvije što smo trudne u dan, još se i pratimo s tegobama 🤪
Mene u noći probudila čudna neka bol u trbuhu. Ali je brzo prestala.. evo od kad sam se probudila imam menga bolove lagane..nisu jaki ali ih osjećam stalno..
Imala sam 100 planova za danas ali mislim da ću doma ležat i odmarat cijeli dan.
Školjkaaaa sretno!!!! Baš sam uzbuđena!!! Javi se kad stigneš🤗🤗🤗❤❤❤❤
skoljka sretno!!! Da bar moja hoće malo uraniti... zadnji put sam rodila 39+5 i jedva dočekala.
Posteljinu ću složiti na krevetić otprilike mjesec dana prije termina. Naravno da ću poslikati
Skoljka sretnooo da brzo sve prođe i da uzivas uskoro sa bebicom 💕
Mene jutros probudili lagani menga bolovi pa sam se malo zabrinula, trajalo je oko 10ak min mozda je bila i i koja lazna kontrakcija u to vrijeme, ali u to nisam sigurna. A ja uvjerena bila da imam jos mjesec dana 😳
Nas dvije što smo trudne u dan, još se i pratimo s tegobama 🤪
Mene u noći probudila čudna neka bol u trbuhu. Ali je brzo prestala.. evo od kad sam se probudila imam menga bolove lagane..nisu jaki ali ih osjećam stalno..
Imala sam 100 planova za danas ali mislim da ću doma ležat i odmarat cijeli dan.
Da bas se pratimo sa dosta toga, meni je kratko trajalo 10ak min, ali mi sad vise nije svejedno isto sam imala planova za danas sto obaviti, ali mislim da cu preskociti i da ovo zasad nije nista nego priprema 😀 ja zacrtala da imam jos mjesec dana i sad nisam spremna jos 😂
Jutro curke!skoljka sretnooo
Meni prosla viroza ok sam sad s time,al od jucer me uzasnoooo ledja bole znaci ne mogu sjedit ni stat samo kad lezim mi je dobro,beba plese i bas visoko je osjecam cak su se i komtrakcije smirile ovih par dana za divno cudoo...sta vi mislitr trebam li se brinuti zbog ledjaa🤷🏼♀️
Evo snimaju ctg, ocitava trudove, al ja nista ne osjetim posebno neku bol, nesto vrlo lagano. Jos me nisu vag gledali da znam pravu situaciju. 🙈
Hvala cure na podrsci 😘
Bas sam jutros pomislila, dvije su trebale prije mene, a vidi ja cu ih preduhitriti 🙈
Ajmee ja kad vidim kako su cure krenule rađat tocno me panika lovi!neki dan muzu govorim kako je krenulo ja cu uloske kupit negdje usput u trudovima😂😂😂
Jutro curke!skoljka sretnooo
Meni prosla viroza ok sam sad s time,al od jucer me uzasnoooo ledja bole znaci ne mogu sjedit ni stat samo kad lezim mi je dobro,beba plese i bas visoko je osjecam cak su se i komtrakcije smirile ovih par dana za divno cudoo…sta vi mislitr trebam li se brinuti zbog ledjaa🤷🏼♀️
Nisi jedina i mene zadnji dva tj leđa bole, lumbalni dio..
I to kad stojim na mjestu, sjedim ili ležim na leđima..tak da mi najbolje odgovara ležanje na boku i ispod trbuha neki jastuk.. mislim da je to sve normalno, bebe rastu, teške su, šok je to za naše tijelo što sve prolazimo..
Hvala curke, jos se drzim dobro, voda curi konstantno, malo dole imam cudan ptitisak i neku bol udara u noge, nista vise. Izdepilarala sam se, okupala, malo nasminkala, posusila kosu, oprala plahte sa kreveta 🙈. Maloprije nazvala doktoricu, veli dodjite u radjaonu. Tako da smo sad krenuli.
Sretno i javi nam se😘😘
Evo snimaju ctg, ocitava trudove, al ja nista ne osjetim posebno neku bol, nesto vrlo lagano. Jos me nisu vag gledali da znam pravu situaciju. 🙈
Hvala cure na podrsci 😘
Bas sam jutros pomislila, dvije su trebale prije mene, a vidi ja cu ih preduhitriti 🙈
Budi sretna da ne boli jako..i ti trudovi otvaraju ne brini!
Sortiraj odgovore
Najstariji