Bravo za dobar pregled Sagi! Stigne se jos okrenuti😉 tako je meni u prosloj trudnoci ogtt bio dobar, al sam po njenom dobila previse kg pa me stavila na dijetu 1700kcal. Nisam bila na dijeti, normalno sam jela. Ali je ona bila zadovoljna kako vise ne dobivam puno kg..
.
Sta je to iat sta moras napraviti u 32tt?
indirektni antiglobulinski test, sad vidim da se to radi u Petrovoj, na transfuzijskoj i da mi je doktor napisao da trebam dobiti uputnicu, ali mi ju sestra nije dala. Inače je super sestra pa onda nju sve pitam, ali je sad na porodiljnom i danas je bila neka nova mlada, a pokraj nje neka starija koja ju je kak učila pa je bilo kaotično. Reći ću u pon da mi daju.
Socka22 hvala na informaciji. Šalju li na mail ili se mora ići osobno podići nalaz?
Treba se podići, ali ne moraš osobno, samo nekome daš papirić koji ti oni daju i s tim se podiže, svaki dan od 14h na istom mjestu di i vadiš. 😊
Socka22 hvala na informaciji. Šalju li na mail ili se mora ići osobno podići nalaz?
Treba se podići, ali ne moraš osobno, samo nekome daš papirić koji ti oni daju i s tim se podiže, svaki dan od 14h na istom mjestu di i vadiš. 😊
Hvala puno 😊😊😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hvala puno 😊😊😊
Mislim da za sve nalaze u Petrovoj mozes reci da ti poslju na adresu, ako ti nije dugo cekati. Cini mi se na mail da ne salji nista.
Ja stavila kuhat sarmu za sutra..i sad lezim ko krepotina..napravila rucak danas..klincima kiflice s nutelom..i hrenovke u tijestu..sad tu sarmu..cijeli dan u kuhinji..i bas mi dosta vec. Muz na nekom sastanku..mala otisla s djedom..a mali zaspao jer popodne nije htio..sad i ja uzivam..
Kao morz na stijeni😂😂😂😂
Jel primas goste 🙈😂, pa ti se nakuhala za tjedan dana.
Sto se tice ovih poklona. Pred prosle god kad sam operirana na odjelu gin kad sam lezala nisam nikakve poklone pripremala, ali su meni zato posjetioci donijeli cokolade koje ja naravno nisam smjela jesti, nekako sam skupila hrabrost i odnijela na pult sestrama u nocnoj, al sam rekla ja ovo nesmijem jesti pa se bar vi pocastite, to sam tak rekla jer me bilo sram 🙈. Kako sam lezala pored vrata cula sam ih da su komentirale veselo kako sam ih pocastila. Al opcenito su bile super pa neznam jel to imale ikakve veze, al jednoj sam bas neizmjerno zahvalna, jer nisam mogla na noge a ona je stalno trcala do mene da mi pomogne, doslovno me na wc skoljci cuvala 🙈, onda sam im dalava vocne jogurte da mi se ne pokvare jer su moji pretjerivali sa donosenjem. E kad je to sve proslo kao hocu dr tak nesto tipa bombonjera, pice, sve je bilo dobro dok nisam trebala dati poklon, ja se pogubila bilo me sram i nisam joj niti dala, pa sam dala glavnoj sestri da joj dadne 🙈.
Sad cu mozda isto par cokolada dati na odjel tek toliko dok lezim, ako me nebude sram, a imam namjeru pocastiti mpo odjel sve skupa da se pocaste, tortu ili tak nessto, one su bas zasluzile.
Ja stavila kuhat sarmu za sutra..i sad lezim ko krepotina..napravila rucak danas..klincima kiflice s nutelom..i hrenovke u tijestu..sad tu sarmu..cijeli dan u kuhinji..i bas mi dosta vec. Muz na nekom sastanku..mala otisla s djedom..a mali zaspao jer popodne nije htio..sad i ja uzivam..
Kao morz na stijeni😂😂😂😂
Jel primas goste 🙈😂, pa ti se nakuhala za tjedan dana.
Hahha..samo dodji! Ja to kuham pa u skrinju bacim.. dobro ce mi doci kad rodim..da nemoram se nakuhavat..
Jos mislim kakav gulas,i juhe si skuhat..pa sam prvih 2 tj ajmo rec mirna.
Ja sam morala osobno doc.
Hvala ti 👍
Hvala puno 😊😊😊
Mislim da za sve nalaze u Petrovoj mozes reci da ti poslju na adresu, ako ti nije dugo cekati. Cini mi se na mail da ne salji nista.
Hvala ti 😊👍
Sortiraj odgovore
Najstariji