Očito je takav dan kad se obje osjećate loše... Ja nisam mjerodavna, još me prehlada muči.
Majo - kako je maleni, a tvoja pluća? Nadam se da ste bolje.
Fever - meni je torba uvijek bila neka ogromna jer sam stalno vukla što je trebalo, a i ono što nije... Sad ću i ja ruksak za šetnje bez kolica.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki to ti ja tako skupljam pa vecinu nikad ne kupim🤣🤣🤣🙈
Za sad sam narucila babyphone on jos nije poslan,
Inhalator on je poslan, jos cu onu el. Izdajalicu i ovu klokanicu HRK 175.15 50% Off | Egobaby Infant Newborn Comfortable Carrier Ergonomic Baby Carrier Multifunction Breathable Sling Backpack Kid Carriage omni 360
https://a.aliexpress.com/_d8OkyNb
It’s a baby boy💙
Mommy meni sad isto nekolka tjedna stagnira kilaza premda sam mislila isto da cu sad stalno dobivati, ali beba normalno dobiva tako da se nebrinem. Nemoj se samo s nikim uspoređivati sve smo drugacije.
Meni je isto ovaj novi program bio cudan, ali evo zadnji put sam dobila bas punooo bodova i mislim da sad sljedeci put kad budem isla da imam dosta bodova da mi se umanji racun za 100kn. Jos sam prvo dobila stari paket pa su kuponi vrijedili samo do 3mj ove god i isla pitati mogu li dobiti novi i dali su mi bez problema novi paket 😀
Samo si trazila da ti daju novi? Ja isto imam stari, a popusti isticu za mj dana pa bi si isto uzela novi..
Curke kako ste? Jel ova noć bila bolja nego prošla?
Prekrasna vam je robica! A mmammma stvarno si kreativna! Kutija je odlična! 🥰
Mommy ja sam čula da u zg ne puštaju bebe van ako se ne dođe s jajem..
Ja sam uzela jedne babylove 1 i jednu 2..još ću uzet po dva paketa svake..da imam za prvu ruku, a lako poslje skoknemo kupiti..blizu nam je i lidl l dm, pa nam nije problem.
Ja uopće nemam tu knjižicu s bodovima..jer sam uzela paket za trudnice u prvoj trudnoći (prosinac 2018.), Ali kako sam imala spontani nakon dva mj, onda nisam nikakav popust uopće iskoristila.. Jel to znači da mogu sad uzet novi paket ili barem tražiti tu knjižicu za bodove?
Bejb2 da samo sam im rekla da sam dobila stari paket i da kuponi vec istjecu i bez problema su mi novi dali
Karla naravno da mozes novi paket traziti, iskreno ja neznam da se to njima igdje i zapise premda dajemo svoju dm karticu, kad su meni tako bez problema dali, tako mi se i u prvoj trudnoci potrefilo da sam dobila neku staru knjizicu i pitala sam dal mogu dobiti novu isto su dali bez problema, jos je bio onaj prvi babybonus program. Ja sam ionako vec te kupone proslijedila nekoj curi jer sam znala da ništa drugo od kupona necu koristiti nego ona prva dva. Tako i sada sto mi ostane visak proslijeđujem dalje kome treba 😊
Skoljka kako si ti?
Dobro sam 🙈, umorila se pa me sve boli.
Danas sam finisirala neke stvati i bas sam muzu rekla evo sve sam zavrsila sad se mogu porodit 😂
Pa sam radila i obruc za ovaj baldahin, jer je originalni polomljen, oprala ga, pa kad se osusi jos njega montirat. Iskreno ja ne bi al on je tradicija vec 18 godina kod sve djecice sa muzeve strane familije, pa reko hajd da im ne narusavam tradiciju, pa cu ga smontirati iznad krevetica jedno vrijeme.
Skoljka soba je bomboncic💙 bas mi se svidja kinderber sto se ovako visoko moze podignuti👍
Skoljka meni je taj baldahin super i to mi se uvijek svidalo bas mi je fora
Skoljka super je sobica 🙂
Meni je fora baldahin, lijepo izgleda.
Mmammaa baš je fora kutija, bravo za kreativnost 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji