Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2020. 20:35

Skoljka sad je do kraja mjeseca ppc 1 + drugi u pola cijene, ali me svejedno zanima sto ce biti u novom katalogu 😊
    Inace ovako mozete dobiti svaki mjesec paketic maramica
    https://www.hipp.hr/novosti/novosti/real-mom-life-kampanja/?utm_source=facebook&utm_campaign=rml&utm_term=19.09.2019&utm_content=1909rml
    Ma ja isto znam da ce u bolnici dati ad, ali cu ja ako zatreba kupiti hipp necu nastaviti koji su oni. 
    Meddleo pa sve ovisi kakvo ce vrijeme biti, ako bude toplo kao sad mozda ce mucasto odijelce biti previse pa onda rađe jos vesticu i dekicu, a ako zahladi mislim da ti je to ok kombinacija.

Mom
    22. Veljača 2020. 20:44

Cure, kako ono kažu da se kile sad najviše dobivaju a ja gledam, zadnja 2 tjedna mi je kilaza u gram ista. Jel kojoj tako bilo? Mislim, znala mi je prije stagnirati ali me nije brinulo jer je bilo ranije a sad sam ipak u 30 tjednu kad beba mora ful dobivati a ja to na svojoj vagi doma ne vidim a vazem se 1x tjedno cijelu trudnoću... 

skoljka
    22. Veljača 2020. 20:50

meddleO407

Znači sa 33 tjedna je imala oko 2080 gr čini mi se, sad sa 36 je rekao 2550. Vidjet ćemo koliko je dobila u tjedan dana, navodno bi svaki tjedan trebala oko 200-250 gr dobit, tako mi je rekao.
    Cure, ja išla oprat robicu za izlazak i skužim da mi se gore na kragnici majčica otparala. Sad moram nešt novo kupit ili smislit🙄 nek makar za izlazak ima kak se spada, za doma lako. A nemam inspiracije, jel bi bilo prehladno za dugi bodi, stopalice, kapica i mucasto odijelce….kao da mi fali u toj kombinaciji još nešto, možd neka vestica ili majica

Pa moj je sa 35+6 imao 2500, i rekla je da je to normalno obzirom na nas dvoje, nasu visinu, gradju, da ne ocekujemo dijete od 4kg, vec oko 3 max 3,5

Jahanara
    22. Veljača 2020. 21:00

Meddle do tada ce beba jos dobiti na kilazi. Mislim isto kao Skoljka da bi ti trebao izmjeriti i bedrenu kost i glavicu pa na temelju tog izbaciti tezinu. Ali na kraju krajeva bitno da sve dobro prodje, debljat ce se vani😉
    .
    Mellorine hvala i tebi. Nekako mi je lakse procitati da se to moze popraviti. Otici cu drugi tjedan u optiku pa cemo vidjeti sta ce reci. Ne bi htjela bas da se vidi da su krpane. Nosim ih svaki dan.
    .
    Ja cu kupiti i bocicu i AD i dudice. Nek se nadje. 
    .
    Od kud vam knjizice iz DMa s popustima? Nekako sam prestala puno kupovati u DMu od kad su uveli novi program. Stari mi je bio super.
    I jos uvijek nisam preuzela paket za trudnice, kad god sam trazila nisu imali.

sagi
    22. Veljača 2020. 21:04

Skoljka super kolijevka.
    Meddle preslatko 🙂
    Mi ćemo imat krevetić za prvog 6 mjeseci za našu sobu pa ću ga vozit u dnevnu 🥰
    Donijet ću ga ovaj tjedan od šogorice pa slikam 🙂
    Tina baš mi se sviđa kutija. Moram ih škicnut 🙂

sagi
    22. Veljača 2020. 21:14

happyivy

sagi

Happyivi nadam se da ti se neće više pojavljivati više takvi bolovi.
    I super za rađaonu i osoblje, mi idemo na tečaj sad u trećem mjesecu pa ćemo i sami vidjet kako je 🙂

Hvala ti ❤️….za sada bolova nema a i pijen caj od brusnice dok ne dode nalaz uk.
    Radaonu nebus vidla osim ak zavrsis na hitnoj a to neces 🤗… Meni je tecaj bio bas super, iako ja vec dosta znam jer sam godinama radila s djecicom al uvijek nes novo naucis. Meni je primalja bila najbolja, na prvu ju se preplasis jer izgleda strogo, a sad molim Boga da mi ona bude na porodu jer zena rastura. Napisi si pitanja jer kad tan dodes malo se covjek zaboravi. E da i ak bus kupovala dianatal gel nemoj jos jer ce ti na trudnickom ona dat popust samo ju sjetite.

Aha, mislila sma da možda pokažu na tečaju.
    E hvala, da, napisat ću svakako pitanja. 
    Gel imam od šogorice, ona si ga kupila, al je brzo rodila pa ga nisu ni otvarali 😁

sagi
    22. Veljača 2020. 21:15

Jahanara

Meddle do tada ce beba jos dobiti na kilazi. Mislim isto kao Skoljka da bi ti trebao izmjeriti i bedrenu kost i glavicu pa na temelju tog izbaciti tezinu. Ali na kraju krajeva bitno da sve dobro prodje, debljat ce se vani😉
    .
    Mellorine hvala i tebi. Nekako mi je lakse procitati da se to moze popraviti. Otici cu drugi tjedan u optiku pa cemo vidjeti sta ce reci. Ne bi htjela bas da se vidi da su krpane. Nosim ih svaki dan.
    .
    Ja cu kupiti i bocicu i AD i dudice. Nek se nadje.
    .
    Od kud vam knjizice iz DMa s popustima? Nekako sam prestala puno kupovati u DMu od kad su uveli novi program. Stari mi je bio super.
    I jos uvijek nisam preuzela paket za trudnice, kad god sam trazila nisu imali.

Knjižicu s popustim dobiš u paketu za trudnice 🙂
    Meni je ovaj novi program u početku bio čudan, a sad mi je bolji od starog. 

• Sancy3
    22. Veljača 2020. 21:37

Mommy

Cure, kako ono kažu da se kile sad najviše dobivaju a ja gledam, zadnja 2 tjedna mi je kilaza u gram ista. Jel kojoj tako bilo? Mislim, znala mi je prije stagnirati ali me nije brinulo jer je bilo ranije a sad sam ipak u 30 tjednu kad beba mora ful dobivati a ja to na svojoj vagi doma ne vidim a vazem se 1x tjedno cijelu trudnoću…

Neko naglo dobije u pocetku,neko dobije naglo pred kraj,ali u principu alo ti ne dobivas ne znaci da ni beba ne dobiva,bez brige oni sebi uzmu dovoljno.ja sam naglo dobila 16kg sad mjesec dana stojim na istom,i ja sam cak i zvala da vidim dal je to normalno nakraju mi je tako objasnjeno

Mom
    22. Veljača 2020. 21:46

Sanja89

Mommy

Cure, kako ono kažu da se kile sad najviše dobivaju a ja gledam, zadnja 2 tjedna mi je kilaza u gram ista. Jel kojoj tako bilo? Mislim, znala mi je prije stagnirati ali me nije brinulo jer je bilo ranije a sad sam ipak u 30 tjednu kad beba mora ful dobivati a ja to na svojoj vagi doma ne vidim a vazem se 1x tjedno cijelu trudnoću…

Neko naglo dobije u pocetku,neko dobije naglo pred kraj,ali u principu alo ti ne dobivas ne znaci da ni beba ne dobiva,bez brige oni sebi uzmu dovoljno.ja sam naglo dobila 16kg sad mjesec dana stojim na istom,i ja sam cak i zvala da vidim dal je to normalno nakraju mi je tako objasnjeno

Hvala ti Sanja 😊 znaš kako mi je mama rekla, pa ona sigurno dobiva. Ja kažem da, a gdje je ona, u mom trbuhu i gdje se onda taj rast kilaze treba vidjeti, na vagi kad stanem na nju 😆

22. Veljača 2020. 21:50

Mommy meni sad isto nekolka tjedna stagnira kilaza premda sam mislila isto da cu sad stalno dobivati, ali beba normalno dobiva tako da se nebrinem. Nemoj se samo s nikim uspoređivati sve smo drugacije.
    Meni je isto ovaj novi program bio cudan, ali evo zadnji put sam dobila bas punooo bodova i mislim da sad sljedeci put kad budem isla da imam dosta bodova da mi se umanji racun za 100kn. Jos sam prvo dobila stari paket pa su kuponi vrijedili samo do 3mj ove god i isla pitati mogu li dobiti novi i dali su mi bez problema novi paket 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.