Evo curke da vam se i ja javim malo…meni je ovo jedan od gorih vikenada u trudnoci…ja sam danas 33 plus 5…od jucer jutri sam do danas imala bas puno puta proljev,nema sta nisam probala popiti…ginicki sam poslala poruku rekla da je da idem u bolnicu na zaraznu ako mi se nastavi,a ja se borim doma bar do sutra jer je u bolnici koma bojim se tog odjela da jos nesto gore ne skupim…uzasno sam danas i tuzna od tog avega sto me muci pola dana sam proplakala… 😞
Uh! Ja sam pila mineralnu kad me to čopilo, da ne dehidriram i nisam mogla ništa jesti, ali mi je prošlo za 2-3 dana. Drži se!
MeddLeo407 - predugo sam dojila. Sramota me... Do 4. godine. Nikad nije sisao palac, nije mu to bilo privlačno. Ne znam ako je istina to za dojenje i imunitet, ali moj nije nikad bio nešto bolestan. Znao je šmrcati, ali nikad ništa ozbiljnije. Jednom je popio pokvaren sok pa je povratio par puta zbog toga...
Karla - sve izgleda savršeno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Karla prekrasno💕
.
Sto se tice dojenja, dojila sam do njenih 8 mj. Pocela sam raditi kad je navrsila pola godine, tako da nam je sisa postala vise igra nego hrana. Tad se nisam uopce opterecivala dojenjem, sve je islo, nikakvih problema. Nisam ni pomisljala da bi neki problem mogao postojati. Zapravo na pocetku mi je izgrizla bradavice, u krastama su bile, ali sam kupila sesirice i nastavila.
Nadam se da ce nam tako i sada biti.
.
Dudu smo imali, muz dao odmah prvi dan kad smo dosli kuci ali nije nikad bila zainteresirana za nju. S 3mj skroz je izbacili.
Evo curke da vam se i ja javim malo…meni je ovo jedan od gorih vikenada u trudnoci…ja sam danas 33 plus 5…od jucer jutri sam do danas imala bas puno puta proljev,nema sta nisam probala popiti…ginicki sam poslala poruku rekla da je da idem u bolnicu na zaraznu ako mi se nastavi,a ja se borim doma bar do sutra jer je u bolnici koma bojim se tog odjela da jos nesto gore ne skupim…uzasno sam danas i tuzna od tog avega sto me muci pola dana sam proplakala… 😞
Ajme, nadam se da će proći uskoro i da nećeš morati u bolnicu 😔 dvopek i voda..nemoj ništa drugo piti dok se ne smiri..
Ja ne vidim razlog zašto ne dati bebi dudu.. malo je se barem tako zavara, a bome puno puta se smiri i prestane plakati..tako da po meni je ona olakšanje za mamu i tatu.. ima u ljekarni za kupiti, ali moram pitat frendicu kako se zovu, koje su baš prilagođene nepcu i jeziku, pa kao ne štete djetetu..mi imamo dvije mam dudice koje smo dobili u poklon paketu i mislim uzet avent da imam za promijeniti..a ako će ih htjeti onda uzet te u ljekarni..jer one su iznad 100kn, pa da ne bacam novce ako je neće uopće htjeti..
Nije da te plašim, ali meni jučer isto tak cijeli dan, pred kraj već i grčevi, zvala hitnu oni poslali u Zajčevu, tamo me pregledali u roku odmah i eto me sad na tokolizi i deksametazonima. Redovni trudovi i otvorena jedan prst...inače sam 33+3 danas.
Nemojte me krivo shvatiti, nisam ja generalno protiv dude. Na početku mi je to bilo nepotrebno jer je bio budan samo za klopu, tako da mu onda nema smisla davati dudu. Kasnije pak ju nije htio, a ja ga nisam forsirala.
socka - pa kako? Znači da nije bila viroza u pitanju! Sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Školjkasuper ti je soba, toliko mi je krivo što nemam mjesta za mali ormarić da mogu nešto i objesiti npr. vestice, trenirke..jako lijepo…
Ja prokuhala izdajalicu i jednu dudu - smije se ponijeti u rodilište pa nek se nađe, iako planiram ne davati dudu, ali vjerojatno ću pokleknut 😅
E vidis dobro da si to napisala, moram se sutra sjetiti da i ja izdajalicu i dudu prokuham i jednu bocicu, jer ne bi iz ove sa izdajalice davala mlijeko vec iz ovih anticolic. Nadam se da mi do ujutro nece ispariti 😅
Očito je takav dan kad se obje osjećate loše… Ja nisam mjerodavna, još me prehlada muči.
Majo - kako je maleni, a tvoja pluća? Nadam se da ste bolje.
Fever - meni je torba uvijek bila neka ogromna jer sam stalno vukla što je trebalo, a i ono što nije… Sad ću i ja ruksak za šetnje bez kolica.
Ne mogu pamtit pa da pomalo odg. Bolje smo. Evo konacno i van iz kuce izisli..isli malo setat s klincima po sumi..ubrat koji cvjetic. Super bilo..al se jos jako umaram..tocno osjetim pluca..a i i tjedni trudnoce..
Ma ne plasis me...ja i nemam grceve bas crijeva krule cijelo vrijeme...a vrtic je desetkovan zbog viroze nema pola djece...al naravno ako mi sutra ne bude bolje da cu ic na pregled u bolnicu necu glumit sebi doktora...a beba plese po stomaku cijelo vrijeme...:)
E..jel koja nosila mokracu na urinokulturu dok je vaginalete koristila? Meni dr dala uputnicu..a koristim vaginalete..sad neznam dal da odmah nosim..il da cekam da potrosim vaginalete.. ne bi bezveze isla pa da me vracaju natrag..a isto bi se rijesila tog.
Sortiraj odgovore
Najstariji