Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    24. Veljača 2020. 08:45

Karla89

Fever

Sorry🙈, onda Karla odakle su tockaste kutije🤣🤪

Evo to su ove kutije iz ikee
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/noejsam-kutija-i-kosara-siva-60441500/
    Tinq, pa ti isto možeš svaki čas roditi! 🥰🤗
    Mi za vikend planiramo u Zadar malo kod svekrve i svekra, jer vjerojatno nećemo s bebom prije 1.5. nigdje putovati, da bude bar mjesec dana.. tako da nosimo spremnu torbu s nama da nebi bilo iznenađenja kad smo tamo 😆

Mozda se vidimo u rodilištu 😉🙂

Boa35
    24. Veljača 2020. 08:47

I slučajno kliknem i pošalje se.. 🙈
    Moja bebica po dva tri put zna štucati preko dana, jel tako i vaše? Znam da je normalno štucanje, ali toliko, i to traje po 10min sigurno..onda jadna valjda poludi nakon nekog vremena i krene se migoljiti i lupati..
    A zadnjih dva dana moja rebra nastradaju kad se pomiče..sinoć me tako udarila da sam se prepala 🙈 i baš me zabolilo..valjda nema mjesta više unutra, pa se sve jače osjeti.. bit će zanimljivo još 5tjedana.. nadam se da će ranije van 😆😎

24. Veljača 2020. 09:09

Karla89

I slučajno kliknem i pošalje se.. 🙈
    Moja bebica po dva tri put zna štucati preko dana, jel tako i vaše? Znam da je normalno štucanje, ali toliko, i to traje po 10min sigurno..onda jadna valjda poludi nakon nekog vremena i krene se migoljiti i lupati..
    A zadnjih dva dana moja rebra nastradaju kad se pomiče..sinoć me tako udarila da sam se prepala 🙈 i baš me zabolilo..valjda nema mjesta više unutra, pa se sve jače osjeti.. bit će zanimljivo još 5tjedana.. nadam se da će ranije van 😆😎

Joj tako moja nekolko puta u danu stuca i to traje, pa mi je zao sigurno je zivcira, mene zasad nigdje nije udarila da je bilo bolno mozda je dobro namjestena neznam, samo osjetim da se rasteze i nesto izvodi, ali nema udaraca. A prva mi je dosta stucala kad se rodila tako da moguce da ce i ova bebolina 😊

Maja 3
    24. Veljača 2020. 09:16

Skoljka  karla,super ste to spremile,sve mi je super! 
    Netko je imao jos kutije za pelene..kupljene i home made..i to mi je odlicna ideja! Ja cu ih drzat na polici iznad presvlacilice..tako mi zgodno za uzimat ih..da se ne saginjem ni nista.

Maja 3
    24. Veljača 2020. 09:21

Socka,nadam se da ce sve bit ok!
    Tina,super za dobar pregled,a i za fotkice! Eto imat ces nesto za uspomenu!
     Hvala svima na odg za urinokulturu..ja uopce nisam bila pametna jel da nosim il ne..a kako sam briseve nosila u petak poslije pregleda..a mokracu nisam mogla jer nije prva..tako mi dr rekla da ju samo odnesem u pon..a ja zaboravila pitat za vaginalete..da sam znala pocela bi ih od danas stavljat. Jbg

Maja 3
    24. Veljača 2020. 09:31

E..a ovo za dudu..moji imali od pocetka..neki i do sad.. 
    Mala ju je sama bacila s 3 god..nema niti krive zubice ni nista..
    Ali mi smo uveli red..nema dudanja po danu..dude su za spavanje..
    Mali jos ima dudu..doma..u vrticu mu frajeru ne treba duda..a doma nece zaspat bez nje..i jos uz dudu ima jednu tetru veliku..i stim spava..izgleda ko lik iz crtica kad se probudi pa vuce to za sobom van iz kreveta..
    Tako da ima jos par mjeseci..i onda ukidamo dudu..

• Minnie255
    24. Veljača 2020. 09:52

Evo mene jutros curke...znaci sinoc sam bila preelose jos kako je Socka napisala kako su njoj to bili trudovi a tu smo negdje po tjednima ja se bice i u psihi prepala...ja vec spremila torbu da idem u bolnicu rekla muzu da odspava uru jer imamo bar sat i pol voznje i u medjuvremenu mi se smucilo uzasno i povratila valjda sve osim duse...uglavnom taj me moment spasio mene iza toga nije nista bolilo ja legla u krevet,zaspala i spavala 9 sati u komadu...valjda kako sam orethodne noce dvije visila na wc u isrcpila se...eto beba jutros plese po stomaku na veliko tako da mislim da idemo prema boljem i da smo ovaj put izbjegli zarazni odjel...sad jos 2 tjedna polako cu spremat stvari i malo primirit da izdrzim do pregleda tad cu bit 36 tj po uzv a cak tjedan vise ovako...tako mi je to sljedeci cilj:)Tina1803 bravoo za pregled al nemoj samo u subotu rodit 29.2 😂😂

Maja 3
    24. Veljača 2020. 10:43

Minnie255

Evo mene jutros curke…znaci sinoc sam bila preelose jos kako je Socka napisala kako su njoj to bili trudovi a tu smo negdje po tjednima ja se bice i u psihi prepala…ja vec spremila torbu da idem u bolnicu rekla muzu da odspava uru jer imamo bar sat i pol voznje i u medjuvremenu mi se smucilo uzasno i povratila valjda sve osim duse…uglavnom taj me moment spasio mene iza toga nije nista bolilo ja legla u krevet,zaspala i spavala 9 sati u komadu…valjda kako sam orethodne noce dvije visila na wc u isrcpila se…eto beba jutros plese po stomaku na veliko tako da mislim da idemo prema boljem i da smo ovaj put izbjegli zarazni odjel…sad jos 2 tjedna polako cu spremat stvari i malo primirit da izdrzim do pregleda tad cu bit 36 tj po uzv a cak tjedan vise ovako…tako mi je to sljedeci cilj:)Tina1803 bravoo za pregled al nemoj samo u subotu rodit 29.2 😂😂

Super da ti je bolje! Vjerujem da si zaspala..nakon toliko muke..

Jahanara
    24. Veljača 2020. 10:46

Od jucer me boli s desne strane u rebrima cim pojedem malo vise...🙄

skoljka
    24. Veljača 2020. 11:06

Tina 🙈🙈 znaci to je to, moze svaki cas da krene 🤞🏻💪🏻, samo hrabro draga, da sve bude kako si zamislila 🤗😘
    .
    Netko me je pitao kad sam na kontroli, u srijedu 😉
    Hapyivy cini mi se da si i ti u srijedu, mozda sr vidimo, ja sam u 12:30.
    .
    Minnie 👍🏻 super da se sve smirilo, ocito si morala zariste izbaciti iz sebe da bi proslo. Sad uzmi ili probiotik koji dan, ili one jogurtice sa dobrim bakterijama.

Jahanara bit ce da ti stisce zeludac  🤷🏻‍♀️

Meni ko da je beba mirnija, osjetim ga al stvarno osjetim da ni nema mjesta, usporeni pokreti i tak, nema vise nabijanja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.