Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    22. Veljača 2020. 18:19

Jahanara, tako je, sad pod zadnje mi je doktor rekao 6.ili 9.3. , idem opet u utorak u bolnicu pa ćemo vidjet šta kaže opet, beba mi slabo dobiva pa se bojim da ne bi to bilo i ranije 🤦

Tina1803
    22. Veljača 2020. 19:17

skoljka

Tina ako uspijes izdrzat do prvog tjedna onda cemo svakako bito blizu, mada se meni cini da bi mogla prenijeti, nadam se da ce me gledati vaginalnonu srijedu, bas me zanima koliki je cerviks.
    .
    Kad se sa ananasom krece da i to uvedem ako budem zabetonirana 🙈
    .
    Medleo ma ja sam se farbala ali ne svaki mjesec kao inace, isto imam puno bijelih, al sam izmedju koristila onaj sprej u boji.

Jeli osjecas neke bolove dolje nisko? Sigurno se cerviks malo skratio i omekšao ali tako i treba sada... da,bit cemo blizu svakako 😊 meni prognoziraju porod cim se skinu šavovi-kroz par dana...tako da bih ja mogla roditi u periodu od 4.3. do 8.3. 

skoljka
    22. Veljača 2020. 19:32

Tina1803

skoljka

Tina ako uspijes izdrzat do prvog tjedna onda cemo svakako bito blizu, mada se meni cini da bi mogla prenijeti, nadam se da ce me gledati vaginalnonu srijedu, bas me zanima koliki je cerviks.
    .
    .
    Medleo ma ja sam se farbala ali ne svaki mjesec kao inace, isto imam puno bijelih, al sam izmedju koristila onaj sprej u boji.

Jeli osjecas neke bolove dolje nisko? Sigurno se cerviks malo skratio i omekšao ali tako i treba sada… da,bit cemo blizu svakako 😊 meni prognoziraju porod cim se skinu šavovi-kroz par dana…tako da bih ja mogla roditi u periodu od 4.3. do 8.3.

Ma osjecam, nekad osjecam bas da me cerviks probada i sve kosti okolo me bole. Znas kako ja zamisljam to kod tebe 🙈, da kad skinu sav da ce bebac samo izletit 🙈, nemoj se ljutit, malo sale, al takav mi scenarij u glavi 😅
    Medleo jel mu samo stomak mjere pa kazu tezinu ili i bedrenu kost. I mom je po stomaku manje a po bedrenoj zadnji put bilo 2700 sto je normalno. Sve tri smo blizu, mozda bude babyboom

• meddleO407
    22. Veljača 2020. 19:39

Školjka sad je doktor mjerio samo trbuh, kost nije, po tome je procijenio da je nekako mala, ali i ja i muž smo "mali" ja sam 160, a on 180, mršavi smo. Doduše starija je imala 3 i pol kile. Ne znam što očekivati. 
    I rekao je da je beba nekako visoko i ukoso joj je glava što je mene začudilo jer cijelo vrijeme imam osjećaj da je nisko i da mi nabija po mjehuru🙄😄
    Ma samo nek je živa i zdrava, udebljat ćemo ju 😁

Tina1803
    22. Veljača 2020. 19:43

skoljka

Tina1803

skoljka

.
    .

Jeli osjecas neke bolove dolje nisko? Sigurno se cerviks malo skratio i omekšao ali tako i treba sada… da,bit cemo blizu svakako 😊 meni prognoziraju porod cim se skinu šavovi-kroz par dana…tako da bih ja mogla roditi u periodu od 4.3. do 8.3.

Ma osjecam, nekad osjecam bas da me cerviks probada i sve kosti okolo me bole. Znas kako ja zamisljam to kod tebe 🙈, da kad skinu sav da ce bebac samo izletit 🙈, nemoj se ljutit, malo sale, al takav mi scenarij u glavi 😅
    Medleo jel mu samo stomak mjere pa kazu tezinu ili i bedrenu kost. I mom je po stomaku manje a po bedrenoj zadnji put bilo 2700 sto je normalno. Sve tri smo blizu, mozda bude babyboom

Haha, to mi dr.kaze svaki put. Prosli put je rekla da nema uopce potrebe da muz bude na porodu jer ce mali samo izletit..onda sam pitala za epiduralnu pa je rekla: ma kakva epiduralna,nece bit vremena za to kod tebe🤣🤣 tako da iz njenih usta u Božje uši..da prođe što brže i da sve bude oke🤗 bas me zanima sto ce ti reci na iducem pregledu🤞

22. Veljača 2020. 19:58

Ajme cure pa za 2 tjedna onda stvarno babyboom mozemo ocekivati, sve ste u niskom startu 😀😀
    Sve vam je lijepo poslozeno i sve je preslatko, spremno sve za bebice 😍
    Jahanara moji ti roditelji svako malo popravljaju naocale, dobro oni to u optici srede 😊
    Ja cekam sljedeci tjedan katalog od dm-a da vidim kad mi je povoljnije uzeti jos pelena da mi i dvojka bude spremna, moram i koju dudicu uzeti i naci ce se sigurno jos nesto 😀
    Jeste vi razmisljale ocete odmah uzeti ad da imate za svaki slucaj ili? Ja sam sa prvom imala stvarno dosta mlijeka, ali kako na zimskima citam dosta ih dodaje i ad pokoji obrok pa se sad pitam da li uzeti za rezervu 😳

skoljka
    22. Veljača 2020. 20:04

Medleo a kad ti je iduci pregled bas me zanima tezina, pitaj da izmjeri bedrenu da vidis i po njoj tezinu. Pa ni mi nisno nista veci, ja 163 mm 178, i normalne tezine.
    Tina e ja bas zamisljam tako kako ti je dr opisala 🙈😂, onda nek muz bude obavezno prisutan kad bidi sav skidali, i nek ispod drzi ruke ako malac skizne van iznenada 🙈😂😂

skoljka
    22. Veljača 2020. 20:19

Melorine i ja se nadam nekom popustu na pelene u dmu pa da iskoristim one bodove iz knjizice, prije par dana sam iskoristila za maramice.
    Pa ja necu uzimati unaprijed ad, mada sam planirala, ali sam se predomislila. Ako bude u bolnici dobivao a sigurno hoce, vodim da svim bebama daju, pa cu pitat koje su mu davali pa nastaviti sa tim 🤷🏻‍♀️ takav mi je sad plan, neznam jel ispravan, vidjet cemo 

• meddleO407
    22. Veljača 2020. 20:25

Znači sa 33 tjedna je imala oko 2080 gr čini mi se, sad sa 36 je rekao 2550. Vidjet ćemo koliko je dobila u tjedan dana, navodno bi svaki tjedan trebala oko 200-250 gr dobit, tako mi je rekao.
    Cure, ja išla oprat robicu za izlazak i skužim da mi se gore na kragnici majčica otparala. Sad moram nešt novo kupit ili smislit🙄  nek makar za izlazak ima kak se spada, za doma lako. A nemam inspiracije, jel bi bilo prehladno za dugi bodi, stopalice, kapica i mucasto odijelce....kao da mi fali u toj kombinaciji još nešto, možd neka vestica ili majica

skoljka
    22. Veljača 2020. 20:33

meddleO407

Znači sa 33 tjedna je imala oko 2080 gr čini mi se, sad sa 36 je rekao 2550. Vidjet ćemo koliko je dobila u tjedan dana, navodno bi svaki tjedan trebala oko 200-250 gr dobit, tako mi je rekao.
    Cure, ja išla oprat robicu za izlazak i skužim da mi se gore na kragnici majčica otparala. Sad moram nešt novo kupit ili smislit🙄 nek makar za izlazak ima kak se spada, za doma lako. A nemam inspiracije, jel bi bilo prehladno za dugi bodi, stopalice, kapica i mucasto odijelce….kao da mi fali u toj kombinaciji još nešto, možd neka vestica ili majica

Sta ti je dugi bodi, mislis na dugi rukav ili na nogavice. Ako mislis na onaj kombinezon onda ispod bodi, a ako mislis na bodi dugi rukav onda preko nesto bar hlacice, hajde slikaj to sto si pripremila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.