Da tina je u 18h isla na pregled, 100 puta sam vec pomislila na nju, al nisam imala vremena da se javim pitat, nadam se da je sve ok 🤞🏻
Karla sobica je 🔝🔝🔝 prekrasno sve, namjestaj, dekoracija, sve super slozeno, pa bome si i ti spremna 👍🏻 za nesto sam te htjela pitati iz ladica sta je to al sad zaboravila za sta. Ovo sto je fever pitala za kutije, to sr odnosilo na tebe, ja nemam tockaste kutije 😜
E..jel koja nosila mokracu na urinokulturu dok je vaginalete koristila? Meni dr dala uputnicu..a koristim vaginalete..sad neznam dal da odmah nosim..il da cekam da potrosim vaginalete.. ne bi bezveze isla pa da me vracaju natrag..a isto bi se rijesila tog.
Mislim da ne bi trebala dok koriatis vaginalete, bar dva dana poslije dok se dole ocistis, al opet ja dok sam koriatila utrogestan rekli su mi da moze. Mozda fever zna 🤷🏻♀️
Nemojte me krivo shvatiti, nisam ja generalno protiv dude. Na početku mi je to bilo nepotrebno jer je bio budan samo za klopu, tako da mu onda nema smisla davati dudu. Kasnije pak ju nije htio, a ja ga nisam forsirala.
socka - pa kako? Znači da nije bila viroza u pitanju! Sretno!
Hvala ti!🥰 Na kraju ispada da je bilo čišćenje organizma...tak su oni to objasnili...sad sam po terapijom i stanje se smirilo, ali trudovi povremeni i dalje prisutni. Srce i dalje uredno kuca, samo se ona jako smirila pa me to sad kopka, ali tješi me da smo pod nadzorom. 😊
Jutro curkee😊 nisam se stigla javiti jucer. Sve je ok, ctg, krv, urin, tlak uredno sve. Kaze da mogu svaki dan roditi buduci da me pocelo dolje boljeti - šavovi...beba raste...u sri.opet ctg i uzv. Rekla je da pratim pokrete bebe i da ce skinuti sav po potrebi, ovisno o nalazima. To moze biti sad u srijedu, moze biti u petak a moze biti i onaj tjedan iza ako izdrzimo. Tako da je sve jako neizvjesno zapravo. Uspjela sam opaliti par "umjetnickih" fotkica s trbuhom i bas sam happy zbog toga jer mislim da mi je to bila zadnja sansa...
Kako ste mi vi? Minnie jesi bolje? Školjka ti sutra ides na pregled?
Maja nemoj nositi dok koristis vaginalete jer ti nalaz moze biti lazan..radije pricekaj jos
Jutro cure 🙂
Tina super za dobar pregled, a i za fotke. Taman si uspjela dok ste još u komadu 😉
Socka držim 🤞da sve bude ok, al da, kak si i rekla, najbitnije da ste pod nadzorom 🙂
2 dana bar iza vaginalete pricekaj onda daj urinokulturu
It’s a baby boy💙
Sorry🙈, onda Karla odakle su tockaste kutije🤣🤪
Evo to su ove kutije iz ikee
https://www.ikea.com/hr/hr/p/noejsam-kutija-i-kosara-siva-60441500/
Tinq, pa ti isto možeš svaki čas roditi! 🥰🤗
Mi za vikend planiramo u Zadar malo kod svekrve i svekra, jer vjerojatno nećemo s bebom prije 1.5. nigdje putovati, da bude bar mjesec dana.. tako da nosimo spremnu torbu s nama da nebi bilo iznenađenja kad smo tamo 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji