Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    23. Veljača 2020. 10:01

Ja sam isto mislila 1, 2, 3. Jedinice od ovih sto sam kupovala imam oko 100kom, al racunam da ce je trebat jos toliko, jer sam skuzila da se beba najvide presvlaci na pocetku po 7-8 puta dnevno, a ove 2 i 3 da imam u rezervi, bit ce neka akcija opet. Ako grijesim nek isprave iskusne mame da se ne zalijecemo da ne ostanu ne potrosrne🙈, steta, nisu bas jeftine pelene

23. Veljača 2020. 10:02

Ja zasad imam 2 paketa jedinice (78 komada u paketu) i jedan paket trojke jer tad nije bilo dvojke, e sad bih tako uzela 2 paketa dvojke i jos jedan trojke. Pa onda po potrebi.

Vaki
    23. Veljača 2020. 10:12

Više se ne sjećam koliko mi je trebalo pelena br. 1, ali znam da mi je ostao čitav paket jer sam očito pretjerala s njima. Sad sam uzela 2 paketa tih manjih i 2 paketa dvojke pa lako kupimo ako usfali.
    Eto, kad je netko kreativan... Super ti je kutija, a još k tome i velika. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

23. Veljača 2020. 10:17

Ja cu ta dva kupona iskoristiti, dugo mi iz trudnicke te knjizice nista vise netreba, nezaboravite i online aktivirati jos 5× vise bodova i ako vam jos nesto odgovara od ponuđenog.
    Ja cu vjerojatno ovaj tjedan ici po ta dva paketa dvojke, a po trojku onda kad rodim jer se u novoj knjizici dobiju bodovi za trojku a sad samo za jedinicu i dvojku. U novoj knjizici imate i bodove za violetu i za maramice i tetre i svasta nesto od kozmetike sto cemo sve u biti vec unaprijed kupiti pa eto nemojte velike zalihe napraviti. I da pitala ja da li se moze taj paket za mame ranije podignuti obzirom da bi bilo korisno sad iskoristiti za bodove, ali nazalost nemoze.

Jahanara
    23. Veljača 2020. 10:40

Meddle bas je lijepa robica za izlazak. 😀Ako je lijepo zasiveno, zasto uzimati drugo...
    .
    Bas je fora DIY kutija za pelene. Bravo👏
    .
    Kod nas je u uporabi po prvi put bio inhalator sa Alija. Mogu reci da sam zadovoljna. 👍 

skoljka
    23. Veljača 2020. 10:41

Mellorine

Ja cu ta dva kupona iskoristiti, dugo mi iz trudnicke te knjizice nista vise netreba, nezaboravite i online aktivirati jos 5× vise bodova i ako vam jos nesto odgovara od ponuđenog.
    Ja cu vjerojatno ovaj tjedan ici po ta dva paketa dvojke, a po trojku onda kad rodim jer se u novoj knjizici dobiju bodovi za trojku a sad samo za jedinicu i dvojku. U novoj knjizici imate i bodove za violetu i za maramice i tetre i svasta nesto od kozmetike sto cemo sve u biti vec unaprijed kupiti pa eto nemojte velike zalihe napraviti. I da pitala ja da li se moze taj paket za mame ranije podignuti obzirom da bi bilo korisno sad iskoristiti za bodove, ali nazalost nemoze.

I ja sam to mislila iskpristiti, i maramice sam iskoristila i jos nesto, a sta se moze traziti novi paket za trudnice i ako smo izeli taj sto ima kupone do 31.3.

Tina1803
    23. Veljača 2020. 10:42

Hello svima 😊 koja noc,za poludit..stalno ustajanje na wc pa nikako zaspat, nikako se namjestit, ne mogu vise na ovim jastucima jer mi je trbuh prevelik pa mi je bas uzasno..a kad ih maknem evo pritisak na cerviks, boliii ko vrag. Pa pojedem nesto, idem probat bar malo odspavat pa bebi udaraa, pa ne mogu disat bas dobro, srce se uzlupalo...ajme ajme,luda sam😡 a danas u 18h idem u bolnicu na ctg i uzv i bas sam se mislila malo sredit i 10-ak min prije opalit par fotki vani da imam bar neke lijepe fotkice od trudnoce..ali sad cu izgledat ko zombi

23. Veljača 2020. 11:12

skoljka

Mellorine

I ja sam to mislila iskpristiti, i maramice sam iskoristila i jos nesto, a sta se moze traziti novi paket za trudnice i ako smo izeli taj sto ima kupone do 31.3.

Pa ja sam ih pitala jer je ocito bio stari paket kad je samo do 31.3.2020. vrijedio, ovi novi kuponi vrijede do 2021. Ne kosta nista pitati 😀

Fever
    23. Veljača 2020. 11:28

Meni danas koma dan, mali me toliko udara po mjehuru da mogu samo lezat, od sinoc skace po njemu, imam osjecaj kao da ce sve ispasti van.
    Jutros sam narucila ruksacic za kolica mali, Kada idemo s klokanicom negdje da ne nosim torbu od kolica
    https://ibb.co/gDbN0PL

https://ibb.co/Lnvjp5s

I baby gym mi je narucila sestricna, jedva cekam da dode sve

It’s a baby boy💙

Vaki
    23. Veljača 2020. 11:34

Fever

Meni danas koma dan, mali me toliko udara po mjehuru da mogu samo lezat, od sinoc skace po njemu, imam osjecaj kao da ce sve ispasti van.
    Jutros sam narucila ruksacic za kolica mali, Kada idemo s klokanicom negdje da ne nosim torbu od kolica
    https://ibb.co/gDbN0PL

https://ibb.co/Lnvjp5s

I baby gym mi je narucila sestricna, jedva cekam da dode sve

Koliko artikala imaš u košarci, ajme... Pa ispraznit ćeš im trgovinu! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.