Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    21. Veljača 2020. 11:26

Ej cure! Evo mene s pregleda,beba ima 1700 g..mjere odgovaraju..sve super. Ja dobila vaginalete i kremu radi gljiva! Antibiotik je ostavio stetu. 
    S doticnom se necu uopce zamarat..nemojte ni vi..kak su cure vec rrkle..seta po temama..i ubacuje se s glupostima..valjda pati od nedostatka paznje😂
    Jahanara,super za dobar pregled! Slikica je odlicna..a i robica! Ovo moke cudo se ne zeli nariktat za slikanje nikako..valjda protestira..ako ja ne zelim znat spol..ono nece ni lice pokazat😀
    I ja danas u manu svratila..uzela jos par bodica i hlacica. Ja sam robu prala na 40-60..manje vise svi bodici idu na 60. A sad imam i susilicu..tako da se uopce ne zamaram s prenjem previse..

sirenita
    21. Veljača 2020. 11:51

Jel to sada konačno to? 😁 izglasano?! https://ibb.co/7gPjgf1

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/rodiljne-potpore-od-travnja-vece-za-1663-kune-potreban-staz-smanjuje-se-za-tri-mjeseca---594724.html

A sto se robice tice, isto sam prala većinu na 40, ono sto ide na 60 na 60. S time da je sve ispeglano, tako da vjerujem da je to sve ok. 

Mi smo dns bili na kontroli, 👶🏻💙 ima 2200g 🙈😬 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Maja 3
    21. Veljača 2020. 12:03

E i sljedeci pregled 12.03!
    Sirenita,cestitam na dobrom pregledu! Tvoj bebo veci od mog!

sirenita
    21. Veljača 2020. 12:13

Maja 
    Hvala, također čestitke za dobar pregled! 🤗 
    Ja sam se nadala da će ipak biti manji 😅 
    Kaže gin da ako nastavi dobivati 200g tjedno da može dogurati do 3700, 3800 ali da on pretpostavlja sa ipak neće, da će biti nešto nalo veci od 3,5kg 😁

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Maja 3
    21. Veljača 2020. 12:18

sirenita

Maja
    Hvala, također čestitke za dobar pregled! 🤗
    Ja sam se nadala da će ipak biti manji 😅
    Kaže gin da ako nastavi dobivati 200g tjedno da može dogurati do 3700, 3800 ali da on pretpostavlja sa ipak neće, da će biti nešto nalo veci od 3,5kg 😁

Ne vjeruj u sve te mjere..lako dr fula..i to prilicno.
    Mene u prvoj trudnoci isprepadala da je beba velika..na dijetu..ovako onako..mala 3300 i 50 cm
    U drugoj je pricala za malog da je velik..ima duge noge..3520 i 50 cm..znaci nista duzi od seke..
    E sad kad ne prica da je velika beba..tog me vise strah😂. Sad kad rodim frizider!

Trancie
    21. Veljača 2020. 12:23

Cure , ja sam s ljetnih beba... vidim vi ste većinom prikraju i sretno da što brže i bezbolnije prođe :-)
    Imam pitanje, jeli koja od vas imala problema sa kandidom, ja od kada sam zatrudnjela muku mučim s njom, samo ide tura vaginaleta pa kreme pa pauza dva dana pa opet sve ispočetka... ima li nade da to stane ikako?
    Uzimala sam i lactogin tablete, dvi ture, smanjila slatko, izbacila dnevne uloške.. ph neutralno sve i opet nema neke sreće... 
    Kako čitam to nije opasno za bebu i ne uzrokuje prijevremeni porod, ali ipak bi volila se nekako rješit toga...u prvoj trudnoći nikakvih problema s tim nisam imala.

sagi
    21. Veljača 2020. 13:01

sirenita

Jel to sada konačno to? 😁 izglasano?!https://ibb.co/7gPjgf1

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/rodiljne-potpore-od-travnja-vece-za-1663-kune-potreban-staz-smanjuje-se-za-tri-mjeseca---594724.html

A sto se robice tice, isto sam prala većinu na 40, ono sto ide na 60 na 60. S time da je sve ispeglano, tako da vjerujem da je to sve ok.

Mi smo dns bili na kontroli, 👶🏻💙 ima 2200g 🙈😬

Izgleda da je 😊
    Sirenita i Maja super za preglede. Lijepo je čitati o uspješnim pregledima i velikim bebicama 🤗
    LaLuna super se snalazite 🤗🤗 samo se čuvaj kolko možeš 😉

Mom
    21. Veljača 2020. 13:10

Trancie

Cure , ja sam s ljetnih beba… vidim vi ste većinom prikraju i sretno da što brže i bezbolnije prođe :-)
    Imam pitanje, jeli koja od vas imala problema sa kandidom, ja od kada sam zatrudnjela muku mučim s njom, samo ide tura vaginaleta pa kreme pa pauza dva dana pa opet sve ispočetka… ima li nade da to stane ikako?
    Uzimala sam i lactogin tablete, dvi ture, smanjila slatko, izbacila dnevne uloške.. ph neutralno sve i opet nema neke sreće…
    Kako čitam to nije opasno za bebu i ne uzrokuje prijevremeni porod, ali ipak bi volila se nekako rješit toga…u prvoj trudnoći nikakvih problema s tim nisam imala.

Ah evo ja, treca tura terapije. Kaže ginekolog da je to tako, jednostavno netko je podložniji i to je to. Prijateljica je pak u trudnoći imala i gljivice i bakterije i sve joj je nestalo nakon poroda. E sad... Isto nemam više neke nade da ce to prestati... Pitala sam ginekologa da izbacim sve slatko, kruh, tijesto bla bla ali kaže on, možeš ali to se rješava terapijom. 😕 Ništa se ne rješava koliko ja vidim. I sad koristim vaginalete i nude mi Lactogyn u ljekarni, nisam htjela. Imam osjećaj da uzaludno bacam novce. 

Hvala na savjetima za pranje robice cure 😊. Ja ću pomalo krenuti s tim jer vidim da se umaram a po vašim iskustvima i savjetima, s vremenom će samo biti teze...

mom3
    21. Veljača 2020. 13:12

Vaki prijavljujem pregled 05.03.

Trancie
    21. Veljača 2020. 13:14

Mommy

Trancie

Cure , ja sam s ljetnih beba… vidim vi ste većinom prikraju i sretno da što brže i bezbolnije prođe :-)
    Imam pitanje, jeli koja od vas imala problema sa kandidom, ja od kada sam zatrudnjela muku mučim s njom, samo ide tura vaginaleta pa kreme pa pauza dva dana pa opet sve ispočetka… ima li nade da to stane ikako?
    Uzimala sam i lactogin tablete, dvi ture, smanjila slatko, izbacila dnevne uloške.. ph neutralno sve i opet nema neke sreće…
    Kako čitam to nije opasno za bebu i ne uzrokuje prijevremeni porod, ali ipak bi volila se nekako rješit toga…u prvoj trudnoći nikakvih problema s tim nisam imala.

Ah evo ja, treca tura terapije. Kaže ginekolog da je to tako, jednostavno netko je podložniji i to je to. Prijateljica je pak u trudnoći imala i gljivice i bakterije i sve joj je nestalo nakon poroda. E sad… Isto nemam više neke nade da ce to prestati… Pitala sam ginekologa da izbacim sve slatko, kruh, tijesto bla bla ali kaže on, možeš ali to se rješava terapijom. 😕 Ništa se ne rješava koliko ja vidim. I sad koristim vaginalete i nude mi Lactogyn u ljekarni, nisam htjela. Imam osjećaj da uzaludno bacam novce.
    .
    Hvala na savjetima za pranje robice cure 😊. Ja ću pomalo krenuti s tim jer vidim da se umaram a po vašim iskustvima i savjetima, s vremenom će samo biti teze…

Ma ja sam tome sklona i bez trudnoće i čudom sam se čudila što me prvu zaobišlo, jer sam 3 ture pila antibiotika zbog bakterije u urinu; znači đaba mi sve, čekaj kraj i onda bude sve dobro :-) ja sam evo u 16 tj. već na 3 turi vaginaleta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.