Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    20. Veljača 2020. 22:29

Jahanara

Pregled obavljen, sve ok. Beba ima oko 1100gr. Zatvorena sam, cerviks 37mm. Kontrola 2.4.
    .
    Nisam nasla jastuk u Pepcu. Kupila sam u Mani robice, bas sam sretna😊

Super za dobar pregled, cemu ona panika danas 🤗😘, super za sophing, poslikaj nam😍

Jahanara
    20. Veljača 2020. 22:30

Hej, pisala sam popodne. Bebac ima 1100gr. Cerviks 37mm, zatvorena. Uglavnom sve ok. 😀 evo slike bebaca:
    https://ibb.co/9vZGTYD
    Cak sam i ja uspjela nesto kupiti u Mani, bila sam uvjerena da me nece nista docekati:
    https://ibb.co/LNLJHnp
    https://ibb.co/HKPSKXY
    https://ibb.co/gzJtV6M

Boa35
    20. Veljača 2020. 22:41

Jahanara sorry..ja se sad vraćala tražit post..stvarno valjda sam pročitala, al ignorirala zbog onog posta! 
    Čestitam na urednom pregledu! A bebicaa premedena 🥰🥰 ti si isto svega našla u mani 😊 
    Ivana1810 nismo blizu, da 🙂 all nema veze, tu se pratimo! Meni je termin 25.3. 🤗

Mom
    20. Veljača 2020. 22:41

Ja ne znam kako vi to cure kuzite gdje je noga, gdje je ruka. 😄 Da li je to meni još rano za skontati ili sta. Posteljica je naprijed, ne znam ima li to veze.
    Meni je curica pak nogicama dolje, ok kao ima vremena da se okrene i duboko se nadam da hoce jer ne bi na carski baš... Ali ginekolog je rekao, budući da sam prvorotkinja, ako ostane nogicama dolje, porod će biti carski. Nema govora o okretanju bebe (pitala sam ga može li se kako utjecati da se okrene).

Kako vaši partneri prema trbuhu? Mene moj tu i tamo podraga samo i to je to. A ja ful čitam (i pokažem mu) kako trbuh treba maziti, pričati bebi, da beba to osjeti ali imam feeling da muž to baš ne dozivljava... 😏 I kad se mrda, ok stavi on ruku da vidi ali to je onako na 20 sekundi i bok. 

Jahanara
    20. Veljača 2020. 22:49

Karla89

Jahanara sorry..ja se sad vraćala tražit post..stvarno valjda sam pročitala, al ignorirala zbog onog posta!
    Čestitam na urednom pregledu! A bebicaa premedena 🥰🥰 ti si isto svega našla u mani 😊
    Ivana1810 nismo blizu, da 🙂 all nema veze, tu se pratimo! Meni je termin 25.3. 🤗

Ma sve ok😉. Sve nas je taj post uzdrmao kad netko pise takve  gluposti. A vjerujem da je toj osobi to i bio cilj. 

Tina1803
    20. Veljača 2020. 22:49

Mommy

Ja ne znam kako vi to cure kuzite gdje je noga, gdje je ruka. 😄 Da li je to meni još rano za skontati ili sta. Posteljica je naprijed, ne znam ima li to veze.
    Meni je curica pak nogicama dolje, ok kao ima vremena da se okrene i duboko se nadam da hoce jer ne bi na carski baš… Ali ginekolog je rekao, budući da sam prvorotkinja, ako ostane nogicama dolje, porod će biti carski. Nema govora o okretanju bebe (pitala sam ga može li se kako utjecati da se okrene).
    .
    Kako vaši partneri prema trbuhu? Mene moj tu i tamo podraga samo i to je to. A ja ful čitam (i pokažem mu) kako trbuh treba maziti, pričati bebi, da beba to osjeti ali imam feeling da muž to baš ne dozivljava… 😏 I kad se mrda, ok stavi on ruku da vidi ali to je onako na 20 sekundi i bok.

Meni muž priča s njim svako malo, ljubi trbuh..cak kad se mali uznemiri ja mu kazem da nek poprica malo s njim da ga smiri i mislim da kad se mali rodi da ce znat njegov glas vise nego moj😁 ali nemoj se zabrinjavati ako se muz ne moze "povezati" dok je beba u trbuhu jer je to sasvim normalna stvar. Ja npr.ne pricam bas s bebom i ne mazim previse trbuh a jako se veselim bebi i ne mogu ga docekat. Tako da i mame imaju taj problem "povezivanja" tijekom trudnoće a kamoli tek muški...nista zbog cega se mame i tate trebaju osjecati lose, kad se rodi bit ce to skroz druga priča🥰

Tina1803
    20. Veljača 2020. 22:51

Školjka meni je dr.objasnila da se mogu okrenuti kasnije ali da im je jako tijesno i da moraju biti pravi akrobati za to napraviti - doslovno moraju napraviti salto 😁 ja nemam uopce osjecaj di je sto...rukice,nogice i sl. Samo ga osjetim najcesce desno kraj pupka-mislim da je to guza...i nekad nisko dolje rukice i glavicu

happyivy
    20. Veljača 2020. 22:54

Ajme nema me jedan dan i imam kaj za citat. 
    Svim novim curkama... Dobro dosle
    Jahanara cestitam na suoer pregledu 🤗
    Ostale curke, pogotovo koje mirujete nemojte se dat pokolebat zbog glupog komentara. Da meni dr kaze da stojim na trepavici i da znam i najmanje da doprinosi mojoj mrvi to bi radila. 
    I ja imala suoer ulov u mani u king krosu u ponedjeljak. Kupila 12 bodija, dva kompletica hlace majca i kapica i jedne hlacice za 148kn 🤣....
    Prosla sam malo po stranicama i ajme uzbudenje me preslo koliko mrvica nam za kratko vrijeme dolazi ❤️

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Jahanara
    20. Veljača 2020. 22:54

Mommy

Kako vaši partneri prema trbuhu? Mene moj tu i tamo podraga samo i to je to. A ja ful čitam (i pokažem mu) kako trbuh treba maziti, pričati bebi, da beba to osjeti ali imam feeling da muž to baš ne dozivljava… 😏 I kad se mrda, ok stavi on ruku da vidi ali to je onako na 20 sekundi i bok.

Ma tako i moj... kad mu kazem da pogleda onda obrat pozornost, ne bi se sam sjetio. Bilo mu je fora u prvoj trudnoci, sad bas i ne. Mada mu govorim i objasnjavam da je skroz drukcije jer je u prvoj posteljica bila naprijed, sad je straga. I sad se puno vise vide ti udarci i izbocine. Al zato mi je kcer uzivljena maksimalno, stalno draga, grli i ljubi trbuh i prica svom braci🥰

Boa35
    20. Veljača 2020. 23:27

Mommy a moja je od početka u istoj poziciji..dolje lupa rukama, to su udarci brži i kraći..a gore nogama, to je onda tromije i više klizi po trbuhu nego da lupa 😆 
    A što se muža tiče totalno je posvećen trbuhu..svaku večer priča s njom, a ona odmah reagira na njegov glas 🙈 
    Neki dan sam ga molila da bi i ja pusu, a ne samo da trbuh ljubi 🙈😆 mi smo 3god pokušavali s trudnoćom, svašta prošli, pa je možda to malo drugačije..ne znam.. al opet kao što i Tina kaže, nismo svi isti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.