Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    20. Veljača 2020. 23:27

Cure hvala za savjete za krevetic i tetrice 🤗
    Proljetnicu necu uopce komentirati...
    Prefora mi je sto smo sve opustosile Manu i sto imamo istu robicu 🤣🤣
    Ni ja ne kuzim kako mi je beba okrenuta...gin mi nikad nije to spominjao...ja bi rekla da je poprecno jer s lijeve strane jako buba i mala je povrsina s kojom buba pa petpostavljam da su to nogice a paralelno s tim s desne strane trbuha se napravi veca izbocina i to bi mogla biti glavica.Kad se beba treba okrenuti glavom prema dole?

Joj i kad vidim da ste neke sad 35, 36 tjedan...kad se zaredate uskoro jedna po jedna s porukicama da ste otisle roditi 😍😍

• Pupi30
    20. Veljača 2020. 23:45

E da meni moj muz prica svaku vecer s bebom i ljubi trbuh i upozorava me kako ja moram pricati isto s njim preko dana s obzirom da on radi cijeli dan...i kako mu moram pustati neke lijepe pjesmice i sl. 🤣 A ja imam osjecaj da pricam sama sa sobom i ne ide mi to bas 😥

Meto
    21. Veljača 2020. 05:53

Pozz cure, malo cu se ubaciti😊
    Skoljka nisi nam javila da je Lilypie rodila💁😉😘
    Lilypie cestitke velike i puno srece mami, tati i curkama!😍 Zelim brz oporavak i da se konacno mazite doma😊🤞
    Sretno svima a posebno curkama sa prosle teme🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

21. Veljača 2020. 07:30

Jahanara super za dobar pregled, a robica je preslatka imamo i istu piđamicu jednu premda sam ja za curicu uzimala 😀
    Mommy moj je u prvoj trudnoci se vise obracao trbuhu i dragao, a sad skroz manje, ali ja naprimjer stalno mazim trbuh, ali isto rijeko sad nesto pricam bebi. To ti nema veze stvarno jer smo mi  prvu isto skroz razmazili tako cemo i drugu kad se rodi ovako valjda dok nevidis bebu valjda se nemože svatko povezati 😀
    Ivana ako sam dobro upamtila, pa sto ima veze odkud si samo se ti nama javljaj, moj je termin isto blizu kad i tvoj, ima nas tu vise 😊
    Pupi meni isto tako u vezi sa pricanjem i nebrini, mama je mama i itekako je povezana 😊
    A di su nam curke sa bebicama bas me zanima kako se snalaze.

LaLuna
    21. Veljača 2020. 07:48

Lilypie

Sinoć kao najljepši poklon za Valentinovo stigle naše dvije ljepotice ❤️❤️
    Hitan carski rez jer sam prokrvarila i skroz se otvorila.
    Bebe su dobro, samostalno dišu, nije im trebala nikakva intervencija ali su ih stavili u inkubator predostrožnosti radi.
    Ne mogu vjerovati da je sve prošlo 🥰

Llilypie čestitam od srca 💕 Dobrodošle Sara i Nora 💕
    U zaostatku sam s čitanjem, nadam se da ste dobro i da ste već doma i uživate u svojim princezicama na najjače 🥰

sagi
    21. Veljača 2020. 07:50

Jutro, 
    Jahanara super za pregled, bebač je presladak. 😍
    Kao i njegova robica 🙂
    Ivana dobrodošla 🙂

Onaj post neću ni komentirati, nikad nisam kužila čemu netko ima potrebe uznemiravat druge ljude. 

MM stavlja ruku da osjeti kak se miče, ne priča baš puno s njim, al mu svira gitaru 🙂

sagi
    21. Veljača 2020. 07:52

Moj je okrenut glavom prema dolje od početka. 
    Barem mi je tak privatna rekla, moram pitat sad svojeg gin u pon. 
    A više ga osjetim u donjem dijelu trbuha i oko pupka, gore prema rebrima rijetko. 

Mom
    21. Veljača 2020. 07:59

Da, individualno je to kako tko doživi trbuh mada mi je žao da nije malo više... A šta da radim. 🤷‍♀️

Ne znam na koliko oprati robicu, koja je od vas prala, mislim da Školjka pa joj se smanjilo nešto jel da? Imam taj Baby program na 60°C ali gledam, po robici sve naravno stavljaju 30 ili 40 stupnjeva na etiketama. Je li 40 dovoljno? 🤔

Mom
    21. Veljača 2020. 08:16

E i da dodam, moja mašina nema 30° nego samo 20 pa 40, 60... Ja ne znam da li se išta na 20° može i oprati 🤔 trebala bi ubaciti navlaku od autosjedalice i od kolica ako ovu od kolica ikad skuzim kako je skinuti 😏

• Jom12
    21. Veljača 2020. 08:19

Jutro, cure vi koje ste imale problem sa suhim kašljem, što ste koristile? Neki antibiotik? Ja sam prosli put pila sljezov čaj, al sad mi ne pomaže, a doktorica kaže da mi ne bi još davala antibiotik.

Mommy ja perem na 40, nešto na 60 što se može, ali kupila sam one skroz tanke majičice koje se mogu prokuhati pa njih planiram nositi za početak ispod bodija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.