Pregledi:
MiniMa - 24.2. / 27.2.
sagi - 24.2.
Fever - 25.2.
happyivy - 26.2.
skoljka - 26.2.
bejb2 - 27.2.
Karla89 - 2.3.
Pupi30 - 5.3.
Minnie255 - 10.3.
My baby - 10.3.
Jahanara - 2.4.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
I pregledi od ranije zabilježeni!
Pregledi:
Jahanara – 20.2.
Maja3 – 21.2.
Sanja89 – 27.2.
malina08 – 11.3
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ma nesto mi je sumnjivo pa zato. Do sad mi je donji dio stomaka bio okruglast, a od poslije podne ravan ko da sam dasku stavila, a gornji dio se toliko nadignuo i hoce mi rebra izbiti, pa mi to cudno reko da se nesto ne desava. Do sad je uvijek bio prema dole, nece se valjda sad okretat.
Tina daj ne nerviraj se, sta ti to sad treba. Vidis da je bacila bubu i nestala. 😘🤗
Minnie ja imam ruksak sa alija. Ja sam to najnprmalnije oprala u masini na 30°, samo sam puno omeksivaca stavila pa mi na par mjesta ostalo bijelo, al to krpom prebrisala.
Aaa bas ti hvala i ja cu miga onda ubacit jer ipak cu ga puno koristit a strah me odakle je i dosao🤣😍
Tina ja cu samo jos jednom ponoviti sto su ti cure rekle, ne sekiraj se zbog takvih nekakvih trolova. Vidjela sam da je i na zimskima tako provalila nekakvu glupost i nije se vise pojavljivala. Ali kad te dirne u bolnu tocku nemozes je ignorirati i bolje da si rekla svoje.
Dobrodosle stare nove cure (nemogu sve popamtiti 🙈)
Netko je stavio preslatku sobicu, mislim da Lunina mama 😍
Skoljka ja imam osjecaj da se moja svako malo okrene malo poprijeko pa opet se vrati dole. Zadnja nekolka dana stalno neke akrobacije izvodi u trbuhu premda je vec tijesno.
Moj bebac isto nesto izvodi sve me vise bocno poceo lupati kao da se priječi. Bitno mi je da nogice prekrizi do sada ih je drzao kraj glave kao kroasan je bio, stopala su mu bila naslonjena na maternicu al na samom otvoru. Bebac u tom polozaju ne moze van prirodno, i nogice im vecinom tako ostanu i kad se rode pa moraju na vjezbice koliko sam guglala
Zove se frank breech https://ibb.co/Wyt9BQ5 samo je moj prema dolje a na fotkici je tu gore
Ali sigurna sam da se sad rotirao jer me od pregleda lupa u svim smjerovima :-D jedva cekam pregled u utorak
It’s a baby boy💙
Skoljka ja imam osjecaj da se moja svako malo okrene malo poprijeko pa opet se vrati dole. Zadnja nekolka dana stalno neke akrobacije izvodi u trbuhu premda je vec tijesno.
I moj se svako malo prevrce sa boka na bok, sad lupa po lijevoj sad po desnoj strani trbuha, al glava uvijek dole. Ovo danas je drugacije.
Fever mome noge nisu tak, jer osjetim kad me nogicama lupka kod rebara. Sa nogicama je bas njezan, ali sa rukama najgrublji na svijetu.
Karla89 ja sam iz BiH, Hercegovina, mislim da nisam blizu nikome od vas (upala kao padobranac) ali valjda me nećete radi toga izbaciti😂
Meni je termin 28.03., beba je na zadnjem pregledu bila veća za nekih 10ak dana, idući pregled mi je 26.02., tada trebam raditi i bris na streptokok.
Mickey obavezno neki probiotik. Obicno kupujem Prolife, ali imas razno raznih vrsta.
.
Ja sam tako neka napeta, imam pregled popodne. Ne znam zasto al me strah…
Jahanara, zeno, je li sve dobro proslo? Ne drzi nas u napetosti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji