Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    21. Veljača 2020. 13:24

Trancie

Cure , ja sam s ljetnih beba… vidim vi ste većinom prikraju i sretno da što brže i bezbolnije prođe :-)
    Imam pitanje, jeli koja od vas imala problema sa kandidom, ja od kada sam zatrudnjela muku mučim s njom, samo ide tura vaginaleta pa kreme pa pauza dva dana pa opet sve ispočetka… ima li nade da to stane ikako?
    Uzimala sam i lactogin tablete, dvi ture, smanjila slatko, izbacila dnevne uloške.. ph neutralno sve i opet nema neke sreće…
    Kako čitam to nije opasno za bebu i ne uzrokuje prijevremeni porod, ali ipak bi volila se nekako rješit toga…u prvoj trudnoći nikakvih problema s tim nisam imala.

Evo i mene, imala u pocetku trudnoce i sad opet, dobila polyginax vaginalete prvi puta i proslo, sad se opet pojavilo 😔

Jahanara
    21. Veljača 2020. 13:36

Majo i Sirenita bravo za dobre preglede!😀

Majuska
    21. Veljača 2020. 13:45

Evo dosli i moji nalazi ogtt-a 
    Nataste -4.2
    Nakon 60 min- 5.7
    Nakon 120 min -5.0 
    Brisevi uredni ☺️
    Isli smo danas na 5D ultrazvuk i vidjela sam svoju curicu koja se sramila pa je cijelo vrijeme skrivala lice ali smo ju uspjeli sliknuti 🤗🥰
    Tati nam je pozlilo na pregledu sav je probljedio 🤭🤭
    Mislim da nakon ovog nece ici samnom u radaonu 🤭

21. Veljača 2020. 14:00

Majuska,super :)
    E cure,a kako se rijesiti mrlja po bebinoj robi i tetrama i krpicama, kad recimo kašice dodu na red? Namacete u lavoru prije pranja ili kako?

21. Veljača 2020. 14:33

malina08

Majuska,super :)
    E cure,a kako se rijesiti mrlja po bebinoj robi i tetrama i krpicama, kad recimo kašice dodu na red? Namacete u lavoru prije pranja ili kako?

Ja sam koristila iz dm-a neki u spreju za fleke sto je bas kao za to, i mi je dobar isto iz dm-a neki tvrdi sapun za fleke a dođe nekih smijesnih 5 kn. I najbolje odma cim se zafleka s tim natrljati i isprati i onda bi mi otisla vecina fleka. Neke sam fleke rjesavala i sa limunskom kiselinom pomjesanom s vodom pa se prije pranja te fleke malo natope s tom mjesavinom i onda se stavi prati nakon 10ak min 😊

Lunina_mama
    21. Veljača 2020. 14:34

Evo mene iz Vinogradske.
    Upis trajao cca 2 h..puna čekaonica u predrađaone..Danas valjda je dan za rađanje. Nekako su sve trudnice nabrijane..što sam i ja postala kad sam vidila da je jedna kraljica ostavila laptop na stolici i otišla na CTG a mi da stojimo.😁

Znala sam da ću biti razočarana sa smještajem ali još je jadnije nego sam zamišljala. Nas 4 u sobi. Nemaš ormar, već mali ormarić..WC dijeli 6 soba a u njemu su začepljeni odvodi 🤦🏻‍♀️. Ali šta sad da radim. Tu smo gdje smo.  Možda je kod rodilja bolje 😊.
    Loša vijest je da nema posjeta. 😟. Muž će mi danas donijeti sve što sam zaboravila ili vidim.sada da trebam.
    https://i.ibb.co/GWGx82Q/20200221-140338.jpg
    https://i.ibb.co/GWGx82Q/20200221-140338.jpg

skoljka
    21. Veljača 2020. 14:47

Momy svu robicu, tetre, posteljinu itd sam prala na 40 i popeglala 🤷🏻‍♀️. Ja nemam robicu iz Pepca, to je nezko drugi pisao. Ruksak, navlake sa ljuljacke, as, i takva oprema sve na 30 samo da se osvjezi 🤷🏻‍♀️

LaLuna bas mi je prije par dana jedna medicinska sestra rekla da se zene opuste odmah nakon poroda, one koje se osjecaju super. Kao ne bi se trebale forsirati nicim bez obzira jel nas nista ne boli i kel sr osjecamo da sve mozemo kao prije, bar mjesec dana. Jer mjesec dana je maternici potrebno da se vrati u prvobitno stanje i pozeljno je sto vise lezezati, ne naprezati se, cuciti, saginjati. Kao to nikad doktori ne savjetuju, a trebali bi. 
    Maja to ti bebica uzvraca namjerno 🙈😂 pa ti nemoj htjet znat spol 😜, super za dobar pregled
    Sirenita 👍🏻 super za dobar pregled

Majuska super za dobar pregled, da se tako i nastavi. Ali zasto je covjeku pozlilo, sta mu bi? 🙄
    Lunina mama pa sta ti danas smjestena u bolnicu, bas sam te se jutros sjetila, al reko tek ces u srijedu, sigirno sam nesto pomjesala. Jesi li se smirila, bit ce to sve dobro 🤞🏻🤗, jesi  stigla pofarbati 😂😂

Jahanara
    21. Veljača 2020. 14:55

Lunina mama za kada je planiran carski?
    .
    Skoljka ti si od danas sluzbeno u terminu👏🤩

Lunina_mama
    21. Veljača 2020. 15:15

Skoljka 😁 Stigla aam se ofarbati da se isprezentiram mlađa svom malom kad dođe. Ma nijentako strašno kad se malo navikneš. Valjda onaj prvi šok. Malo je čudno što nitko ne priča u sobi, nas 4 tu. Onako, kao u autobusu kad si pa sjediš kraj nekog 🙄.

Jahanara niš ti ne znam kad će carski. Rekli su da će probst do 37 tjedna da budem. Dakle u četvrtak najkasnije. Vjerujem da vikendom ne rade. 

skoljka
    21. Veljača 2020. 15:32

Lunina mama e pa vidis dobro sam ja zapamtila cetvrtak, zato sam mislila da u srijedu ides u bolnicu 😉
    Da jahanara sluzbeno, mada neki govore da se termin racuna od 36+1, a neki od navrsenih 37, ma svejedno. Jos su mi ostala kolica za oprati, kolijevku sam danas rijesila, jos posteljinicu za nju i baldahin, to cu poslije.
    Jedem datulje, one su mi ok, al ovaj caj od maline je meni bezveze. Al et nadam se da ce nesto pomoci kod ne pucanja 🙈😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.