Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    20. Veljača 2020. 19:41

Tina ne vrijedi se zivcirati jer se uvijek nade neki biser, inace se suzdrzavam od komentara, ali ovo me bas pogodilo kakve su to neboloze, stvarno ne znam onda cemu takozvano "cuvanje trudnoce" u bolnicama i doma ufff uzas od komentara, meni koja nemam kontrakcije, ali je beba dosta nisko glavicom od 16 tt, a sad sam 26 gin rekel mirovanje cim manje sjedenja, saginjanja, cucanja, a niti sam otvorena niti nist, a kamoli zene koje su otvorene ili imaju serklaz 😑😑

skoljka
    20. Veljača 2020. 20:30

Nova19

Cure bok! Ja došla malo skicnuti kod vas… trebala roditi za 4 tjedna pa me malo uhvatila neka tuga, ali mi je divno vidjeti kako ste sve tako lijepo dogurale, a neke imaju već svoje smotuljke u rukama ❤️❤️
    A gdje je Mrvičak? Nisam uspjela nju poloviti a baš smo se nekako našle u sličnom terminu jedno vrijeme…
    cure sretno za dalje i uživajte sa svojim bebicama 🥰

🤗😘

• Ivana1810
    20. Veljača 2020. 20:32

Pozdrav svima😉 grupu pratim još od kada je Mrvičak napravila i postavila prvi post, svaka stranica do sada je pročitana ali nisam ništa komentirala do sada. Inače danas sam punih 35tt i već dosta vremena većinom ležim radi omekšanog cerviksa i rado toga jer je beba jakooooo nisko pa evo očito je i mene doktorica pogrešno savjetovala i bezveze zadnjih 2 mjeseca provodim i stanu🙄.  Mislim stvarno da samo treba ignorirati ovaj post od Proljetnice(neću ni da boldiram slova) jer sam već u par grupa vidjela njezine komentare koji su uvijek kontra drugih i izazivaju ovakve reakcije, šta je i normalno jer ovdje nitko ne radi ništa na svoju ruku.
    Ova grupa mi je super i nadam se da će je ovakvi profili zaobilaziti ubuduće. 
    💓💓

skoljka
    20. Veljača 2020. 20:33

Tina daj ne nerviraj se, sta ti to sad treba. Vidis da je bacila bubu i nestala. 😘🤗
    Minnie ja imam ruksak sa alija. Ja sam to najnprmalnije oprala u masini na 30°, samo sam puno omeksivaca stavila pa mi na par mjesta ostalo bijelo, al to krpom prebrisala.

skoljka
    20. Veljača 2020. 20:35

Ivana1810

Pozdrav svima😉 grupu pratim još od kada je Mrvičak napravila i postavila prvi post, svaka stranica do sada je pročitana ali nisam ništa komentirala do sada. Inače danas sam punih 35tt i već dosta vremena većinom ležim radi omekšanog cerviksa i rado toga jer je beba jakooooo nisko pa evo očito je i mene doktorica pogrešno savjetovala i bezveze zadnjih 2 mjeseca provodim i stanu🙄. Mislim stvarno da samo treba ignorirati ovaj post od Proljetnice(neću ni da boldiram slova) jer sam već u par grupa vidjela njezine komentare koji su uvijek kontra drugih i izazivaju ovakve reakcije, šta je i normalno jer ovdje nitko ne radi ništa na svoju ruku.
    💓💓

Pa sto nam se niai prije pridruzila 😃😊. 🤞🏻Da sve nastavi dobro do kraja. 

skoljka
    20. Veljača 2020. 20:37

Daj mi recite jel se beba u ovim mojim tjednima moze , ako je bila prema dole, okrenuti poprijeko ili glavom prema gore?

• Ivana1810
    20. Veljača 2020. 20:41

skoljka

Ivana1810

Pozdrav svima😉 grupu pratim još od kada je Mrvičak napravila i postavila prvi post, svaka stranica do sada je pročitana ali nisam ništa komentirala do sada. Inače danas sam punih 35tt i već dosta vremena većinom ležim radi omekšanog cerviksa i rado toga jer je beba jakooooo nisko pa evo očito je i mene doktorica pogrešno savjetovala i bezveze zadnjih 2 mjeseca provodim i stanu🙄. Mislim stvarno da samo treba ignorirati ovaj post od Proljetnice(neću ni da boldiram slova) jer sam već u par grupa vidjela njezine komentare koji su uvijek kontra drugih i izazivaju ovakve reakcije, šta je i normalno jer ovdje nitko ne radi ništa na svoju ruku.
    💓💓

Pa sto nam se niai prije pridruzila 😃😊. 🤞🏻Da sve nastavi dobro do kraja.

Hvalaaa, i vama svima isto to želim🥰
    A što se nisam pridružila🤷‍♀️ Svaki dan je bilo danas ću pa sutra ću i evo dokle sam došla😂

Tina1803
    20. Veljača 2020. 20:49

Odmah mi je lakše kad čujem vaše riječi podrške❤ 
    Znam da se ne smijem nervirati ali kad je tako teška situacija i onda se poklopi loš dan i onda uleti ovakav komentar...no, necemo vise o osobi kojoj ocito predstavlja uzitak upadati i uznemiravati trudnice. I to one kojima trudnoca nije laka i svasta prolaze, fizicki i psihicki...Zapravo ju cak i žalim sada.
    Ivana1810 pa dobrodošlaaa, i ti si evo skoro do kraja dogurala💪🥳

Vaki
    20. Veljača 2020. 20:59

skoljka

Daj mi recite jel se beba u ovim mojim tjednima moze , ako je bila prema dole, okrenuti poprijeko ili glavom prema gore?

Može. Moj je mali, u prvoj trudnoći, bio šišmiš do 37. tt i onda se okrenuo. Dr. se uhvatio za glavu i rekao da ima nekoliko dana da se opet vrati glavicom prema dolje jer kasnije neće imati mjesta. Još je onda komentirao da će ga on okrenuti ručno, ali hvala Bogu nije bilo potrebe. Na idućem pregledu je opet bio u dobrom položaju.
    Misliš da se tvoj okrenuo? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    20. Veljača 2020. 21:01

Tina1803 nije se vrijedno nervirati radi nekog tko očito upada na sve teme i provocira..ako se dobro sjećam i na zimskim je bilo s njom rasprave..isto je solila pamet! 
    Ivana1810 dobro nam došla, nadam se da ćemo se dalje družiti! Nas dvije smo jako blizu s terminom 💞 gdje planiraš roditi? 
    Školjka pa sad su dosta veliki i tijesno im je unutra..ali ja mislim da se mogu okrenuti kako god 🤔 nek me isprave cure ako griješim..jer ako mogu pred sam porod se okrenuti prema dolje, logično mi je da mogu i obrnuto, ne znam.. zašto pitaš? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.