Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    14. Veljača 2020. 20:59

Meni je isto bio termin cijelo vrijeme 2.4 da bi mi ga pomakla na 8.4. po uzv i taj mi sad pise sto mi isto pase radi pregleda...al ja se i racunam glavi i dalje 2.4 😂 pogotovo sad draze mi je bit u 34 om tjednu nego 33😂😂😂😂btw moram pocet lagano kupovat stvari za torbu za rodiliste jer nemam skoro to nista😂😂😂

• Pupi30
    14. Veljača 2020. 21:13

Minnie25 Nemam ni ja spremnu torbu...jedino sto imam je paket ulozaka i jastucice za dojenje i mrezaste gacice...bio je nekakav Bipo klub popust pa sam kupila...Tek sam prestala raditi pa se mogu lagano opustiti i poceti kupovati.A za bebu imam malo robice, nemam jos ni kolica ni krevetic ni nista 😅🤦‍♀️
    Vaki meni mozes staviti pregled 5.3. 

• Elenicaa20
    14. Veljača 2020. 21:49

Drage žene zanima me kako se vi hranite?
    Ja sam konstatno gladna...ali trudim se ne jesti poslije 6
    I ugl bi jela sve nezdravo...na zadnjem pregledu nisam nista kg dobila ali sam se trudnilaaa da jedem minimalno...
    Ja bih mogla stalno jesti a ne zelim radi sebe i bebe jer znam da nije dobro konstatno sebe natrpavati 
    Ja sam dobila 6kg za 7mj 
    Sada na zadnjem vaganju imala 60.5kg a prosli put 61 

Samo bi jela slatko cips colu..sve izbjegajem a ne znam dolad cu moci🤣🤣🤣
    Kako vi odolite hahaha

Lilypie
    14. Veljača 2020. 22:36

Karla nitko me nije ni pitao hoću li opću ili spinalne 😁
    Carski rez je bio hitan. Taj dan sam se preselila u novu sobu, legla u krevet, bio muž, donio kavu i sve super. 
    Oko 17h on ode doma a ja na wc. I vidim krvavu sluz na dnevnom ulošku.
    Pozvonim sestri i nazovem muza da se vrati.
    Stave ne na ctg, uredni otkucaji srca, trudova nema. 
    Dodje doktor da me pregleda i idem prema stolu kad puce vodenjak. Doktor me pogleda, kaže potpuno otvorena. Zove nekoga i kaže hitno u salu. Tu počinje Trka!
    Sestra se pogubila, govori doktoru da nema nešto pripremljeno, on samo govori vozite ženu hitno!
    Trci ona s količina i samnom, muž trci za nama, otima se s njom za kolica 😂 
    Stižemo gore, svi trče prema sali i deru se hitno je!
    Sala zaključana 🙄
    Ja nemam potpisane obrasce za carski rez. Doslovce su me golu na stolu pitali pristajem li i to je to. Od prije je postojala suglasnost za anesteziju.
    Nisu me klistirali, ništa. Kateter su mi uveli nakon sto sam zaspala. I tako je to prošlo!
    Uglavnom cure boli rez, nije da ne boli. Svakih 5 sati primam inekciju za bolove. Nadam se sutra da će biti bolje.
    Jedva čekam vidjeti svoje dvije mrvice 😍
    Znate koliko je palcica u sobi 😔 Moje su najveće tu!
    Drugi su skoro svi do 1kg. Jako je žalosno.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    14. Veljača 2020. 23:26

Lilypie

Karla nitko me nije ni pitao hoću li opću ili spinalne 😁
    Carski rez je bio hitan. Taj dan sam se preselila u novu sobu, legla u krevet, bio muž, donio kavu i sve super.
    Oko 17h on ode doma a ja na wc. I vidim krvavu sluz na dnevnom ulošku.
    Pozvonim sestri i nazovem muza da se vrati.
    Stave ne na ctg, uredni otkucaji srca, trudova nema.
    Dodje doktor da me pregleda i idem prema stolu kad puce vodenjak. Doktor me pogleda, kaže potpuno otvorena. Zove nekoga i kaže hitno u salu. Tu počinje Trka!
    Sestra se pogubila, govori doktoru da nema nešto pripremljeno, on samo govori vozite ženu hitno!
    Trci ona s količina i samnom, muž trci za nama, otima se s njom za kolica 😂
    Stižemo gore, svi trče prema sali i deru se hitno je!
    Sala zaključana 🙄
    Ja nemam potpisane obrasce za carski rez. Doslovce su me golu na stolu pitali pristajem li i to je to. Od prije je postojala suglasnost za anesteziju.
    Nisu me klistirali, ništa. Kateter su mi uveli nakon sto sam zaspala. I tako je to prošlo!
    Uglavnom cure boli rez, nije da ne boli. Svakih 5 sati primam inekciju za bolove. Nadam se sutra da će biti bolje.
    Jedva čekam vidjeti svoje dvije mrvice 😍
    Znate koliko je palcica u sobi 😔 Moje su najveće tu!
    Drugi su skoro svi do 1kg. Jako je žalosno.

🙈 Ovo si opisala kao scenu iz filma i to neku komediju😂
    Naj bitnije je da su curke dobro 💞, nadam se da ce bolovi pocet popustat uskoro 🤞🏻. Nevjerovatno kako si se potpuno otvorila a da nisi imala bolove 🙄, zar i to moze. 

sagi
    15. Veljača 2020. 06:15

Jutro 🦉
    Lilypie bome prava akcija 😁 najbitnije da ste ti i bebice dobro 🙂 isplatilo se trpjet bolničku hranu i hrkanje 😂

Ja kupujem pomalo kako je neka akcija, uzela sebi za sad jedino mrežaste gaćice, i za bebača one jednokratne podloge, štapiće, jastučiće vatice za čišćenje. 

• MiniMa
    15. Veljača 2020. 06:26

Jutro
    Dobro je Školjka rekla... Ko iz filma scena 😲
    Al bitno da je proslo

Ja se nocas okretala po krevetu ko odojak na raznju 🤦‍♀️
    Jos sinoc pocele boljet prepone, bedra, ma sve medu nogama 😒
    Bice da sam i ja usla u klub pi***bolje i stvarno je grozno🙄

bejb2
    15. Veljača 2020. 08:37

Jutro curke..jos jedan vikend napokon! I jos jedan tjedan blize godisnjem i porodiljnom za nas dvoje..jedva cekamo. Sve manje imam volje😂 moram jos to izdrzat kak sam si isplanirala. Ja sam za rodiliste za sada kupila samo jednokratne mrezaste gace, ostalo cu pomalo kupovat dok se sjetim i dok cu bit doma i moci obaviti sve to u miru.
    Vaki mi imamo pregled 27.02.

Boa35
    15. Veljača 2020. 08:41

Lilypie ajme, baš strka prava! Al najbitnije da su curke dobro! Od kad sam jučer pročitala da si rodila i da su curke super i ja sam mirnija..mi smo bile u dan trudne i curice su nam se pratile cijelo vrijeme po kilaži. Moja jučer procijenjena na 2400g..pa mi nekako lakše ako me i primi da idem roditi uskoro, ne brinem previše. 
    .
    Čitam neki dan vaše postove kako vas boli dolje sve, dok hodate, ovo ono..i mislim se ajde super, meni ništ od toga nije..i onda jučer krenemo..vjerojatno sam i previše hodala jučer, prošla sam nekih 6-7km pješke..al imala sam osjećaj sinoć da će mi se zdjelica raspast kako me bolilo 😒 danas odmaranje, nema više pretjerivanja! 

Lunina_mama
    15. Veljača 2020. 08:50

Vaki

Lista trudnica s terminima:LaLuna – 23.2. – (11.2. LEA)ribi1234 – 3.3.Maya20 – 5.3.Lilypie – 10.3. – (14.2. CURICE)mjuza7 – 11.3.Sheena – 12.3.Skoljka - 13.3.Razorstar – 14.3.MeddLeo407 - 16.3.Zinnia – 17.3.MiniMe01 – 17.3.mamasita05 – 18.3.Tina1803 – 18.3.Ellae – 22.3.Martyns – 23.3.Karla89 - 25.3.Mellorine – 27.3.Luce55 – 28.3.Vanush – 28.3.Twinkletwin – 20.3. blizanciLunina_mama – 3. mj.Luca87 – 4.4.Vaki - 6.4.Minnie255 – 8.4.Frau_Mund6 – 11.4.Blizimama – 11.4.Maja3 – 15.4.MickeyMouse – 15.4.sanrio – 22.4.Enigmaticnaa – 23.4.Newmum – 23.4.Smiley – 23.4.Sanja89 – 24.4.Lady33 – 25.4.Mommy – 27.4.Popi30 – 29.4.Ejlejtija – 4. mjesecančica – 29.4.TatjanaB – 29.4.Marinchy281 – 29.4.mimmyx – 29.4. momtobe – 30.4.mmammaa – 30.4.bejb2 – 2.5.Fever – 3.5.Tea34 – 3.5.neverland – 5.5.Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5.maybaby – 7.5.happyivy – 8.5.Majuska – 8.5.MaSen – 10.5.TeeaS – 15.5.My baby – 15.5.MiniMa – 15.5.Molekula – 17.5.malina08 – 18.5.sagi – 21.5.Jahanara – 21.5.Našamrvaprva – 22.5.emama260212 – 23.5.monalisa – 31.5.Corinne – 5. mj.Jom12 – 5. mjesecMojeSve – 1.6.marti07sirenita -Elenicaa20 -Mart1987brankica09 -Ellae –soeka22 –Pregledi:Jahanara – 20.2.Maja3 – 21.2.Sanja89 – 27.2.malina08 – 11.3.

Vaki prijavljujem i ja termin 18.3. ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.