Hvala vam drage cure [emoji7]
Danas sam išla upoznati svoje djevojčice [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Prekratke su i naravno sa sam se zaljubila beskrajno.
Smjeli smo ih dirati a za sutra ako sam ih dobro razumjela, ako sve prodje ok, idu na post intenzivnu i moći ću im dati cicu [emoji3590]
Mišice malene 💞💞
Kako si ti?
Uzela si opću anesteziju kad si uh tek danas vidjela?
Cure, treba mi savjet...prvi termin poroda koji mi je gin odredio na drugom pregledu je 29.4. Termin je valjda odredjen prema datumu menstruacije...medjutim kod mene su ciklusi trajali otprilike 45 dana i ja sam ginekologu rekla kad mi je tocno bila ovulacija (5.8)da se ne brinemo bzvz ja i on jer je na prvom pregledu ispalo da se vidi samo ona vrecica a vec sam kao
7,8 tjedana trudna...sto nije bila zapravo istina nego sam bila 5,6 tj...I zato je on meni svaki put u trudnicku knjizicu upisivao razlicite tjedne...jedan po datumu zadnje menstruacije a jedan po velicini ploda ili datumu ovulacije (nisam sigurna)....I sve je bilo ok dok na zadnjem pregledu nije napisao ipak samo jedan tjedan...i meni nista nije bilo jasno...a on nije bas pricljiv.I tako ja dodjem neki dan otvoriti bolovanje i on usput spomene termin poroda 17.4!?Kako sad 17.4 odjednom...i ja ga pitam a on kaze to sam ja zadnji put korigirao al nisam napisao u trudnicku ali ako vi zelite mi mozemo staviti 29.4.,mozemo se dogovoriti na iducem pregledu koji je 5.3..Ne razumijem kako oni to olako shvacaju...Malo sam razmisljala i definitivno mislim da je bolje da mi stavi 29.4. pa ako rodim ranije nema veze jer ako stavimo 17.4. a ne bude jos vrijeme maltretirati ce me sa svakodnevnim posjetima bolnici i na kraju poslati na inducirani porod. Sto vi mislite? Da li koja od vas ima tako velike cikluse i na koji vam je nacin odredjen termin poroda?
Pupi30 - prvo isprike jer te vodim kao Popi30. A, ovo bih i ja da mi stave kasniji datum da te ne bi svaki drugi dan pregledavali ako prođeš termin ili pak inducirali (mada valjda prate težinu bebe, plodnu vodu i sl.).
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki nema veze,lako za jedno slovo Da i meni se to cini bolja opcija...
Vaki bome si si dala truda
Cini mi se da curke šišaju deckice 🙈
.
I ja evo prijavljujem UZV 24.2 i pregled 27.2.
Evo ovako sam si ja zapisala u mob da ne zaboravim.: Lidl i H&M su realni brojevi a Pepco trebam veće brojeve uzimati. Pepco 68 što je ovima 62.
C&A je jako mali.
Vaki, moj termin je 25.04. kod ovog ginekologa kod kojeg sad vodim trudnoću privatno. Bila sam na pregledu danas, kaže on, od 04.04. mi počinje termin = termin nije samo taj datum koji nam oni odrede već termin počinje ranije a kod curica je kaže veća i vjerovatnost da se rode ranije, tj. u tom ranije periodu termina. Samo ono 🙊😆
Ja se uvijek drzim datuma termina poroda po zadnjoj mengi,a to oko kako oni mjenjaju zbog uzv ne mora znaciti nista.npr meni su u drugoj trudnoci psihicki maltretirali kako nisam znala kad mi je bila zadnja menga i da mi je beba dva tjedna manja po uzv.termin mi je bio po njima 19.03. A ja sam rodila 05.03. Bebu od 3500 i 50 dugacku.tako da se ja uvijek vodim prvim datumom koji je odreden po zadnjoj mengi.a ovo ostalo je relativno.
Sortiraj odgovore
Najstariji