Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    12. Veljača 2020. 09:18

Evo da obiljezimo 8 mjeseci dok sam pristojno obucena ☺️

sagi
    12. Veljača 2020. 09:34

Eto gotov ogtt, toliko sam se bojala toga. Na kraju nije bio neki problem. Sutra su rezultati pa ćemo vidjet. 
    Skoljka 😍 baš si fit trudnica, samo trbuh 🙂

Maja 3
    12. Veljača 2020. 09:58

Sagi,super da je ogtt dobro prosao!
    Skoljka,prekrasna trudnica!
    Mickey,i moj ima po kapcima..bas cu nazvat pedijatra za mast.
    Ja se osjecam tako usrano..evo spremam se na infetologiju bas.
    Znaci otisla kod dr sinoc po nalaze krvi..crp je jako povisen..pa me slala na infektologiju..koja popodne ne radi..na kraju me na hitnu poslala..tamo dobro da su me i primili..bahati i bezobrazni svi..preslusali pluca..to je jedino sto su pregledali,i poslali me na ginekologiju. Ajd hvala Bogu tamo normalniji doktori. Napravili ctg,uzv,vaginalni pregled i s bebom je sve ok. Dobila bocu infuzije i rekli da danas odem na infektoloski. Luda sam!

Majuska
    12. Veljača 2020. 10:01

happyivy

Majuska

Jahanara

Fever- Laluna je napisala da je zavrsila na carskom jer se nije otvarala.
    .
    Majuska a koliki ti je cerviks?
    .
    Karla ja sam nosila vodu. Nisam nosila nista za jesti, nitko mi nije ni rekao da to mogu. Ali su mi odmah nakon sto sam rodila, jos sam bila na tom stolu , donijeli kruha i namaza nekog i caj. Znam da nisam mogla jesti al su me prisilili da popijem bar caj.
    .
    My baby bravo za dobar pregled. Meni je drugi tjedan, jedva cekam. Bas me zanima kolika je beba.
    Zeljezo pijem od pocetka trudnoce al kapsule Heferol. Nedavno sam vadila krv i rekao mi je da sam i dalje anemicna i da ne ocekujem da ce mi se bas u trudnoci popraviti.

35,7 cm i rekla je jer sam prvorotkinja da bi trebalo biti bar 4 cm :/

Sad si mene malo zblesirala, u 19tt.mi bio 40mm, u 26 mi bio 36, isla gledat zbog bh kontrakcoj i rekla da je sve odlicno i nia nije spominjala da je skracen. Jos je samo napisala da je t izgleda. Isto sam prvorotka

Pa neznam sta bih ti rekla , i meni pise T izgleda .Jos mi je rekla nikakvi spolni odnosi.

happyivy
    12. Veljača 2020. 10:45

Majuska

happyivy

Majuska

Jahanara

Fever- Laluna je napisala da je zavrsila na carskom jer se nije otvarala.
    .
    Majuska a koliki ti je cerviks?
    .
    Karla ja sam nosila vodu. Nisam nosila nista za jesti, nitko mi nije ni rekao da to mogu. Ali su mi odmah nakon sto sam rodila, jos sam bila na tom stolu , donijeli kruha i namaza nekog i caj. Znam da nisam mogla jesti al su me prisilili da popijem bar caj.
    .
    My baby bravo za dobar pregled. Meni je drugi tjedan, jedva cekam. Bas me zanima kolika je beba.
    Zeljezo pijem od pocetka trudnoce al kapsule Heferol. Nedavno sam vadila krv i rekao mi je da sam i dalje anemicna i da ne ocekujem da ce mi se bas u trudnoci popraviti.

35,7 cm i rekla je jer sam prvorotkinja da bi trebalo biti bar 4 cm :/

Sad si mene malo zblesirala, u 19tt.mi bio 40mm, u 26 mi bio 36, isla gledat zbog bh kontrakcoj i rekla da je sve odlicno i nia nije spominjala da je skracen. Jos je samo napisala da je t izgleda. Isto sam prvorotka

Pa neznam sta bih ti rekla , i meni pise T izgleda .Jos mi je rekla nikakvi spolni odnosi.

Vidli bumo za dva tjedna, do tad bum se malo sparala. Hvala ti na odgovoru. 🥰

Skoljka.... ti si bome sexy mamasita 👏👏👏

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Jahanara
    12. Veljača 2020. 11:15

Skoljka bas si zgodna trudnica😃 samo busa narasla🥰
    .
    Joj Majo bas su te izvozali. Strasno mi je to kad su bahati i bezobrazni, kao da se bilo kome ide k njima. Drzi se! Nadam se da ce biti sve ok!
    .
    Evo i nas za puni tjedan.
    https://ibb.co/pzcKkgc

12. Veljača 2020. 11:33

Skoljka stvarno si predivna trudnica, kile se nigdi nevide samo okruglica 😍😍
    Sagi super da ti je ogtt lako prosao drzim fige da su nalazi dobri 😊
    Maja uf umjesto jos da te sto prije uzmu i vide sto se događa oni tako, nemam rijeci

Jahanara i ti si isto skroz fit trudnica 😍

Ja sa pregleda, sve u redu bebolina je 2200g i ocekuje da ce oko 3100 imati, pitala sam i za porod posto sam prvi carski imala i kaze mi da bi isto ako je sve u redu da ide prirodni, normalno ako nebude nikakvih komplikacija.

brankica09
    12. Veljača 2020. 13:00

skoljka

Evo da obiljezimo 8 mjeseci dok sam pristojno obucena ☺️

🥰💝👼🤰

Boa35
    12. Veljača 2020. 13:16

Školjka i Jahanara 🥰🥰 preslatki trbuščići 💜♥️
    Čestitam i curama na urednim pregledima! 
    Ja danas predala papire na hzzo za komplikacije i porodiljni 🤗 sad sam mirna sve dok beba ne navrši 5mj.. 

skoljka
    12. Veljača 2020. 14:07

Hvala.. A 13+ sam 🙈
    Evo da prijavim uredan pregled, bebolinko 2500gr, za tjedan dana kontrola, radit ce mi onaj neki bris na streptococ i vag pregled.

Bila sam u dva Pepca blijedo me gledaju kad pitam za taj jastuk 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.